Отговори
# 555
И тук е много хубав

Скрит текст:
Тая Емануела никога не съм я харесвала, но сега направо ми е гнусна.
Да и Дара много добре се справя. Аз точно сега ще я гледам, защото съм малко назад

# 556
И аз, го харесвам всякак, плачещ, гневен, влюбен, целуващ....оххх, всякак...
Скрит текст:
до колкото разбрах Иван я заряза и се отказал, защото има бебе на 10 м., о жена му ревнува от Емануела....то не беше,  че има силикон, той също ...абе...флорца ми е...нека я видим днес де.....
И Филип харесвам Simple Smile
О, ееее и Папи Ханс, страст ...много страст
Нези,
Още веднъж , Благодаря ти ♥️

# 557
Нина, да, Нюлефер не сме я коментирали.
Щом не помни и не познава баща си, значи той ги е напуснал отдавна...или каквото там се е случило.
Дали през цялото време е знаел какво става с нея или наскоро я е открил,ще е интересно да разберем.
Скрит текст:
Папи Ханс,е страхотен!!!

# 558
Интересно е каква ще бъде ролята й. Момичета изглежда доста нежно и красиво. Не случайно отсъства от живота й, за добро. Сигурно тя е резултата от неговата гоооляма любов. 

# 559

Скрит текст:
ох, че е жълт сайт, 🫤 жълт е, ама явно има нещо вярно във всички слухове...

Много се радвам за Папи Ханс,

# 560
На мен Нилюфер много ми харесва, много хубаво и фино момиче.
Не мога да преценя каква ще й е ролята. Предполагам, че в следващата серия ще има повече яснота

Скрит текст:
На Дара 10-ка й дадоха

# 561
Ядосан, целуващ, пиещ, страшен е. А пък като тури черните цаки, направо....
Не мисля, че има роля, която да не може да изиграе и да не му отива. Имам и други любимци из турските актьори, но втори такъв не😊

Скрит текст:
Аз харесвам Дара как танцува. Но съм я виждала много пъти как танцува, защото тя това прави в кариерата си. Познава си и партньора от години. Някак не ми е чак толкова интересна, защото няма какво ново да видя. Интересни са ми такива хора, които се справят и имат прогрес, без да правят това в ежедневието си. Лично усещане. Интересно ми е да гледам Ивет също. От нея съм много изненадана от хъса, с който работи, защото танците са й друга вселена. Мъжете може би Филип и Папи Ханс. Валери и Виктор също много се стараят. Говоря по принцип, за таз вечершния концерт още нямам впечатления🙂
Скрит текст:

# 562
Във вечерта на  усмивките да си покажа
най-любимата Чачова усмивка, ever !
Скрит текст:
Много я хвалят тази Емануела! Според мен незаслужено!

# 563
Чачо усмивката!

Скрит текст:
Браво на Папи две десетки, до Емилия не съм стигнала

# 564
Скрит текст:
Браво на Ивет и партньора и!
За мен това беше танца на вечерта!!!
Браво!!!

# 565
Мисля скоро да си пусна пак тези двамата😔😍

Скрит текст:
Може и да са прави жълтите сайтове, че Иван я е оставил. Но това, които се видя на екрана беше как тя наистина грубо му маха ръката, когато той се опита да я поздрави. Още тогава всички писаха, че има проблем при тези двамата. Ще я бутат Емануела. За мен също незаслужено. От жените ми е най-нестараещата се. Даже от всички участници.
Скрит текст:

# 566

Тук беше много забавен! Как се разсмя! С него наистина изглежда леко и приятно да се работи!
Скрит текст:
Моите фаворити тази вечер:
Ивет и Тодор!!!
Папи Ханс и Ани
Щонова и Наско
Виктор ергена и ...забравих и името.

# 567
Нези,
И Филип 😉
Йо,
О, дааа Баръш си заслужава ...особено на барабаните...
Обожавам Чачо да свири,
В този ред на мисли и да плува , играе баскет...
Ех, талантлив си е ✌️

# 568
Не това исках да е снимката, но нещо не мога да си намеря любимата усмивка.

Скрит текст:
на мен докъдето съм гредала Дара и Папи са ми любими. Аз и Мила харесвам. Като видя на майка ѝ видеата в инстаграм и много повече ми харесва от на екрана. Ооо и спортистката е много добра.
А представяте ли си Папи и Дара да танцуват. Жалко че се разделиха. Пак са си приятели, но такава хубава двойка бяха.
Емануела добре се справя, но излъчването ми така ме отблъсква.

# 569
Това е вечерта на Чачовата усмивка

Скрит текст:
Браво на Ивет 4-ри 10-ки, много й се радвам. Това момиче го харесвам от ОИ.

Общи условия

Активация на акаунт