Отговори
# 480
Не мога да не ви покажа една прекрасна Серенай, която се наслаждава на Япония.

Скрит текст:
Иво Аръков наистина е музикален инвалид.
Жаки, аз също харесвам П.Панайотов, просто Ал Бано има такова гласище, че няма кой да го имитира! Hands V

# 481
Аз да върна малко на Чачо Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мен този сценарист има още да се реваншира на нащо момче. Той така го окепази, че и не само него, че за мен е трудно да се върне обратно. Аз знаете колко се бях впечатлила от серията с убийството на доктора. И следващата ми беше голям шамар. Още му имам зъб на този със сценария. И съм малко гневна.

# 482
Според мен този сценарист има още да се реваншира на нащо момче. Той така го окепази, че и не само него, че за мен е трудно да се върне обратно. Аз знаете колко се бях впечатлила от серията с убийството на доктора. И следващата ми беше голям шамар. Още му имам зъб на този със сценария. И съм малко гневна.
Абсолютно те подкрепям за сценариста. И аз от време на време включвам на хейт срещу него като се сетя колко героя окепази. На първо място Дахан и Айдан.

Скрит текст:
Нези, аз казах, че добре се справи, а не че го направил на 100 %

# 483
Според мен се върна! Аз вече забравих онази  излагаща го сцена.
А и вчера бяха Прошки, простих му.
Но дано не се повтаря! Kissing Heart

# 484
Тяхната химия❤️‍🔥

Скрит текст:
Малее, Наско е мега зле
Аз вече настигнах живото предаване

# 485
Все забравям да спомена тази изключително мила сцена!

Видяхме един истински подкрепящ брат.Болката на Ямур беше и негова болка!
Скрит текст:
Тази вечер май всички са малко по-слаби от друг път или на мен така ми се струва? Без Зомбори.

# 486
Аз бях от първите, които им се сърдеше и мрънкаше на тея сценаристи😀 След последната серия, започнах да им прощавам. Ако продължат така, съвсем ще им простя. Така вече ми харесват.

Скрит текст:
Благодаря ти Нези, че ме научи как да скривам текст и от телефона😀. Общо взето слаб концерт днес. То и сезона по принцип не е от най-силните. Панайот трудно имитира. Много му харесвам гласа, но той е специфичен и винаги се чува. Както и при Наско. И аз не чух Ал Бано тази вечер, макар и Панайот да се справи прилично😉
Скрит текст:

# 487

Нези,
Скрит текст:
И аз съм на това мнение...нека видим и Елена
Благодаря ти ♥️

# 488
Сценариста, ако направи още 2-3 серии като последната, чак тогава ще му простя.
Скрит текст:
Точно това имах предвид като казах, че Панайот се е справил прилично

# 489
Дахан ще е най-големият глупак, ако изпусне жена, като Айдан, която е готова на всичко за него!

Скрит текст:
Тази Елена не я знам коя e ,но ми хареса.

# 490
Дахан ще е най-големият глупак, ако изпусне жена, като Айдан, която е готова на всичко за него!

Скрит текст:

Нези,
Скрит текст:
Елена е актриса,  участва в Ол инклузив с Ненчо Балабанов

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 22:51 от nanni_123

# 491

Скрит текст:
Потресена съм от точките на журито

# 492
Айдан даже и пред умиране, пак се бие за него. Страшна жена е, ей😀

Скрит текст:
Елена е много симпатична актриса. Много забавна и естествена. Стана популярна с Ол инклузив сериала, където правеше страшен комичен образ. Аз я харесвам, свежа ми е😀
Скрит текст:

# 493

Скрит текст:
Дахан знаете още от първата серия, че смятам, че не е много добре да я зареже, да се върне след година и да мисли, че ще го чака с плетка в ръце, после да я отблъсква, убеждаваше по всевъзможни начини. Абе като се обичат какво се дърпа. То и сестра си обича ама не бяга от нея. И Шенгюл и Юмут му бяха ценни, а ги прибра. Нещо не ми се връзва това с отблъскването, за да я предпази.
Скрит текст:
Аз и журито гледаме различно предаване…

# 494
Дахан ще се притесни сериозно след този случай и ще разбере, че дори и да стои далече от нея, тя пак е готова да се изложи на опасност заради него.
Което прави това дърпане безсмислено.

Общи условия

Активация на акаунт