АВГУСТ мина и замина, а дзверо празнува половин година!

• 9 049
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Честито на всички сладурченца, които празнуват днес!  Heart Eyes
marulka_s, мерси за сочните пържолки и аз ще изчакам да се изпекат хубаво и ги застъпвам  Mr. Green

bubcheto15, браво на детето бе оправно и то като тати ще излезе, вече ходи на гърне - супер, браво   bouquet А какви са тия музикални гърнета, я думайте че аз не ги знам. Инката на снимката с такова ли е?

Eliona, как мина интервюто с дететгледачката? Удобри ли я?

megishik, Либерото са перфектни  Peace Ще останеш доволна, ние сме на тях от самото начало - нямам пропуски до сега  Naughty

Относно чашките ние сме с Авент мек накрайник, но на Али не и идва изобщо на ум за к'во става въпрос и какво трябва да прави. Кефи му се, но го лапва и започва да духа на вън  Crazy

Я ме светнете как правите кисел и какво нишасте купувате? Че аз съм една готвачка........  Blush

# 241
  • София
Добро утро от нас!

Валка киселът е готов. Аз купувам на Биосет имат четири вида - ябълка, портокал, лимон и вишна. Разтваряш пакетчето в 100 грама вода и отделно слагаш 350 гр вода да заври, след това изсипваш разтвореното и бъркаш. Това е...
Нишесте купувам само натурално - ванилия.
Хайде ние отиваме на консултация и ще ни бият последния Пентаксим. После ще докладвам.

# 242
  • София
Добро утро!
Честито на днешните пораснали сладури! Много здраве, безболезнено озъбване и весело детство!  bouquet Hug Heart Eyes
Добре дошли на новите мами! Peace
Мале, вие и с гърнетата ли почнахте!? ooooh! При нас това ще се позабави, тъй като още не седи стабилно Мрънчо. Blush
Мадона, още денс ще снимам обяда с лигавника и ще пусна снимка Peace
blanc , и ние сме с Maxi-cozi, на кг все още ни става (има си хас hahaha), но краката му стърчат отвън Rolling Eyes А столче за сега май няма да взимам, той не иска да седи в такива неща като се вози - обича прав, с гръб към движението да гледа колите, дърветата и т.н. отзад Whistling
За думичките - Ивчо пък вика нещо като леля - знае той кой му прави най-хубавите подаръци, подмазвач Joy
Много са сладки бебоците на снимките!  Heart Eyes
Ох, опитва се да пише с мен, чао засега.

# 243
 Малиии благодаря ти злато, аз не знаех че има готов кисел  Embarassed
Сещам се веднага за рекламата на Малиция - Какъв мъж си ти тогава, като не полваш Малиция!
Че и моята работа същата - Каква майка си ти тогава....  Mr. Green

Стискам палци всичко да мине наред с ваксината  Peace

М/у другото ние не сме ходили на консултация от 24.12  Shocked но заради тая грипна все ни отлагат консултациите, то и по-добре де, че в поликлиниката е пълно с кашлящи по коридорите  Close

# 244
Добро утро и от нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!   food002  и  kaffeetrmker_2 една лека закуска
Честит празник на всички!!!!!!!!!!!!!! smile3510
Давате ли вече жълтък на мъниците? Аз се чудя от кога да започвам, но сега ни предстои ваксината за Хепатит, така че ще трябва още малко да изчакам
Чаоооооооооооооо за сега

# 245
Пак съм аз с въпросче - В готовите кисели слагате ли плодово пюре или само кремчето с какъвто вкус си е то? Че аз и кисел още не съм давала  Embarassed Гледах, че има различни видове дано са вкусни

# 246
  • гр.София
Много усмивки,здраве и нови умения на днешните минирожденици  bouquet-Йоана, Стивън и Стефан!

Ралка Балка,ходиш по реални срещи, а забрави форума Naughty

Ех, събуди се детето...Чао!

