Столът на Кегел (физиотерапия на тазовото дъно)

• 517
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте. Има ли тук жени, които могат да споделят отзив и мнения след използване на Столът на Кегел за стрес инконтиненция?
В Бургас успях да намеря два варианта на това. Едното е седалка, която се предлага в козметичните салони. Другото е стол, който се предлага в Терма Нумера и МЦ Стайков. В Стайков се води трон Bowtie

Интересува ме дали някой се е подложил на лечение и какви резултати е постигнал?

# 1
  • Бургас
Здравейте,  аз днес завърших процедурите си в МЦ Стайкови. За моята възраст /38г/ препоръчаха 6 процедури на стойност 420 лв. В интерес на истината не знам до колко е успешна процедура за мен. Аз нямах сериозни проблеми,  но имам изсипване на тазовото дъно в резултат на двете раждания. Ако имате въпроси и мога да ви отговоря съм на среща.

# 2
Благодаря, че се включихте.
Кога се очакват резултати,  след като не знаете дали е проработило за вас? Какво ви казаха лекарите?

Здравейте,  аз днес завърших процедурите си в МЦ Стайкови. За моята възраст /38г/ препоръчаха 6 процедури на стойност 420 лв. В интерес на истината не знам до колко е успешна процедура за мен. Аз нямах сериозни проблеми,  но имам изсипване на тазовото дъно в резултат на двете раждания. Ако имате въпроси и мога да ви отговоря съм на среща.

# 3
Не е точно по въпроса, но имах стрес инкотиненция повече от 25 год. Минала година започнах да скачам на трамплин и имам голямо подобрение. Пробвайте ако имате желание, много е забавно. Вместо да си давате парите за процедури със съмнителен ефект

# 4
Много интересно Simple Smile
Как го открихте това?

Не е точно по въпроса, но имах стрес инкотиненция повече от 25 год. Минала година започнах да скачам на трамплин и имам голямо подобрение. Пробвайте ако имате желание, много е забавно. Вместо да си давате парите за процедури със съмнителен ефект

# 5
Исках нещо да спортувам , но не обичам фитнес. Гледах видеа , и се заинтересувах. Има много други ползи. Прочетете какво са установили в NASA за скачането на трамплин

# 6
Исках нещо да спортувам , но не обичам фитнес. Гледах видеа , и се заинтересувах. Има много други ползи. Прочетете какво са установили в NASA за скачането на трамплин
[/quote

Здравейте, може ли повече информация за скачане на трамплин и ползи за тазовото дъно,  моля, аз имам трамплин и се притеснявам,  че ще задълбочи проблема

Общи условия

Активация на акаунт