Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 195
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
На мен в Надежда ми го изписаха само за 7 дена.
Сега се замислих за постепенното спиране на Медрол, досега май винаги от раз съм го спирала... и от там се замислих и как да "поизчистя" организма от тази химия. Този месец бил много подходящ за диети и спорт, съветвам всички оклюмали да превърнат отрицателния резултат в нещо положително за себе си🍀 ❤️дано не си остана само с мислите  ☺️

# 481
  • Пловдив
На мен ми дадоха рецепта след трансфера и но шпа ми е 3х2. При +тест ще кажат с какви лекарства да продължавам. Не помня точно как бяха нещата първия път, но мисля, че продължих с но шпа и след +резултат.

# 482
Аз съм с но шпа 3х2 , естрофем 3х1... следващата седмица съм на преглед живот и здраве ще съм в 8 г.с. и продължавам по този начин , след прегледа каза че ще почвам да спирам естрофема по схема , но нищо не спомена за но шпа

# 483
На мен в Надежда ми го изписаха само за 7 дена.
Сега се замислих за постепенното спиране на Медрол, досега май винаги от раз съм го спирала... и от там се замислих и как да "поизчистя" организма от тази химия. Този месец бил много подходящ за диети и спорт, съветвам всички оклюмали да превърнат отрицателния резултат в нещо положително за себе си🍀 ❤️дано не си остана само с мислите  ☺️

Силно те подкрепям в това. Аз също на 4.03 имах отрицателен тест след СЕТ и си казах, майната му сега е момента да направя нещо за тялото си и за себе си. И започнах режим. След 1 м. Се чувствам повече от прекрасно. Презаредена и готова с нови сили да се видим с доктора. Успех и късмет на всички момичета и да задръстим темата от положителни тестове.

# 484
Като бях в Надежда бях на 3х2 но шпа. По едно време почнах да повръщам от него и ми го смениха на папаверин. Сега съм в Тутракан на дозировка 3х1. Ама колко пъти вечер като съм повръщала не съм го усвоила 😆 По обед само него пия и редовно го забравям...

# 485
Здравейте, мили момичета включвам се и аз на 28.03 направихме свеж трансфер на 5 дневно, изписаха ми циглогест и естрофем. Първите дни имах болки на ПМС ,придърпвания и болезнени гърди ,но от 2 дни нищо абсолютно,  нищо!!! Гърдите ми спаднаха ,корема не ме боли и си мисля ,че пак ще бъде отрицателен теста. Днес ще ходя до доктора ,защото получих и уртикария да каже какво да правя. Дали има шанс без нито един симптом да се е получило? Успех на всички вас 🌺❤

# 486
Записвам се и аз с отрицателен тест след свеж трансфер на едно тридневно ембрионче. На всички, който си чакат теста, пожелавам да видят само големи цифри HugИмам силни болки в яйчниците. Нямам болезнен цикъл. След колко време може да подадем документи по фонда? Искат ли се нови изследвания. С нисък АМХ съм, може ли да ползваме последните резултати от декември месец?

# 487
Записвам се и аз с отрицателен тест след свеж трансфер на едно тридневно ембрионче. На всички, който си чакат теста, пожелавам да видят само големи цифри HugИмам силни болки в яйчниците. Нямам болезнен цикъл. След колко време може да подадем документи по фонда? Искат ли се нови изследвания. С нисък АМХ съм, може ли да ползваме последните резултати от декември месец?

6 месеца важи амх мисля

# 488
Маги, може разбира се.
Направи си един престо, вече ще ти отчете.
На мен на 6-7 ден ми отчиташе.
Успех 🙏🍀
Здравейте, мили момичета включвам се и аз на 28.03 направихме свеж трансфер на 5 дневно, изписаха ми циглогест и естрофем. Първите дни имах болки на ПМС ,придърпвания и болезнени гърди ,но от 2 дни нищо абсолютно,  нищо!!! Гърдите ми спаднаха ,корема не ме боли и си мисля ,че пак ще бъде отрицателен теста. Днес ще ходя до доктора ,защото получих и уртикария да каже какво да правя. Дали има шанс без нито един симптом да се е получило? Успех на всички вас 🌺❤

# 489
MagiZ, при първия ми трансфер, по-предната вечер преди теста всички симптоми отшумяха. Гърдите спаднаха, болката отшумя, всичко. Резултатът ми на 10-ти ден беше към 240. Разбира се, че има надежда, но аз лично НЕ препоръчвам да се правят домашни тестове. Направи кръвен за най-сигурно. Стискам палци за трицифрено ЧХГ!

Sunshine lady, АМХ важи 6 месеца. Няма нужда да чакате, направо подавайте документи за следващ опит, докато важи още изследването. А като си имате вече заповед, до една година след това може да стартирате. Успех и дано за последно да ви се налага да подавате документи към фонда!

# 490
А броите ли деня на трансфера за 1ви или той е 0?

# 491

Деня на трансфера е нулев ден.

# 492
При нас деня на трансфера е ден 1, не във всяка клиника обаче ги броят така.
2018г на тридневно ембрионче, пуснах тест на 10ти ден+деня на трансфера. Теста си беше категорично +

# 493
MagiZ, при първия ми трансфер, по-предната вечер преди теста всички симптоми отшумяха. Гърдите спаднаха, болката отшумя, всичко. Резултатът ми на 10-ти ден беше към 240. Разбира се, че има надежда, но аз лично НЕ препоръчвам да се правят домашни тестове. Направи кръвен за най-сигурно. Стискам палци за трицифрено ЧХГ!

Sunshine lady, АМХ важи 6 месеца. Няма нужда да чакате, направо подавайте документи за следващ опит, докато важи още изследването. А като си имате вече заповед, до една година след това може да стартирате. Успех и дано за последно да ви се налага да подавате документи към фонда!

Много благодаря за вдъхнатата надежда 🙂 да ще изчакам още няколко дни и направо кръвен ще пусна. 🙂

# 494
Момичета,мия тест на 10ти на две три дневни е 0.10mIU/ml.Лекаря ми каса да си пия лекарствата до понеделик и пак да направя тест.Според мен няма ланс..Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт