Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

• 74 168
  • 759
  •   2
Отговори
# 375
Барби ботокс. Редакторът ме е поправил.

# 376
  • Sunshine state

От къде го купи? Не го намирам в български сайт?
Tri-Luma тук в САЩ се продава само с рецепта и аз лично не бих го ползвала за 1-2 петънца, понеже е силен и е за хора с мелазма. Просто отбелязвам. Simple Smile

Следващият месец ще подновявам ботокс в гневна и малко филър рестилайн за вертикалните над устната.

# 377
TriLuma крема е американски. Аз лично си го поръчах от Индия.
Доколкото правих проучвания, крем със същото съдържание в Турция се нарича Pigmanorm.

# 378
Аз бях тази,която ви препоръча TriLuma, който дори вмомента ползвам,защото дойде лятото тук и ми изби едно петно на челото.За 3 седмици ще се разкара.
Не знам дали споменах,но задължително се складира в хладилник и се слага по много малко количество.

Сега четох за Скулптра и изгледах видеото.
Радвам се,че е бустър,който се разгръща с времето,а не от онези,които правят очевидно подпухнали лица,а след 6 месеца от филъра не е останало нищо.
Предполагам,че ще трябват 2 мл ( на мен ми трябва за долната част на лицето,където кожата вече започва да провисва с годините).

# 379
Аз проучвах за Скулптра и се обадих на моя лекар, при която ходя от 10 години да видя дали тя работи с този продукт. Видях на сайта й, че не го предлага, но исках да се уверя, а междувременно гледах за лекари, които го поставят евентуално да отида при друг.
Върнаха ми обаждането от офиса й с отговор, че тя не работи с този продукт, защото резултатите са непредвидими във времето, не се разгражда и има голяма вероятност за образуването на топчета в лицето, които е почти невъзможно да се премахнат. И други негативи имаше, аз слушах дотук.

Гледах после и снимки и ревюта на изпатили си от Скулптра и за себе си се отказах да слагам.
Не искам да споря с никого, просто пиша каквото ми беше обяснено на мен от много реномиран естетичен хирург в чужбина. Аз съм доста разочарована, защото ми се струваше много хубав вариант за мен в момента.

# 380
Babri, а те кой колагено-стимулатор използват? Радиес, Хармоника? Или нещо друго?

# 381
Babri, а те кой колагено-стимулатор използват? Радиес, Хармоника? Или нещо друго?

Нона, моят основен проблем бяха назолабиалните. Слагала ми е 3 пъти филъри там, последно преди 7 години. Каза ми, че филърът, който ползва съчетан с техниката й на поставяне стимулира образуването на колаген. Филърът тогава беше Стилаж. За техниката й съм писала и друг път, дупчи на зиг-заг по цялата дължина на бръчката и дупчи по много. Не й повярвах много-много тогава, но 10 години по-късно лицето ми изглежда по-добре отпреди да отида при нея. Назолабиалните ми са невидими направо. Разбира си от работата, вярвам й и като каже нещо да не правя, слушам я.
Нейният подход явно е да третира конкретен проблем и зона, а не да пълни цялото лице. И за Хармоника проучвах, но не можах да намеря някой да рабои с нея тук. Изглежда е популярна в Европа само.

# 382
Бабри а ти къде си?
Аз поразпитвах лекари около мен и май съм по-склонна в Бг нищо да не правя като филъри

# 383
Ал, в Канада съм. Тук като цяло са по-консервативни и умерени. Само рускини съм виждала с обезобразени лица и устни тук, на местните никога не можеш да разбереш, че нещо е правено. Просто изглеждат свежи и с младежки кожи.

# 384
И на мен ми слага лекарката на зиг-заг в назото и става мн.добре.

# 385
  • София
ДХЗ, ти при коя ходиш?

# 386
Чилингирова в Дерма акт.

# 387
Аз имам доверие на доктор Трендафилова, щом тя си слага Скулптра от 3 години, слагала го е на стотици нейни пациенти, прави обучения и е проучвала продукта с години, значи за мен е ок.
От Радиес мъжът ми имаше страхотни фибрози, много от вас го слагат и нямат проблем.
Риск от това да си бодем нещо винаги има.
Дет се казва всеки сам си преценЯ😅😂
Видът на моята докторка е най- голямата и реклама, кожата и е страхотна.
Към момента нямам никакв нервности или капсулации, правя активно масажи.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 01:05 от JACKLIN*

# 388
И аз така мисля, винаги има риск нещо да се случи, независимо какъв е филъра/бустера.
Аз днес им писах да си взема час при Трендафилова,утре очаквам да ми пишат.

Candy girl,може да отидем заедно ако си свободна.

# 389
От Радиес на шия имам аз бучки. Според доки е от неправилно разреждане. Има си значение и кой и как прилага даден продукт.

Общи условия

Активация на акаунт