Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

• 69 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, кои процедури /инжекционни или апаратни/ работят при вас за състояние на кожа като пори, тен, по-повърхностни бръчки? За околочната зона също? Направих втора процедура полинуклеотиди под очите. Не очаквам чудеса, за сега все още не мога да дам отзив, но само с това няма как да има някакъв кой знае какъв ефект.

Поставиха ми филър juvelook под очите с канюла. След като спадна отока забелязах, че фините линии са по-малко видими. Доволна съм, но досега друга процедура не съм правила и нямам база за сравнение.

# 166
Аз да задам един леко тъп въпрос. Филърът в устните с времето се разгражда, важи ли същото и за място където е мигрирал?

# 167
Разградете , където е мигрирал.

# 168
Малко над единия ръб странично на едната устна. Мисля, че го виждам само аз, но ме дразни. Не мисля, че може само там да се разгради или може?

# 169
Може да се разжради само там, където е мигрирал

# 170
Да се оплача пак. 10 дни след Jalupro изглеждам ужасно, лицето ми е подпухнало, а кожата ми е никога не е изглеждала по зле.
Да си знаете, тези, които са с кръгли и обемни лица, като моето, нищо, ама нищо с ХК!!!
Само омрежена, като филър, където е необходимо.
Иде ми да се гръмна.

# 171
  • Там където
Ами аз слагам Jalupro- нито се подувам, нито имам обем. А съм лице 'житената питка" по рождение Simple Smile само фините бръчки подобрява при мен и общ тургор и вид на кожата. Ама не е нещо уау за мен специално

# 172
Ами аз слагам Jalupro- нито се подувам, нито имам обем. А съм лице 'житената питка" по рождение Simple Smile само фините бръчки подобрява при мен и общ тургор и вид на кожата. Ама не е нещо уау за мен специално
Кое слагате- Хидра или другите 2, които са мезотерапия? Защото super Hydra се слага в дълбочина и уж лифтира.

# 173
Малика, да не би да проявявате алергия?
След 10 дни вече би трябвало да е по- покойно, ако е само една мезотерапия.

# 174
Не, не е като реакция, просто ми се изгубиха сякаш контурите на лицето, едно по овално, по... не знам как да го определя.
А качество на кожата.. ужас, направо не мога да си го обясня.

# 175
  • Варна
О, това не е нормално. Обърнете се към лекаря за консултация.

# 176
Би трябвало да изчезне. Аз така си бях слагала едни тенс пептиди , които ми направиха така подпухнало лицето(ама на мен ми хареса), но след няколко време отмина , не помня колко, но не се задържаха за много време.

# 177
  • Там където
Кое слагате- Хидра или другите 2, които са мезотерапия? Защото super Hydra се слага в дълбочина и уж лифтира.

Ами правила съм и мезотерапиите и след това Хидра. Но може би аз не съм мерило, защото супер бързо резорбирам всичко- просто такъв е моят организъм. Отделно тренирам всеки ден и това също според мен допринася за бърза резорбция. Може би и някои козметични процедури впоследствие водят до слаб ефект, макар да са били в необходимия срок след поставяне. Сега ще пробвам с Радиес - да видим.

# 178
Това Jalupro Hydra бустер ли е

# 179
  • Варна
Как е доктор Бърдаров? Ще гостува във Варна април месец. Не съм срещала да се споменава в темата.

Общи условия

Активация на акаунт