Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 191
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,мия тест на 10ти на две три дневни е 0.10mIU/ml.Лекаря ми каса да си пия лекарствата до понеделик и пак да направя тест.Според мен няма ланс..Вие какво мислите?
Аз на 9 ден на тридневно правих и беше отрицателен и ми казаха да спирам лекарствата

# 496
Здравейте момичета , след трансфер на 6 дневен ембрион съм, днес ден 3ти.
От терапия още преди трансфера Циклогест 400 2х1. Само това.
Снощи ми взеха кръв за прогестерон и естроген , резултата трябваше днес да ми кажат, за да видим дали терапията ми е достатъчна .
Резултата го няма , загубен !?! И днес и целия уикенд няма как да се изследвам , тук няма частни лаборатория .
Мислите ли че трябва на сляпо да си увелича прогестерона ? Или въобще някакъв съвет имате ли ? Благодаря

# 497
Здравейте, моето ЧХГ за съжаление е с по-ниска стойност 🥺 Надявам се до 3 дни да спадне напълно и да се изчистя безболезнено.
Сани, тази доза е добре, не взимай на своя глава допълнително прогестерон.

# 498
Много съжалявам, Кактус Disappointed

# 499
Кактус, много съжавалям, че така се е получило! Желая ти успех следващия път. Някой момичета бяха писали, че матката ще има спомен за имплантация и така шанса е по-голям! Искрено се надявам да се получи!

# 500
Кактус,имай надежда и кураж,че всичко ще бъде наред.Аз в момента минавам през първото си инвитро (най-вероятно неуспешно),но две от най-близките ми приятели в момента са с деца на по 3 месеца,след много дълъг път!Вярвай!!Изпращам ти най-позитивната си енергия!❤

# 501
И аз да се включа.
Днес, 7ми ден след ЗЕТ, ЧХГ е 2.73.
Ще тестваме все пак и на 10тия ден да видим.
Ако е отрицателен, ще минаваме към Турция...
Това ни е втори трансфер.
Първият СЕТ беше положителен, но заради некомпетентност (не знам дали е това или нещо друго (съмнява ме да е некомпетентност след като репродуктивния ни е доцент)), в 7 г.с. не се чу сърдечна дейност... Казвам некомпетентност, защото имам тромбофилия и мутации, които не бяха изследвани преди ЕТ.
За мен, започнеш ли инвитро процедура, то тези изследвания трябва да са задължителни!

# 502
Кактусче, стискам палци за следващият трансфер! Flowers Four Leaf Clover Дано тогава твоето чудо се случи! Nature Stars Hands Pray Hug

За тромбофилия аз си пуснах изследвания преди инвитро, все пак е в мой интерес, никога не съм чакала някой да ми назначи изследване. Каквото ми хрумне, че ще е от полза пускам. Нмх инжекциите винаги са от полза, предотвратяват образуването на тромби, а нашата кръв е допълнително сгъстена от синтетичните хормони.
Слагала съм си фраксипарин по собствено желание. Дори си го ползвам, когато пътувам по 8-9 часа, заради обездвижмането.
Мен много ме е страх от тромби.

# 503
Кактусче, стискам палци за следващият трансфер! Flowers Four Leaf Clover Дано тогава твоето чудо се случи! Nature Stars Hands Pray Hug

За тромбофилия аз си пуснах изследвания преди инвитро, все пак е в мой интерес, никога не съм чакала някой да ми назначи изследване. Каквото ми хрумне, че ще е от полза пускам. Нмх инжекциите винаги са от полза, предотвратяват образуването на тромби, а нашата кръв е допълнително сгъстена от синтетичните хормони.
Слагала съм си фраксипарин по собствено желание. Дори си го ползвам, когато пътувам по 8-9 часа, заради обездвижмането.
Мен много ме е страх от тромби.

Фрида,
Не всеки е запознат какво трябва да изследва. Нали и затова отиваме на специалист.

# 504
Момичета, кажете тези ПМС симптоми-болко ниско долу, хубав или не хубав знак са след трансфер?

# 505
Момичета, кажете тези ПМС симптоми-болко ниско долу, хубав или не хубав знак са след трансфер?
Хубав. Аз си имах ПМС всеки ден поне 2 седмици след трансфера и съм си бременна все още, вече 9та седмица.

# 506
  • Пловдив

И аз ги имам тези симптоми и точно това се чудех. Днес ми е 3ти ден след СЕТ. Все си мисля, че, ако не се закрепяха ембрионите, нямаше да усещам нищо (макар, че е мн рано още де). Така че вярвам, че всичко е наред.
На теб кой днес след трансфер ти е?

Кактус, съжалявам! Следващият път ще е твоят!

# 507
Най-искрено съчувствие за всички момичета с минусче на теста. Знам, че съм от скоро тук, но преживявам всяка история като своя и само мога да черпя от вашия кураж и борбеност, макар за мен да бе само първи опит. На мен цикълът ми дойде вчера, т.е. на четвърти ден от теста, който беше на 12-и ден от трансфера без да броим деня на трансфера. В инструкциите ми пишеше при негативен тест да спра естрогегна и прогестерона и така всички симптоми отшумяха за дни (чувствителни и болезнени гърди и т.н.). Следващия петък съм на преглед, а утре ще си пусна нови FSH, LH, AMH, пролактин и витамин Д, че ми беше нисък. Не са ми назначавали кръвното изследване, но искам да знам дали има раздвижване в последните месеци и най-сетне да кандидатствам и аз за фонда. Стискам палци на всички и много лека бременност на бъдещите мами.❤️

# 508
При мен и на трите трансфера имах болки, убождания, болки в кръста от ден 1. Имах само един успех до 7г.с. Според мен болките не са показател.

# 509
TheTerminator Аз имам една успешна бременност преди години и след биохимичната преди няколко месеца като направих изследване за тромбофилия и ми излязоха 3 мутации от 4 възможни в листа и се ужасих (хетерозиготно носителство на фактор V Laiden R506Q мутация; хетерозиготно носителство на ACE I/D и хомозиготно носителство на PAI 4G/5G мутация). Не го очаквах. Отделно имунологията не беше добра и правих вливания преди трансфера. След това като знаехме причините трансфера беше успешен.

Общи условия

Активация на акаунт