АВГУСТ мина и замина, а дзверо празнува половин година!

• 9 049
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА НИЯ,НАДЯ,ВЛАДИ,ДАНИ И ВИКТОР !
Честит рожден ден на Алиса на Лорекса! Много здраве и щастливи усмивки! newsm51

Ние сме на Канбебе 4 /7-18 кг./. Доволна съм от тях.Ползвала съм и Молфикс 3 и също бях доволна, но последния път нямаха Молфикс 4 като пазарувах и купихме Канбебе.

Днес май се опитва да ми дойде М, за пръв път след раждането.Имам леко зацапване и корема ме свива като преди. Дали мога да пия Бусколизин като кърмя все още? newsm78 Защото с малкия няма как да легна и да не го вдигам на ръце.

mmilena наистина не е необходимо да се мъчиш да се цедиш за кашата. Използвай за нея АМ, а иначе си кърми.

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 18:26 от Kaili

# 211
  • София
Ронкис добре дошла мила!   bouquet Радвам се да те видя с бебе Дейв при нас.   bouquet

Ние днес бяхме на разходка, но Калоян ревна мощно и се прибрахме, та спа от 16 часа досега.  Мъжът ми отиде пак нощна смяна - ей аман вече, хем БДЖ никакви заплати не плащат, хем почивка няма като хората #Cussing out

Сега да питам - току що продадох кошницата за кола на Калоян и спешно трябва да купя столче. Някой знае ли къде има Чиполино столчета от 9 до 18 кг на по-сносна цена? Аз съм в Дружба  bouquet

# 212
nana77 , чиполино има в Пакостник в Овча КУпел, в онлайн-магазините също.Пинокио е до вас,но там май си падат малко цифромани Rolling Eyes.В Хиполенд се сещам да те пратя  Simple Smile
И на нас ни предстои покупка на стол4е, 4 екошнмицата ни умалява,но още се 4удя между два модела ThinkingА за продажбата на използваните и ве4е ненужни  вещи от бебка- хем ми се иска да освободя място( 4е и без друго не  емного), хем ми е мъ4на раздялата... Sad.Уф-  май ще се превърна в плюшкин  за нещата на Дари ooooh!

# 213
  • София
Велмар ще погледна в онлайн-магазините, а за Пинокиото си права - цифромания е жестока, а и там няма на Чиполино. Ти на кои модели си се спряла? Аз харесах столче Лео  Laughing на Чиполино.
За продажбата си права - хем му е малка кошницата, хем преди малко като дойде мъжа да я вземе и ми стана криво Cry

# 214
Аз се 4удя между два модела на МОни Thinking. На чиполино този размер нещо не ми допада Rolling Eyes,макар 4е и нашата кошница е Чиполно и съм невероятно доволна от нея Peace.МОята не е като твоята, а от модела с основата и сенника- ами -  страхотна работа ми върши  ине виждам по какво отстъпва от разните  Чико, кам и т.н. Crazy( освен цената).За  по-голямо стол4е,може би си заслужава,но кошниците се ползват много малко време и поне според мен не си заслужава инвестицията.Много 4етох  по темата- безопасност и т.н.,но за себе си реших 4е щом са пуснати на пазара, би трябвало да отговарят на нужните изисквания Peace( то да не се налага  да се раз4ита на това де Praynig), а и тези "ку4е-марки) копират едно към едно  марковите Peace

# 215
Ама и безмлечните каши с вода ли?

# 216
  • София
А тези Мони къде да ги видя?

# 217
  • гр.Добрич
Милена безмлечната я правиш с кърма или АМ. Приготвяш количество вода и АМ като за ядене и след това малко по малко сипваш от кашата, докато стане добре на гъстота. Преценявам на око, защото количеството на опаковката става много гъсто.

# 218
Ама и безмлечните каши с вода ли?
Аз като майка- терористка я правя с вода Embarassed.Но ти я прави с мляко(АМ- то и в мле4ните каши е такова, ако не броя СЛън4о).
А тези Мони къде да ги видя?
В онлайн-магазините ги има PeaceАко искаш ще се поровя и ще ти пратя линкове.А и като цена са  под 100лв

# 219
  • София
Здравейте отново.Пиша ви пак защото се оказа че не съм се представила по горе  LaughingАз съм майка на вече 6 месечния Дейвид.Ето малко пред история:термина ми беше на 5-ти август,но по стечение на обстоятелствата бебчо се появи на бял свят на 26.07.2006г. в 14.33h. след планирано секцио.Данните му бяха: 49см. и 2905кг. Това е за нас на кратко.Ами сега вече мога да кажа привет и от нас ! feedingПрегръщаме всички наши връстници newsm07
 P.S. 
Blueeye
Дали има възможност да сложиш снимчица и на Дейвид на първа страница?Прикачила съм снимчици в snimka.bg в албумчето на 6 месечните.Благодаря ти предварително smile3525

# 220
  • София
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ, да растат здрави и щастливи .....

Моят нет нещо се е..ва тези дни  comp03 и ме нервира и най-накрая се включвам да драсна някой друг ред...

Аз безмлечните каши ги правя с кърма, но определено кърмата ми е намаляла и процедурата доста ме измъчва

Ние имаме чашка на Нуби с твърд накрайник, от вчера я изпробвам.... и О ЧУДО !!! Яна пие вода от нея,

за нас това е голямо събитие, защото до вчера не можех по никакъв начин да я излъжа да пие вода

Началото на годината се подават молби за приемане в ясла (ОДЗ) - детето трябва да е проходило и имаше още някакви

изисквания... доколкото знам, гледат колкото може да е по-голямо детето.

Гого и Ния са големи сладурчета на снимките  Heart Eyes

Ох още исках да пиша , но не помня какво newsm78

# 221
  • София
Велмар благодаря ти много. Ще чакам   bouquet

Ронче добре дошла най-после при нас мила. Момичета, с Рони лежахме в 1 стая в Окръжна Laughing

# 222
  • София
ronkis  welcome

Добре дошла и на razgovorliva   bouquet

Kaili като гледам аватара ти , все ми идва да си тананикам

"Две калинки с пъстри перелинки,
       под дъждец вървели,
       песничка си пели,
     Тра лала лали .... нека да вали....  
  Heart Eyes

# 223
Kaili като гледам аватара ти , все ми идва да си тананикам

"Две калинки с пъстри перелинки,
       под дъждец вървели,
       песничка си пели,
     Тра лала лали .... нека да вали.... 
  Heart Eyes

Нали съм Калина все пак. Wink И с тези сърчица по магазините ме кара на романтика.

# 224
Между тези двата модела се колебая и
Дори преди време бях пуснала тема за мнения именно за тези 2 стол4ета( но не помня какво ми отговориха моми4етата ooooh!- трябва да я открия и да про4ета съветите).Ина4е МОни имат още един модел който на пръв поглед грабва окото, но материята е един гаден промазан плюш...,който хи4 не ми допада( видях ог на живо) .Ще запарва според мен а и ще се изтърка плюша много бързо

Общи условия

Активация на акаунт