Не бих могла да живея със свекърва, дори и с майка ми! Всяка да си знае стеничката и зад нея да прави каквото ще! Живота си е мой, ще си го живея както си искам. Свекърва ми е от тези душички, тормозена (по нейни думи) и смята, че ще тормози и мен, да ама не позна
Пробвах няколко години с добро, на края осъзнах, че няма да ми се получи и прекъснах всякаква комуникация. Тежки думи сме си казвали, осъзнах, че каквато и да съм никога няма да ме харесва, в един момент осъзнах, че не е нужно да ме харесва. Парирала съм всичките и опити да се меси тук там, не беше лесно, но когато няма друг начин …. Според мен авторката първо трябва да се пребори с благоверния, той сам трябва да се пребори с маминка и да скъсат пъпната връв, но това няма да стане докато са на една географска ширина! За това си правете дългосрочните планове, учете, работете, заделяйте пари и в един момент хвърлете бомбата и се наслаждавайте. Ако мъжа ви ви последва ще е прекрасен сценарий, но ако остане при маминка … прав му път!

Препоръчани теми