Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

• 74 250
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Аз наскоро последвах темата, че да понауча някои неща, а се оказва, че и аз съм неподходяща, заради автоимунно заболяване. Може би има значение какво е и дали е контролирано?

# 331
На всички мои познати сложиха по 2 Хармоники

# 332
Аз сложих 2 ампули,по една от всяка страна,за да се балансира лицето и липсата на обем в бузките. Ефектът е веднага. Сега смятам да допълня още една ампула .
Може мезо и Хармоника заедно.
Дъщеря ми е с автоимунно и то не леко,Хашимото въобще не може да се сравни, с импланти е,слага си филъри,скоро сложи и ботокс за първи път,нищо по-различно не се е случило. Живейте го този живот, дами!

# 333
И аз съм с Хашимото. Никой не ми е отказал процедура заради това. Просто го има попълнено в картона.

# 334
  • в 1001-та нощ
А може ли да обясните защо е опасно?

Заради риска от реакция на отхвърляне 👌

# 335
И на мен не са ми отказвали процедури нито в Дерма-акт, нито в Скинлайн, заради Хашимото.
Правя ботокс, скинбустери, мезотерапии, филър имам 1мл в устните, не съм имала никакви усложнения досега, надявам се и в бъдеще. Разбира се, всеки трябва сам за себе си да прецени риска според състоянието си.
Скрит текст:
Абсолютно съм наясно, че има много по-тежки автоимунни заболявания, аз не се оплаквам от моето, стига да не ме праща в тежка хипофункция, от която трудно излизам.

# 336
Здравейте,
знаете ли къде работи Д-р Шери Шефкед в момента?
Явно не е вече в Dermal Lase Center ...

# 337
Моля, препоръчате какво да сложа на шията, вече е доста отпусната?
Филъри, ботокс, Хармоника, Радиес, Скулптра...

# 338
Днес бях по други неща в София и пътьом минах през Дерма Акт. Прие ме докорката, категорично отказа да ми сложи хармоника. Сложи ми Скулптра по 1 ампула в страна. Аз бях много тревожна защото Скулптра сякаш събира някак лицето, а моето е слабо. Тя обаче ми показа снимки на доста жени и наистина резултатите са уау!
Веднага след слагането лицето ми беше като на мома! Кълна се че ми смъкна 10 г😅 Мъжът ми 3 пъти спира да ме гледа:)
Но все пак продукта се разрежа с доста разтвор и с канюлата си беше ръчкане, та вероятно е оточно. Как не можеше така да ми остане!
Ще видя как ще се развие, след 30-40 дни пак каза.
Аз не съм слагала филър досега защото не харесвам обеми, този не давал каза. Стимулира колаген и еластин, повлиява пигментация също и белези каза.
Сега правеше презентация точно за Скулптра, през 99 е одобрен за първи път като продукт за терапия на загубва на мастна тъкан при ХиВ позитивни.
С времето вече са открили и други плюсове.
Не беше мн приятно слагането, не е болка но усещаш ръчкане.
Масажи сутрин и вечер по 5 Мин каза.

Напоследък отслабнах и много ми се повлия лицето негативно. Сега ми е напарво чудно. Да видим като минат травмите.
Ще ви държа в течение😊
Дали наистина свива или си пълни загубата както каза лвкарката.
В слепоочията бая сложи. Та. Най съм имала загуба каза.

# 339
При Трендафилова ли беше?
И как така пътьом, без запазен час ли?

# 340
При Трендафилова ли беше?
И как така пътьом, без запазен час ли?
Ами късмет имах:) При нея да.

# 341
  • Plovdiv
Здравейте,имам си салони които посещавам редовно.Но сега напоследък излизат безброй/обяснимо предвид идващото лято/ оферти на много изкушаващи цени.Какво мислите за тези услуги?Заслужава ли си?В моите салони/естетични центрове където ходя цените са доста по-високи за определената процедура.Изкушавам се да опитам по-ниската цена.Притеснява ме дали ще е качествена услугата.Какво мислите?Доверявате ли се на такива оферти?
Например загледах едно Хайфу за корем с поне 100лв по-ниска цена.

# 342
А има ли неравности след Скулптра?

# 343
Точно сега правих масаж, трябва сутрин и вечер по 5-10 минути да се масажира много добре, засега не напипвам никакви неравности, имам оток така по видим на едното следоочие, иначе лицето ми е чудно- пълничко като преди много години:) знам че е от самата процедура и от разтвора за продукта, но толкова свежа не съм се виждала.
Ще наблюдавам с интерес как се развива във времето. Дано всичко стане както предвижда лекарката. Самият факт че тя от 3 години не е слагала нищо друго на своето лице е показателен.
Днес я гледах, кожата и е страхотна.
Казах прави струвай и аз така да стана😅😂🤣
Ма май съм и кака с някоя годинки де😅
Последните седмици толкова слабо ми беше лицето, изпито, че сега разликата ми е още по- видима.

# 344
Здравейте, момичета,
виждам, че темата е за ботокс (ама аз само да попитам..) къде бихте ми препоръчали да си направя PRP процедура на лице за гр.София става въпрос? Гледам, че при Денкова е 500лв, в Skinline от 400лв, при др. Паскова от 350лв.. Не мога да се ориентирам, къде би било най-удачно и дали има по-изгодни предложения. Дали  бихте препоръчали други студия, които предлагат тази процедура на по-изгодна цена или по-добро качество, или да се доверя на някое от известните имена в бранша? Също така има ли смисъл от разните "добавки" като витамини, минерали, хиалурон и пр. или са просто рекламен трик?

Общи условия

Активация на акаунт