Отговори
# 270
Свърши серията.
Значи, на мен ми се стори, че Курт му даде грешен магазин. Беше капан. И ни заблудиха, че Екбер уж отива при момичето. Но Курт го подхлазна. Още е в играта нашето момче.
Змията отровна ли е?
Дахан най-накрая се притесни за Айдан. Това е добре. Да вземе малко и нея да спасява😀

# 271
Ужас направо, какво беше това?  Започна да почервенява крака й, змията сигурно е отровна. Дахан може спокойно да се грижи за Лейля. Явно са решили да похабят силната и огнена женска роля, за едното нищо. Rolling Eyes
Сигурно ще я спасят преди да умре от отровата . Rolling EyesSweat  Проличават ми се доста симпатиите, сори момичета и аз се притесних:joy:
Поне едно е сигурно изядох  много солети и ме заболя корема.. В сериала постоянно те карат да ти се преяде и допие нещо с тези храни и напитки.  Joy

# 272
Аз не разбирам много от змии, но за мен това беше питон. Ама няма как отровна змия да пуснат.
Сега Айдън ще я спасяваме. Не вярвам да я убият. Би било гадно.

# 273
Да и аз разбрах, че Курт го подхлъзна и се зарадвах, защото другото ми беше много нелогично. Охапа я, появиха се две точки с кръв, ама не знам дали е отровна.
Време е вече Айдан да бъде защитена

# 274
Важното е,че Курт е верен..Хареса ми епизода,много динамика,поврати,подхлъзнаха ни, а с бг субтитри ще е още по-добре Hug

# 275
Аз мисля,че все пак Курт е на страната на Мюдюр. Това май беше капан за Екбер.
В началото Екбер каза на Курт,че май забравил защо е в тази фирма и, че все още чака от него  информация за Мюдюр. Курт му каза,че е разбрал само какво обича да яде - малеби Grinning
Екбер иска имената и всичко за Мюдюр. Каза му,че му дава само още една възможност.
На другия ден Курт  изреждаше различни имена на Мюдюр  и го питаше кое е неговото име.Мюдюр му каза,че има работа и си тръгна.Според мен това беше ,за да ни заблудят ,че Курт работи за Екбер. След това видяхме къде отиде Мюдюр,разбрахте, че това е дъщеря му. Курт отново е при Екбер и му казва,че не е успял да научи името му,но е открил дъщеря му, знае как се казва,къде работи и всичко за нея. Според мен обаче, това пак беше за заблуда. Екбер си помисли,че отива в студиото на дъщерата на Мюдюр,но там го чакаше Дахан.
Когато Курт и Мюдюр се срещнаха той го попита нещо от сорта, дали е готово всичко с Екбер. И ,че  ще използват Дахан.
Затова си мисля,че Курт си е с Мюдюр и Дахан.
Обаче стареца е хитър и се подготви предварително с Айдан.
Мисля,че и каза,че ако змията я ухапе ,ще има определено време,през което може да отиде в болницата.
Но като видяхме къде я изхвърлиха...не знам как ще я намерят.
А Лейля е с присадено сърце. Най-вероятно заради нея баща и е влезнал в този бизнес.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 02:11 от NeZ_9

# 276
Важното е,че Курт е верен..Хареса ми епизода,много динамика,поврати,подхлъзнаха ни, а с бг субтитри ще е още по-добре Hug
Напълно съм съгласна с теб.
Имаше от всичко, напрежение, комични ситуации, а как само ни подхлъзнаха с Курт.

# 277
Курт според мен просто прати Екбер при Дахан и не е предател.
Айдън и е навес да се разхожда боса.
Беше добра серия.

# 278
Този епизод и на мен ми хареса. С някои изключения.
Но имаше интересни моменти, обрати, събития. Не беше скука.
Сигурно е отровна, иначе нямаше да наблягат така на ухапването. Не ми се вярва да затрият Айдан. Ако искаха да го правят, щяха да си я убият направо в един епизод. Макар че помня как затриха Сена на Ямач. Но аз пак не вярвам да убият Айдан. Култ и Мюдюр са сила😍

# 279
Аз сега точно съм на погребението на Мелек в Icerde. Убиват си ги. Ама там беше поне смислено. Тук би ми било като похабен герой

# 280
Да,серията беше много добра! Хареса ми!
Сега да видим Дахан как ще открие Айдан.
Ще трябва да чуя още веднъж някои разговори,но горе долу нещата са ясни.
При мен прекъсна за малко онлайна,точно, когато Лейля отвори лаптопа. Какво показаха?
Всъщност тя разбра,че баща и наистина се е занимавал с това, но и разбра как е получила своето сърце.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 02:12 от NeZ_9

# 281
Ясно е,че няма да занулят героинята или поне така се надявам. Ако ще го правят поне да не ни мъчат така  с тези змии и отрови Broken Heart   Барабар с интимностите с Лейля, ще ми докарат инфаркт:joy:
Искрено се надявам да оправят нещата и  да видим  Айдън и Дахан,като истинска двойка. Но времето ще покаже.. Confused

# 282
Обаче Дахан като не можа да убие Екбер дъщерята на Мениджъра става мишена
А може и да не му е дъщеря, а жена от организацията и да е само за примамка
Курт и той се явява вече мишена, защото Екбер ще се досети, че именно той го прати за зелен хайвер в капан да бъде убит от Дахан
Добър епизод. Вече има екшън и интрига
Айдан не вярвам да я занулят. Дахан ще я спаси. А и ако змията е била питон той не е отровен, и може само да я е ухапал без да има последици. Но тази пустош в която я оставиха е огромна. От змийско ухапване може да не умре, но от глад, жажда и изтощение може.

# 283
Не, няма да я затрият, споко!
Айдан ще бъде спасена от Дахан.
Сигурна съм, че Дахан ще бъде много уплашен за нея и като я спасят,
ще видим първата целувка....ей, тук го записвам

# 284
Аз сега точно съм на погребението на Мелек в Icerde. Убиват си ги. Ама там беше поне смислено. Тук би ми било като похабен герой
Ама там направо си я затриха по бързата процедура. Нямаше я изгубена, че да я търсят, че 2 епизода и накрая да умре.
За това си мисля, че само напрежение вкарват, ама накрая ще я намерят и спасят Айдан.

Общи условия

Активация на акаунт