Отговори
# 465
Аз сега се прибирам и си изгледах фрага на спокойствие. В Инстаграм е направо бум💥💥💥 За по-малко от ден близо 42000 харесвания и над 1800 коментара😀 Хората действително са доволни, че тази двойка има общи сцени и фрага е техен. Прогнозирам и се надявам на високи рейтинги другата седмица.
Отивам и аз да пускам сега Капките на запис😀

# 466
Бусе е прекрасна! За пръв път я гледам, но ми харесва,защото напълно се вписва в представите ми за героинята и.
А всъщност, това се иска от един актьор!
Мисля,че тук нейната роля е да подсили характера на Дахан, да разкрие някои други черти на характера му.
Нещо като героинята на Berk в "Terzi".
Ще изиграе  ролята си и ще си тръгне.

Скрит текст:
За Капките:
Зомбори беше прекрасен!
Божеее, тази Мария изглежда ужасно!
Иначе добре си изпя песничката.

# 467
Нези,
От всички коментари и аз реших, че Лейля ще бъде като Берк в Терзи.... без да съм наясно след 2 еп....
О аз смятам , че Зомбори беше супер...да видим края ✌️😉

# 468
Дахан все още не знае за непобедимия отбор на Енвер.
Да видим как ще реагира на Рузгяр

Скрит текст:
Аз съм на Джулка...голяма трагедия

# 469
Първия фраг на 10-епизод е гледан 650 000 пъти за 5 часа!

Скрит текст:
Джулка,милата, големи напъни! Много е зле!

# 470
А, ако все пак Курт играе двойна игра?
Но не при Екбер, а при Мюдюр?
Защото, като се замислим, кой предупреди Екбер и защо той се подготви точно така,сякаш наистина е очаквал Дахан?
Thinking

Мария винаги като я гледам и ми иде да бодна с нещо екрана и да спадне тази уста. Просто не разбирам някои жени защо си го причиняват. То дори не е хубаво, ами направо гротеска.

За да не съм съвсем извън темата, това е наистина интересно предположение, но не ми се връзва. Мюдюра е наясно кой е Курт, беше наясно и с плана. Дали ще му се довери, ако знае, че има вариант той да е доста близък и верен на Екбар? А и той го пита дали се е хванал на въдицата? Голяма главоблъсканица, но истината е, че отдавна чаках такава и точно това много ми харесва😀

# 471
Ама Курт определено искаше да разбере името на Мениджъра, даже правеше догадки за името, което означава, че той изпълнява поръчката на Екбер да разбере как се казва.

Скрит текст:
Панайот Панайотов добре се справя с Ал Бано

# 472
Не знам...
Интересно ми е как Екбер предвиди и се подготви за тази ситуация? Thinking
Скрит текст:
П.Панайотов беше мнооого далече от Ал Бано,според мен.

# 473
Най-ефективното оръжие за унищожаване на врага е информацията! - жестоко

Скрит текст:
Въпрос на възприятие на мен Панайотов ми допадна

# 474

От всичко прочетено, май върнахме вярата в Чачко , че знае какво прави....аз наистина му вярвам и съм много щастлива , че където отворя " ври и кипи" Simple Smile

На мнение съм, че май Панайот ще спечели лайфа....гледат да са различни ....

# 475
Ами мисля си, че това с имената беше по-скоро като игра за зрителите. Тогава всички избухнаха как Курт може да е предател и накрая хоп- изненада. Беше неочаквана тази игра и според мен това беше целта. Така си мисля поне де, разсъждавам си.
А той Екбер така или иначе си искаше да накаже Айдан, заради Енвер, та тази ситуация му дойде дюшеш. Но пък и снимка имаше, та знам ли?🤔

Ама как си пишете за Капките в скрит текст, много ме забвалявате😀 Аз не мога, че съм от телефона😀 Ще кажа и аз за Панайот като стигна до него😉
Малеее, Мария е ужас...

# 476
Йо,
надявам се мога да те наричам така, 💐
И аз съм от телефон, няма как да скривам ....
Извинявам се, че издавам какво се случва ....
Чачи и той се опитва да гледа 😉

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 21:52 от nanni_123

# 477
Екбер може да има информатор. Иначе нямаше как да е подготвен за капана на Мюдюра, Курт и Дахан.

# 478
.

Нани, Чачо нас ни гледа, виж как е вперил поглед , в случая в мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Кой както може така да си пуска.
Май всички го гледаме по различно време, но няма проблем, че пускаш по-рано.

Иво Аръков като го знам какъв музикален инвалид, сравнително добре се справя

# 479
Йо,
надявам се мога да те наричам така, 💐
И аз съм от телефон, няма как да скривам ....
Извинявам се, че издавам какво се случва ....

Може, както искаш да ми казваш😊
Няма проблем, че ги коментираш по-рано. Както Жаки каза, ние го гледаме всеки кой, когато го е пуснал😀 А и си е друго да го видиш, нищо, че вече си го прочел😉

Иначе информаторът на Екбар е при Енвер. Ама пък възможно ли е нещо от там да е разбрал? Или се е презастраховал просто с тая снимка? Не знам защо аз така изключвам възможността Курт да е шпионин. Не ми се иска явно, а и не ми се вярва😀

Общи условия

Активация на акаунт