# 247
Здравейте!
  rosetobosetoБлагодаря за закуската,че и кафето ми разля бебока Mr. GreenАз съм си правила от тези кисели за мен,и ми харесват.Нищо не съм слагла допълнително.Мисля,че има нишесте без вкус,и може от плодове или от пюре да си направиш с него.
val_stefМузикалните гърнета като детето си свърши работата и започва да свири LaughingАз такора искам ама не съм виждала на живо.Харесвам и тия с дръжките,че моя бандит,не ще да стои така седнал като Ина.Браво на детето,то и с паяка ходи като торпедо :lol:bubcheto15Много ти е оправна момата,ще строява мъжете наред Grinning
Като става дума и за памперси и ние сме на 4ка и ни стават,обаче сега взехме нов пакет и нещо са дефектни Crossing ArmsВсяка вечер ми пропускат и то от дясната страна.Не е от слагането,стягам ги доста,но все мокро детето Twisted EvilДосега не съм имала проблеми.Иначе,май зъби ни мъчат SickНаско взе да заспива с биберон,а той не го искаше,даже ги бях прибрара вече.Много е смешен hahahaголям мъж с биберон.
    Честит празник на днешните мини рожденици!

# 248
ДОбро утро и от мен Grinning.Честито на днешните месе4ковци  bouquetДа са много щастливи и весели де4ица!
АБе- ние утре сме на консултация и съм приготвила голям списък с въпроси към педито ooooh!.
Тия кисели с пшени4но нишесте ли са newsm78т.е.- съдържат ли глутен, 4е аз още не съм давала.

# 249
  • София
rosetoboseto   - в киселите не се слага нищо. Те съдържат сухо мляко и затова й се правят с вода. На Биосет - те са най-хубави има четири вкуса - лимон, портокал, вишна и ябълка. Калоян много ги харесва.

velmar - киселите съдържат глутен, така че ще трябва първо да захраниш и тогава.

Сега да се похваля Калоян е 9 кг и 71 см. За три седмици и малко, защото миналия път бяхме на 17 януари на консултация е наддал 600 грама и е пораснал 1 см.
От днес ще давам четвъртинка жълтък в зеленчуковото пюре, а от другата седмица започвам попарата. Биха ни Пентаксима, а след това ни взеха и кръв. Урина утре или други ден ще занеса като успея да събера. Хайде това е засега. Отивам да го приспивам.  bouquet

# 250
  • София
А да ви питам нещо тъпо, но се чудя - защо трябва да се дават въпросните кисели? В смисъл - задължителни ли са? newsm78

# 251
От една седмица ядем кисел и много й хареса,2 пъти седмично й го давам.Ползвам на Биосет натурално  царевично нишесте,като добавям АМ и плодово пюре.Забравих ,преди да яде, да я пробвам на гърнето,но казах на мъж ми ,че ще опитам,а той no.И ние тази седмица трябва да купим ново столче  newsm78.И Снежина духа  и си играе с чашата вместо да пие Hug

# 252
  • Sofia
Честит празник на  Йоана, Полина, Малена, Стефан и Стивън!

Бубче, искаа-а-а-м и аз такова гърне, не че скоро ще ми потрябва, но  -  да има! Казвай бързо от къде го взе!!! Praynig Praynig

Уф, това време днес ще ни държи само в къщи Sad

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 10:50 от Eliona

# 253
Добро утро и от нас!
Честито  и на днешните месечковци, и на вчерашните, и т.н..........
Да са живи и здрави и да правят все повече бели на мама и татко!

Ние ще пуснем една почерпка ама по-късно.
За изпикаването имаме гърне, ама резултата е винаги извън него, така че над легена ни е най-удобно. Вече след сън винаги се изпишкваме. Още не можем да хванем всяко пиш, ама и това ще стане. Само да стане малко по-топло времето.
Памперсите и ние минаваме на Либеро, че няколко вечери с Памперс и смених страшно много дрешки.

Хайде на кафетооооо:

Айде това е засега от нас!

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 10:28 от Мама Дидка на бебе Влади

# 254
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ РАНОБУДНИ И НЕ ТОЛКОВА РАНОБУДНИ МАМИ И ДЕЧКОВЦИ ! Малко гимнастика от нас newsm68 newsm44
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС ПОРАСНАЛИ С ПОЛОВИН ГОДИНА ДЕЧИЦА И ЩАСТЛИВИТЕ ИМ РОДИТЕЛИ
rosetoboseto ние ядем от около месец по четвърт жълтък, но според нашето педи той е необходим на децата който не напредват така бързо с килограмите - ние на 5 месеца бяхме 6,800 кг, а в сряда ще ни мерят отново и ще видим колко сме пораснали.
като ви слушам за гърнетата, взех да се замислям по въпроса. Майка ми все повтаря да я слагам на гърнето, а аз отлагам за пролетта като се стопли, страх ме е да е прекалено рано.   

Общи условия

Активация на акаунт