Отговори
# 435
Миличките те. Страхотна игра и от двамата.
Иначе за предишната тема, при тази близост на Лейля, той не се дразни. По-скоро усеща неудобство и притеснение да не я нарани още повече. Не виждам да е раздразнен, а някак притеснен и сконфузен. Достатъчно я нарани като уби баща й, сега, ако я и отблъсне физически, би й дошло в повече. Той е идинствената й утеха сега и то знае.
Не мисля, че ще затрият Айдан. По-скоро стария ще ги остави да се измъчат и накрая ще й прати линейки🤷‍♀️

# 436
Жаки. Това е безгранична любов. Умираш, но мислиш за другия. Има я и в истинския  живот:)  За хубаво това е само сериал Heart Eyes

# 437
Нина, съгласна съм с теб!
Според мен Дахан се притесни от така демонстрираните чувства на Лейля( ако можем да говорим за чувства),защото той не иска това.
Не забравяйте,че той все още я лъже и това го кара да се чувства зле. Той не иска тя да се влюбва в убиеца на баща и.
Трея ми хареса!
Очаквах нещо подобно.
Не мисля,че Айдан ще умре.
Но едва ли Екбер ще прати линейка...

# 438
Той със сигурност има план.   Реално е направил капан на нашите. Но дали иска да убие Дахан  или  е намислил друго?  Да го привлече да работи за него, не знам и аз Joy Някои от думите му  ме карат да мисля,че е намислил  нещо. Реално контрола над ситуацията е в негови ръце.

# 439
В кадрите от сета се виждаше линейка.
Значи спасението е дошло, остава да разберем как.
Мислиш,че Екбер ще изнудва Дахан?
Това би било интересно!

# 440
На снимачната площадка трябва задължително да има линейка.

# 441
Аз за това писах, че ще ги измъчи, все едно за предупреждение, но накрая все пак ще ги остави да се спасят като им извика линейки. Да покаже, че той контролира всичко един вид. Но може и да не стане така де😀

# 442
На снимачната площадка трябва задължително да има линейка.
И аз си го помислих, но може и да е за сцената.
Сега виждам,че в ИГ са превели последното изречение от фрага :
"Не мога да живея без теб".Wink

# 443
Със сигурност ще ги измъчи, но дали наистина Екбер няма да се опита да изнудва Дахан

# 444
Със сигурност ще ги измъчи, но дали наистина Екбер няма да се опита да изнудва Дахан
Както каза Нина, получихме само още въпроси. Grinning

# 445
Очаквам раздвижване и промени в мафиотските среди след завоя с Курт. Реално  нямам основателни причини да  предполагам, че Дахан ще мине на друга страна.
Нез, аз  не искам да ни преразказват епизода във фрагментите или озета.  Въпреки големия ми интерес.  Трябва да има повече обрати и изненади, за да поддържат интереса.  Ако за сериала х края на епизода е винаги във фрагмента се губи магията.

# 446
Както каза Нина, получихме само още въпроси. Grinning

Така е, единственият отговор е, че Дахан намери Айдан.
Един отговор, много въпроси.

Аз също не искам да ни показват всичко.
Миналата седмица бяха много разбъркани и епизода ни изненада.

# 447
Не се смейте, но аз освен кой и как ще оцелее, имал и друг въпрос в главата само.
Сега той изсмука ли отровата от този мръсен крак или не?  Аз съм противоположното на да имам фетиш към крака, но не се сещам за дума. Защото гнуслива е само част от това.

# 448
Не се смейте, но аз освен кой и как ще оцелее, имал и друг въпрос в главата само.
Сега той изсмука ли отровата от този мръсен крак или не?  Аз съм противоположното на да имам фетиш към крака, но не се сещам за дума. Защото гнуслива е само част от това.
JoyJoyJoy
Гери, разсмя ме!
Според мен, не. Той и каза,че тези неща стават само по филмите.Wink
Дахан да мине на другата страна, не мисля, че е възможно, но може да се направят една-две серии с тази идея. Hands V

# 449
Май не, защото той не вярва на това, че ще я спаси, той си държи на болницата.

Интересно ще е, ако Дахан мине от другата страна, но нещо не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт