Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

• 74 228
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Оформянето на скули само с филъри ли става?

# 361
  • София
Някой прави ли си в домашни условия микронидлинг (с дермапен) и от къде може да се закупи такъв уред? Иглите за еднократна употреба ли са или се дезинфекцират?
Вкарва ли се с него някакъв серум или се базира само на механичното нараняване на кожата производството на колаген?
Ако има друга тема по въпроса, моля за линк.

# 362
Моля за мнение за добър специалист в Бургас или Пловдив за поставяне на ботокс?

# 363
Здравейте. Може ли да препоръчате от личен опит доктор дерматолог за поставяне на ботокс на чело в София?
На 34г съм със сериозна гневна бръчка
Благодаря предварително. ❤️

# 364

За Пловдив - д-р Регина Хатър.

# 365
Някой прави ли си в домашни условия микронидлинг (с дермапен) и от къде може да се закупи такъв уред? Иглите за еднократна употреба ли са или се дезинфекцират?
Вкарва ли се с него някакъв серум или се базира само на механичното нараняване на кожата производството на колаген?
Ако има друга тема по въпроса, моля за линк.

Има тема по въпроса.

Момичета, който беше казал за крема ТриЛума - много благодаря.
Вече 3 седмици го ползвам и ми се струва, че петната взеха леко да избеляват. Но другото по-важно е, че кожата ми стана много хубава от него - гладка, без никакви неравности, по-свежа някак си. То има третиноин в него, но само третиноинът не ми действаше така.
Благодаря отново!

# 366
Аз слагам в Пловдив при Сирма Коцева.

# 367
  • Там където
Вече 3 седмици го ползвам и ми се струва, че петната взеха леко да избеляват. Но другото по-важно е, че кожата ми стана много хубава от него - гладка, без никакви неравности, по-свежа някак си. То има третиноин в него, но само третиноинът не ми действаше така.
Благодаря отново!
[/quote]

От къде го купи? Не го намирам в български сайт?

# 368
Благодаря отново!

От къде го купи? Не го намирам в български сайт?

Аз лично ползвам този.
Скрит текст:
Първо съм си правила 2-3 процедури в студио и сега ми е по-лесно да си ги правя вкъщи сама.

В сайта има и игли и ампули. Аз лично сменям иглите всеки път, не ги дезинфекцирам.

# 369
  • софия
Здравейте , има ли някой информация за д-р Лекова. Звъня , но не връщат обаждане. Благодаря

# 370
Момичета, между Теосиал кис и Жуведерм за устни кой е по-твърд?
И ако си сложил един вид проблем ли е да се сложи върху него друг.
Същото ми е питането и за назолабиалните. Ако върху Елансе сложа обикновен филър какво става?

# 371
Може ли линк към този крем ТриЛума?

# 372
Момичета, между Теосиал кис и Жуведерм за устни кой е по-твърд?
И ако си сложил един вид проблем ли е да се сложи върху него друг.
Същото ми е питането и за назолабиалните. Ако върху Елансе сложа обикновен филър какво става?
Теосиал е по-твърд.Ако мине известен период от време,може да си сложите и по-мекия.

# 373
Попадна ми видео с новата тенденция барби-ботокс. Някой с впечатления?

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 16:57 от malika$

# 374
Ботокс за баби или бейби ботокс?Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт