Стрес инконтиненция

• 319
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,търсих тук нужната информация по темата,но не намерих точните отговри,затова създавам нова тема,ако може някой да помогне.В края на 2020 г. майка ми бе оперирана в София от рак на пикочния мехур,вследствие след изписването тя получава постоянно изпускане на урина.Отидохме отново в клиниката,в която бе оперирана за мнение,но от там казаха,че било на нервна почва и предписаха лекарства,които не и помогнаха.Обикаляхме и по други лекари,но никой не можа да даде точн диагноза и откъде произлиза проблема.Ползвала е уред за стягане на влагалището,но и той не помогна.И така до днешна дата тя е на памперси и депресирана,почти никъде не излиза и това също се отразява и на психика и на килограми.Ако може някой да ме опъти към компетентен лекар ще съм много благодарна.

# 1
Здравей,
Много съжалявам за положението на майка ти. Знам, че има съвременни гинекологични лазерни апарати, чрез които се правят процедури за стягане на тазовото дъно и за справяне с проблемите от стрес-инконтиненция. Лично обаче нямам впечатления, защото не съм ползвала. Има такива медицински центрове в София, Пловдив, Плевен, Благоевград, Варна. Вие от кой град сте?

# 2
Здравейте,

Съчувствам Ви и само мога да си представя неудобството, което изпитва..

По друг повод (дете) бяхме при нефролог и освен изписаната терапия (свръх активен пикочен мехур), на тръгване тя каза да изследваме нивата на вит Д и че очаква да излязат ниски (с оглед анамнезата) Права беше, сега суплементираме до следващия преглед.

Потърсете в нета за корелацията вит Д и пикочен мехур.

Пожелавам ви да намерите скоро решение и облекчение 🍀

# 3
Здравей,
Много съжалявам за положението на майка ти. Знам, че има съвременни гинекологични лазерни апарати, чрез които се правят процедури за стягане на тазовото дъно и за справяне с проблемите от стрес-инконтиненция. Лично обаче нямам впечатления, защото не съм ползвала. Има такива медицински центрове в София, Пловдив, Плевен, Благоевград, Варна. Вие от кой град сте?
Здравейте,от Севлиево сме,бяхме закупили апарат за стягане на тазовото дъно,не не помогна.Ходили сме в Плевен,Габрово,София и Варна.От Габрово предложиха само поставяне на слинг,но тя не иска да се подлага на тази операция.За лазерните сега чета,но нз къде има компетентни лекари,които биха обърнали внимание.Във Варна при двама доктора ходи,бяха много любезни,но и те не успяха да и помогнат.В София ,където я оперираха казаха,че било на нервна почва и така ни изпратиха.Сега като гледам снимките на една от клиниката във Варна,които предлагат това лазерно лечение,ние точно при този лекар бяхме и ни препрати при друг лекар,явно и лазерната операция няма да е за нея.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 22:55 от Ружина

Общи условия

Активация на акаунт