Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

• 74 239
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Не смятам, че 500 лв е цена оправдана за една такава процедура, особено ако е чисто prp има само един консуматив епруветка който струва около 30 лв.. За по - дълготраен резултат трябва да се прави периодично, иначе и сега ще имате ефект понеже се вкарва някакъв продукт, но е нужно известно време да се разгърне. Добавките, разбира се ще имат + ефект, но пък с тях няма да оцените лично за вас чистият ефект от плазмата. Ако това не е важно, добавете и други неща към prp, поне да се разминете с едно бодене и по - бърз ефект.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 15:02 от ivka_smile

# 346
Да видя разбрала ли съм за хармониката. Дава обем на лицето и уплътнява?
Тези цени как са сравнени с местата на които сте поставили момичета?

# 347
Идеална ми се струва цената, моята излезе толкова в Дерма акт на 30% намаление този февруари (иначе само една ампула е 900 лв).

# 348
  • София
Тези цени къде са?

# 349
S T. Health Aesthetic Бургас
Всеки месец правят някакви промоции.
Доктора е много хвален, ама аз съм резервирана спрямо новото по принцип

# 350
  • Бургас
Вярра, кой е докторът, че се чудя къде да отида за ботокс и да взема да го пробвам

# 351
# 352
  • На планетата земя
На мен ми казаха 700 лв. за една доза Хармоника, добра е цената.

# 353
Мен също много ме е страх да пробвам нови продукти на пазара и затова не смея да сложа Хармоника, а толкова искам.
Замислям се за вариант на Жаклин да поставя Скулптра и то точно при д-р Трендафилова. Ще го направя обаче януари - февруари догодина, защото предпочитам всякакви такива процедури да извършвам зимните месеци.
Намерих доста интересен клип за Скулптра преди и след. Дамата, която си я поставя в момента две години по-късно изглежда перфектно. Прави се масаж три дни по три пъти на ден за по три минути. Колкото по-добър е масажът, толкова по добър е ефектът.
Това, което ми направи впечатление е, че инжекторът й каза, че най-ранния ефект започва да се забелязва след минимум два месеца и евентуално на третия, ако даден клиент реши може да се постави за втори път. Защо Трендафилова иска да постави отново втори път след 30 - 40 дни за мен е мистерия...
Ето и клипчето, който проявява интерес.
https://www.youtube.com/watch?v=krnJcPanUx0

# 354
Като чуя за процедура, чийто ефект се вижда след два месеца, и рязко губя интерес. Така чаках ефект от криолиполиза. Е, така и не го дочаках.

# 355
  • Варна
Никакъв ли?

# 356
  • София
Като чуя за процедура, чийто ефект се вижда след два месеца, и рязко губя интерес. Така чаках ефект от криолиполиза. Е, така и не го дочаках.
Радвай, че не е имало дефект, Линда Еванджелиста точно от тази процедура се била обезобразила.

# 357
Моята беше за коленете уж. Колко да се обезобразят Grinning

# 358
Малко оф на темата. Снощи гледах един за друг по неведома случайност. Мария водещата има нещо на лицето. Седи подпухнала и видимо с неравности. А беше толкова нежна. Някой има ли подозрения каква е процедурата за подобен резултат, че да си я зачеркна от списъка на желаните.

# 359
  • в 1001-та нощ
Не смятам, че 500 лв е цена оправдана за една такава процедура, особено ако е чисто prp има само един консуматив епруветка който струва около 30 лв.. За по - дълготраен резултат трябва да се прави периодично, иначе и сега ще имате ефект понеже се вкарва някакъв продукт, но е нужно известно време да се разгърне. Добавките, разбира се ще имат + ефект, но пък с тях няма да оцените лично за вас чистият ефект от плазмата. Ако това не е важно, добавете и други неща към prp, поне да се разминете с едно бодене и по - бърз ефект.

Точно епруветка  е факторът за цената и скъпият консуматив. Каква да е "евтинджис" или  "Мерцедес" - швейцарски продукт с патентована технология, за да могат да се отделят много повече тромбпцити, растежни фактори и т.н.

За да сте сигурна, че не Ви цакат (пробутват тези за 30 лв.), попитайте с какви консумативи работят. Добавките инат значение и не са рекламен трик, но има риск да направите реакция.

Общи условия

Активация на акаунт