Отговори
# 120
Nina_Richi, добре си дошла! Hug
Радвам се, че се престраши да пишеш!
Харесват ми впечатленията и предпочитанията ти! Wink
Всички сме много любопитни и нямаме търпение да разберем как ще се развият нещата!
Остават още само няколко часа.

Йоана, сега те прочетох. Няма от какво да те е срам! Всеки възприема нещата по различен начин.
На мен ми харесва когато има  и други мнения.
Wink

# 121
Аз явно съм издънката в тази тема😆
Нито Бусе ми харесва, още по-малко образа й. Безкрайно, отегчително скучен образ, с поведение на 5 годишна. В началото се надявах да има развитие при нейния образ, сега вече съм сигурна, че ще си остане все така скучен. Отделно, такъв образ никак не подхожда на мъжкар като Дахан. На него му трябва силно, смело момиче. При това малко по-умно. Лейля за момента го играе като детенце, след което родителя все трябва да тича.
Отделно Бусе никак не ми пасва с Чаатай. Като визия, химия и физика.
Момичето може да е супер мило и добро. Не съм я гледала другаде, но в този сериал определено не ми се вписва. Даже нямам търпение да намери друга посока и да тръгне нанякъде, може би в друг сериал😀 Не знам какво ще я правят сценаристите, но, ако не й отредят някаво развитие и я оставят в това положение, повече ще загубят, отколкото да спечелят.
Казах си го, не ме е много срам😬
Ани, каква издънка.
В крайна сметка сме различни хора с различни виждания.
Едни не харесват Бусе други Сюмейе, аз пък ги харесвам и двете, и като актриси, и като личности.
Всеки е в правото си да изказва мнение, което усеща и вижда.

Нина, добре дошла, мнението ти се препокрива с моето, пиши си на воля и без покана.
Всеки който желае да изкаже мнение е добре дошъл!

# 122
Аз мисля, че този образ е замислен да е като 5годишно, чиста дете, за да контрастира на Гаддар. Той не мисля, че се разплака толкова от жал при запознанството им, а от чувство на безпомощност, че не може да се измъкне от дъното, което е достигнал. Той искаше добро дело да направи, а не можа. Това беше веднага след сцената с измиването.
Иначе за мен така му объркаха образа, че в момента е Гаддар, който е нежна и ранима душа. Който ръси глупости като Божинката. А хич не беше такъв първоначалния образ. Това беше човек, който всички уважават и с който се съобразяват. В момента никой в семейството му не го бръсне за слива. Те отново нищо не му казват, а той макар и с проблеми, е там. Само повтаря на сестра си не се жени, а тя си повтаря, че го обича. Брат му си е същата хаймана, баща му напусна семейството, а майката изглежда като някаква невротична. Тя Фатма и в началото си беше така, но пони го представяха като изтерзана жена с причина.

# 123
Nina, тук всички много обичаме "İçerde".
Дано и образа на Дахан да остане толкова запомнящ се, колкото и този на Сарп!

# 124
Гери, това с Божинката беше точно в десятката Dart

# 125
На мен ми е малко пресилено това сравнение...
Не го виждам чак така .

# 126
Подготовката за бруталния нов епизод на Гадар приключи, чакаме вечерта😁🔥

# 127
Добре заварили момичета.
Аз очаквам да има изненада в образа на Лейля, да завием в някаква изненадваща посока.  Актрисата е красиво и талантливо момиче, но до нашия Дахан, Лейля  не стой добре. Поне моите очи така гледат, не е заради пристрастията ми към Сюмайе.  Нещо не ми харесва и не ми се връзва в образа й.

Просто характера на Айдън, химията между тях, погледи, жестове, думи, облекло, излъчване и с онази червена рокля в предния епизод, това е кралицата на бала Animal Heart Eyes Cat   Като Бони и Клайд, просто си пасват.
Дано сценаристите не се  повляха от недоволните в социалните медии, които сега пак са  недоволни.

# 128
Aз също съм твърдо за AyDağ!
Между тях определено има химия!

Хайде, момичета, готови ли сте? Тази вечер сме на гости на Екбер!

# 129
Нина и ние се надявахме да й променят образа, ама като прочетохме интервюто на Бусе, се разколебахме за промяна.
Ама като гледам как се променят нещата в последната минута, може и да завият в посока, която да ни хареса.
Дано ни чете тоя сценарист, със сигурност имаме по-добри идеи от неговите....

# 130
Нина, добре дошла!

След като видях как представиха Лейля в сериала, все казвам, че всичко при нея е убедителен камуфлаж и тя няма да е това което ни я представят до сега. Може и да съм повлияна от другите й образи и затова така да ми се струва/иска. Странна ни е, защото е сякаш от друга планета, но ако пък баща й толкова много я е предпазвал от злините на вън, изобщо не е изненада да е такава, като расла в саксия е. То и самата й визия така са я направила, една такава детска, затова сигурно и толкова са й накъдрили косата, за да направят визията й още по-детска.

А Айдан и Дахан са отраснали в една и съща среда, нормално е много повече да си подхождат. Лейля е като излязла от приказките пред тях.

ПП.  Нези, на гости при Екбер и на Снежанка.

# 131
Аз имам надежда, но след интервюто и двата фрага се отчаях. В началото на сериала името на Бусе е четвърто и ми мирише на триъгълник. People Ok Woman

Ще го понеса, но никак няма да ми харесва. Confused
 Искам да видя развитие в образите, динамика в сценария и различни сюжетни линии. Това ще дърпа сериала напред, не любовни драми.

# 132
То аз и при мишка се мятам😆
Ама отстрани изглеждам смешна😆
О,да! Аз също!
Много забавна сцена! Grinning

Тази Оя е страшна в комедиите. Има едно такова много забавно изражение. Хич не й отива да е лошата мама😀

Това е най-странното за нея как са я избрали за тази роля, въобще не й отива, тя е точно за е такива комични сцени Joy не мога да я възприема още…

Щом и Шефът почна да яде солети, положението е сериозно Joy

# 133
Нина, дано миризмата да те е подвела и да ни поднесат добре приготвено ястие.
Триъгълниците ама хич не ги харесвам, любовните драми още по-малко.
Обаче в крайна сметка, каквото ни сервират това ще ядем.

# 134
Именно, ние искаме да гледаме екшън, не драма.
Толкова добре започна любовната нишка, защо я окепазиха не знам.
Нямаме нужда от любовни триъгълници. Искаме история подходяща за екшън сериал.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 18:25 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт