Майски бебета 2024г. - Тема 10

• 37 872
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Аз пия Биолектра 300 (вместо Магнерот) и добре ми действа. Откакто започнах да го приемам вечер (известно време след последното хранене), се чувствам много по-добре и нямам никакви крампи/схващания нощем.

# 601
Аз съм на Диаспорал 300 и го пия сутрин на гладно, защото целя да получа и лаксативния му ефект. Smile Иначе няма значение кога ще се приема магнезият спрямо храната.
Аз също смятам, живи и здрави, повечето неща да ги взема от приятелки с изключение на помпа, шишета, стерилизатор, количка.

# 602
Аз пия магнезия на гладно заедно с всичко останало.
След като ми свърши Магнерот-а минах на Магнерич, защото ми искат рецепта за първия в повечето аптеки, а не ми се занимава. Достатъчно разправии си имах с рецепти за другите неща, които пия през бременността

# 603
Аз съм на диаспорал и го пия вечер, така спя по-добре и нямам схващания.

# 604
Аз пия магнезия на гладно заедно с всичко останало.
След като ми свърши Магнерот-а минах на Магнерич, защото ми искат рецепта за първия в повечето аптеки, а не ми се занимава. Достатъчно разправии си имах с рецепти за другите неща, които пия през бременността
Паули,странно.На мен не ми искат рецепта за магнерота.Единствено му стана чудно на един фармацевт,като го взез за първи път,защо ми е изписан 3х1.Пишело,че при дефицит по 1 на ден.Видя му се много и си показвах амбулаторния лист. Grinning

# 605
На мен само в една аптека в София ми го даваха без рецепта докато бях при наще зимата (и то пак с въпрос "Имате ли рецепта")...
В Бургас навсякъде където съм влязла ми искат, а си имах доста препятствия с рецептите за две ендокринни които пия и след тях вече не ми се занимава с рецепти

# 606
Искат за Магнерот рецепта навсякъде вече. Рядкост е да не поискат, веднъж ми дадоха "от мен да мине", после си поисках от лекарката рецепта.

# 607
Момичета, някоя купила ли е козметика на Хип? Има 20% намаление в Софармаси, но не знам какъв продукт да взема за тялото - има тоалетно мляко, лосион, олио... Не знам кое е подходящо. Някоя може ли да помогне?

# 608
Аз взех млякото като се водих по лекцията за хигиена на Училище за родители Ма-Ма. Реших да взема като за начало козметика на хип - крем против подсичане, душ гел, мляко и крем за лице.
По спомен олиото не беше много подходящо за топлите сезони, защото загрява и за това не взех него, а се спрях на млякото.

Момичета, някоя купила ли е козметика на Хип? Има 20% намаление в Софармаси, но не знам какъв продукт да взема за тялото - има тоалетно мляко, лосион, олио... Не знам кое е подходящо. Някоя може ли да помогне?

# 609
На мен не ми искаха рецепта тази вечер като го взех. И аз ще го изпия преди да си легна.

# 610
Като заговорихме за рецепти: на мен в Субра редовно ми искат рецепта за Утрогестана и като се почне едно 10-минутно проверяване по тяхната система, отделно и ме разпитват кой лекар ми го е назначил, аз коя съм, кога на Мелмак настъпва Нова година... Побъркват ме. Хубаво е да се спазват  правилата, обаче все попадам на супер педантични фармацевти.

# 611
На хип олиото мирише прекрасно като парфюмче е,бадем мисля,че имаше.
С олио се маже през зимата за да затопли телцето.

# 612
На мен никога досега не са ми искали рецепта за магнерот, а дори си взимам по 2 кутии, тъй като приемам максимална доза и не ми се занимава да ходя постоянно🙄🙄 явно зависи от фармацевта, но е добре да знам да взема рецептата за следващия път

# 613
Аз затова пазарувам само в кварталната аптека. По-скъпо е, но се знаем и излишни въпроси няма 😂 Даже последните пъти директно пращам мъжа ми с празните кутии. Магнерот и Утрогестан са с рецепти по принцип.

# 614
А коя е тази максимална доза, за която споменавате няколко пъти? Sweat Smile
Питам, защото масово срещам, че пиете 3х1 или 3х2, а аз вече съм на 4х2 заради чести втвърдявания на корема и за това ми стана интересно каква е максималната доза, която имате предвид Joy

Общи условия

Активация на акаунт