АВГУСТ мина и замина, а дзверо празнува половин година!

• 9 049
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София
Добро утро! За още незакусилите:
И още-

Не съм прочела цели 3 страници. Нещо не спим напоследък. Аз кашлям нощем като бухал,а София се буди при всеки шум и е ужас Sick
   Честито на днешните другарчета по месечинка!Черпя за всички. Само довечера някой да се включи с помощ за твърдия алкохол, че там хич ме няма...

# 46
  • Sofia
Столчето е супер, но и цената му  е мно-о-ого. Ей, ама Дани как ги намираш едни такива хубави.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СОФИЯ, НАЧЕТО,ИВЧО,ЛЪЧЕТО,НИКИ И ДАРИН! ДА СА ЗДРАВИ И ДА СЛУШКАТ МНОГО МАМА И ТАТИ!

# 47
АЗ ПАК ДА ПИТАМ- ще се разхожда ли някой днес към контеса?

# 48
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА СОФИЯ, НАЧЕТО,ИВЧО,ЛЪЧЕТО,НИКИ И ДАРИН!

# 49
След,като разбрах,че струва 980 ЕВРО,спрях да се интересувам  Mr. Green!
И аз така. Но въпросът със столчето за кола остава открит, така че давайте предложения, моля!
blanc, пием и по-малко твърд алкохол, като биричка и винце! Hug

# 50
аз за стол4е обмислям 2 българо-китайски модел4ета GrinningИзглеждат много добре, а и не ми се дават много пари. Около 100лв. мисля да  дам

# 51
  • Някъде там...
Добро утро на всички мами:)  bouquet

ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА ДНЕС!

Тази нощ Вики си спа за сефте в кошарата от 2 месеца и спа непробудно от 21-9:)

Много хубаво кафенце сте сервирали Heart Eyes

Айде до после Heart Eyes

# 52
  • софия
Ох,аз чакам да изсъхне пода,че мих и сега съм отворила навсякъде да става течение.Найа спи и мисля да се възползвам да се избаня през това време,но пък съм се и наклепала с маска за лице-чиста хума и имам чувството,че ако се усмихна,ще ми падне половината фейс,толкова много се е стегнала. Rolling Eyes

# 53
Добро утро!!! Ето малко почерпка от мен, че си имам повод!

# 54
  • София
bamboocha, много сладка почерпка, а какъв е повода?

# 55
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА   мадамата СОФИЯ и нейните кавалери НАЧЕТО,ИВЧО,ЛЪЧЕТО,НИКИ И ДАРИН!

Пу и за мен едно кафенцеееееее...........
Леле в колко часа ставате,че вече сте изчистили и дори имате време за разкрасяване и къпане???Аз успявам вечер със сетни сили да си тегля един душшшшшш,малко преди да се предам на умората...........
И ние още нямаме столче за кола (А тия дни си взехме нова кола на старо Laughing) А някой знае ли дали столчето от количките на Чико 3С стават за кола.Ние имаме такова,ама то се люлее,виждала съм,че се слагат на една основа.......ама тя продава ле се отделно и къде??Ако някой знае да казва???

Много плачем и май акахме-отивам да проверя...........

# 56
  • гр.София
ЧРД!Много си млада-а-а, Бамбуча!

# 57
  • гр.София
Днес съм люлинска мама,а времето навън е мечта-ако има желаещи за разходка, мога да се смъкна към Била...
Добре дошли, мами Марианик и Разговорлива! Hug

# 58
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН BAMBOOCHA
желая ти много любов и щастие
Честити половин годинки на малките дзверчета   bouquet

# 59
Честити месечинки на Лъчко на Mama Igi, Ивайло на spinkiДарин на mar4eto (Мариела), Найден на dusheto, Никола на ildan и София на Blanc!   bouquet
Пожелвам ви да сте много здрави ,много усмихнати и много обичани!
За децата:

Честит рожден ден  BAMBOOCHA!

Blueeye много благодаря за темета!
Марияник добре дошла!

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 11:14 от MamaMargo

Общи условия

Активация на акаунт