Отговори
# 525
Точно така е, Гери!
Чатай зад кадър,много е готин!

# 526
Гери, много вярно казано и много точно.
Всички знаем колко много хора объркват сериал и реал.
Ние в момента говорим за Дахан, но ако тръгнем да разглеждаме обкръжението около него, тези които знаят с какво се занимава и какво прави, а си мълчат и го подкрепят също не е за ръкопляскане.
Интересно ми е да видя Лейля как ще постъпи с лаптопа на баща си. Тя каза пред Месут, че снимките приличат  като на сериен убиец. Въпросът е сега на кого ще даде и покаже цялата информация. Ще се довери ли на Гюркан като полицай и представител на закона, или на Дахан, който и тя не знае какъв е всъщност, освен, че го харесва.

# 527
Усмивката! Heart Eyes

# 528
Точно така, Гери! Само вижте, че ние самите падаме в капана. Всички харесваме и Енвер, даже много му симпатизиране, но той също е престъпник. Един Курт, Мениджъра също са в графата харесвани. А Гюркан, който е лицето на закона е от не харесваните типажи.
Според мен това имаше Цвети предвид, ако не съм я разбрала, тя ще каже.

# 529
Общо взето всички казваме едно и също- че такива внушения са опасни!
Аз още след убийството на убиеца на таксиметровия шофьор казах,че това не е редно да се показва.
Какво ще стане,ако всеки започне да раздава правосъдие по този начин?
Надявам се да се измести фокуса от това послание!

Ей, няма такова лъчезарно същество,като се усмихне!

# 530
Джаки, много точно си ме разбрала.

# 531
Момичета аз в никакъв случай не отричам доброто в Дахан, дърпането му в началото и това,че понякога ако се забъркаш с лоши хора средата те засмуква.  Понякога нямаш избор, живота те притиска,попаднеш ли на грешното място в неподходящ момент.
Но искрено вярвам,че човек дори попаднал в лоша среда, сгрешил веднъж, не е задължително поеме по тъмния път. Ще ми се да вярвам,че до голяма степен всеки има избор, въпроса е дали ще успее да го направи в правилния момент и да се изскубне. Защото има много млади хора, които залитан по грешния път на престъпленията. Пък после малко се осъзнават и се връщат в правилния път, поне доколкото могат.
Но е факт,че на него не му мигва окото, като убива. А аз искрено симпатизирам на неговия образ.
Хубаво е да не търсим послание в случая Joy Защото когато си творец и  имаш широка аудитория от подрастващи трябва да бъдеш доста отбран и отговорен.

# 532
Радвам се, че всички мислим така. Но тук сме се събрали все интелигентни хора и имаме глави на раменете. Ние изобщо не сме представителна извадка. Направо сме си елита 😂😂😂😂

# 533
Не може съвсем без послания, за съжаление...
Въпреки, че сега се показва какво ли не, филми,пълни с агресия са  толкова достъпни до подрастващите, че направо е плашещо.
Турците уж по- морални го раздават...
Може би нещата ще претърпят промени.
Да не бързаме още с изводите.

# 534
Аз го гледам и знам, че това е на телевизора само. Но това съм аз. Много хора се вживяват та чак ревнуват героите. Е, понякога и мен ме хваща срам  като гледам нещо сякаш съм там, но това даже и термин си имаше. Криндж ли беше, какво беше, младите да кажат.

# 535
Все пак, можем да кажем, че тук почти всички имат и човешко лице. Без Екбер.
Дахан е мил и състрадателен човек, добър син, брат, приятел, е малко е нервен и крещи на жената,която обича,но това е временно според мен.Wink
Енвер също се опитва да е добър, обича много жената до себе си, грижи си за нея, проявява уважение към родителите и, също и към жените.
Мюдюр също - защитава хората от лошите, защитава близките си, като стои настрана от тях. Прави ни кулинарни  разходки из Истанбул.Grinning
Курт, когато не се бие, се усмихва и си успокоява нервите със солети.
Като на кино! Grinning
Ето и Айдан и тя много филми е гледала- предлага на Дахан да и изсмуче отровата от крака. Grinning
Между другото в екшън филмите винаги има един много специфичен хумор. Може би точно това е целта му, да разведрява обстановката и да отвлича вниманието от престъпленията,които се извършват.

# 536
Гери, дори си нямах и представа, че съществува такъв "термин", но така е като нямам вече тийнейджър и новите такива думи са ми неизвестни.
Но ето какво открих в мрежата за този израз

За Думата "криндж"

Скрит текст:
Коя е една от най-новите думи в речника на тийнейджърите? Думата "криндж" е част от жаргонния речник на тийнейджърите, която употребяват помежду си. Тя е част от езика, на който общуват подрастващите. Срещаме я често в социалните мрежи, видеоканалите, YouTube и Twitch, блоговете. Какво означава криндж? Най-близо до значението на думата "криндж" е думата "неловко". Други подходящи думи са "гаф", "изцепка". Най-общо казано криндж се употребява, когато зрителят – обикновено млад човек – се възмущава от това, което вижда на заснет видеоклип и се срамува от действията на заснетия. Криндж е начинът, по който се чувства тийнейджърът, когато гледа нещо неловко, неуместно, вулгарно, безразсъдно. В известна степен се употребява и за некачествени и неумели видеоклипове, продукти, стоки, филми. Най-често думата се среща в местата за общуване на младежите – социалните мрежи, блоговете.

Примери за криндж са неумело заснети видеоклипове от младежи и публикувани в каналите им в YouTube, които пораждат у зрителя възмущение, смях и едновременно с това съжаление към заснетия. Може да откриете в YouTube цяла категория с това заглавие, която ще онагледи какво точно означава думата и в какъв контекст я употребяват подрастващите. Продуктът на неумелия неуспешен блогър също е пример за криндж. В Tik Tok публикациите на потребители, които се държат глупаво и неуместно, най-често се окачествяват от младежите именно като криндж.

# 537
И на Чачо му е криндж като го карат да танцува

# 538

Ръза Коджаоглу, който изигра ролята на Давут в Ичарде, днес има Рожден Ден.
Един много плодовит и талантлив актьор. Нека продължава все така да радва почитателите си.

# 539
Жив и здрав да е, Ръза! Birthday
Много професионални и лични успехи! Cocktail

За мен най-якия му образ е Аличо от Чукур...любим персонаж.
Който го е гледал, знае за какво говоря.

Общи условия

Активация на акаунт