Отговори
# 1 065
  • София
И като го повтарят това "заедно, заедно, заедно" - да вземат да прочетат предложението ми за 3 х 100К (от по-предната страница) и да си живеят живота там... докато се приберат.
Пионерска работа. Чавдарчето другарчето обича, на помощ първо се притича. (И това е от ония години, истинско е - за младите в темата.)

# 1 066
И като го повтарят това "заедно, заедно, заедно" - да вземат да прочетат предложението ми за 3 х 100К (от по-предната страница) и да си живеят живота там... докато се приберат.
Пионерска работа. Чавдарчето другарчето обича, на помощ първо се притича. (И това е от ония години, истинско е - за младите в темата.)

Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притича.
За да бъдем точни.

# 1 067
И аз не разбрах как се появи това канче в ръцете на Секулички.

# 1 068
  • Другата България
Сано каза : “Всичко, което намерите по пътя си.“
Не уточни къде по пътя, и какво. Доколкото схванах, канчето е било в лагер №1, кладенецът нали е там.
Реално, малко на принципа : “Всичко, което не е забранено, е позволено“. Кирил нали си каза - яд го е само, че се е забавил малко, иначе ТОЙ е щял да вземе канчето.
И му вярвам.

# 1 069
Канчето беше точно до кладенеца,  Кирил ако не беше изостанал точно накрая щеше пръв да го намери.

# 1 070
  • София
Калиостро, тенкс. Разбира се.
Леко преиначих, за да върши работа в поста ми. Идеята е по-важна, не точно цитата. Така ми хрумна - ядосвам им се на невдяването, че са в игра (не в Тимуровска команда). Simple Smile

# 1 071

Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притича.
За да бъдем точни.

Ние тук ги чакаме да се изколят, а те...прегръдки и любов.

# 1 072
Мъжете са тотал щета като цяло.

# 1 073
  • Другата България
Канчето беше точно до кладенеца,  Кирил ако не беше изостанал точно накрая щеше пръв да го намери.
Именно, той си го каза.
То се намира НА ПЪТЯ ИМ.
Както каза Саното.

# 1 074
Със сигурност проблема не е на Ивайло, но с канчето някакси играта се обезсмисля. Да бяха махнали огъня и играта да печели, този който пръв намери канчето Satisfied
Недомислица от продукцията тук, може дори да са пропуснали, че има канче там

# 1 075
  • Другата България
Със сигурност проблема не е на Ивайло, но с канчето някакси играта се обезсмисля. Да бяха махнали огъня и играта са печели, този който пръв намери канчето Satisfied
Така излиза.
Но съобразителността си е фактор в играта.

# 1 076
Какво беше това сега?!

# 1 077
Тази ме втрещи.

# 1 078
  • София
Почти като Гогов: Като човек приветствам морала и чувствителността. Като зрител - почвате да ме губите с тия събития от пионерския лагер.

Кириле, толкова противно и ограничено същество си. Ама няма как да го знаеш. Животът дава и взима. Млад си, ще го разбереш по трудния начин. А вероятно е и никога да не го проумееш. Защото не е като бизнес начинание или нощен клуб. Здрав да си, ще те изтърпим още някое време.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 21:57 от EmBrother

# 1 079
Ама чакай сега - той нали щеше да се мести?

Общи условия

Активация на акаунт