Майски бебета 2024г. - Тема 10

• 37 807
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз да се оплача, че пак започва да ми се гади. Една салата с домати, краставици и сирене я изядох с 300 зора. От вчера съм така. Отделно, че каквото и да хапна, дори да е в малко количество, се чувствам преяла. Дано да е нещо  временно, че не ми се иска до раждането да ми се гади.
Магнерота го пия директно. Не знаех, че може да се дъвче. Предпочитам да го пия.

# 661
Всъщност на тоновете се виждат контракциите така ли?

# 662
Доста ме успокоихте, надявам се и Аг да бъде така успокояваща утре. Честно казано доста си поплаках и притесних, но някак си премислих на по-трезва глава и релих да не се филмирам допълнително преди прегледа утре.
Благодаря! ❤️🍀
Ако ми кажат да пия протеин ще си взема, а ако не ще си оправя диетата за да приемам достатъчно протеин.

За контракции май не съм ги различавала или не съм усещала изобщо. Имала съм няколко стягания, но не знам дали са били от това. На тонове не сме засичали.

# 663
Всъщност на тоновете се виждат контракциите така ли?

Да, следят се две неща - сърцето на бебчето и контракции

# 664
Че аз не усещам контракции или поне не знам, че това са контракции. А тоновете колко време отнемат?

# 665
Че аз не усещам контракции или поне не знам, че това са контракции. А тоновете колко време отнемат?

15-20 мин. И аз не усещам никакви конктракции и много се изненадах като днес ми казаха, че сме записали три много слаби 😄

# 666
Четох, че може да се получи, защото стомахът ти е притиснат и му е намален обемът. Оттам чувството за ситост след само няколко хапки, може и киселини и гадене. Тоест нормално е и пак е диагноза “бременност”. Но на мен лично ми помага след хранене да направя разходка, за да насърча метаболизма. 
Аз да се оплача, че пак започва да ми се гади. Една салата с домати, краставици и сирене я изядох с 300 зора. От вчера съм така. Отделно, че каквото и да хапна, дори да е в малко количество, се чувствам преяла. Дано да е нещо  временно, че не ми се иска до раждането да ми се гади.
Магнерота го пия директно. Не знаех, че може да се дъвче. Предпочитам да го пия.

# 667
АГ и този път ми препоръча протеина на Pregnaco - https://www.pregnaco.com/proteins/, по една мерителна лъжичка на ден.

# 668
И аз изобщо не мога да различа, мн съм зле,а ми е второ😁

На мен пак ми се спи супер много до обяд и намирам по някоя пъпка ....като в началото

# 669
На мен също ми е драма обезкосмяването, имам чувството че растежа се е забързал 😅
Притеснява ме обаче, че докторът ми ще е една седмица отпуска, въпреки че терминът ми е края на април. Но не ми се иска да попадна на случаен лекар 😕

# 670
А тези от вас, които си усещат контракциите - на ден горе-долу колко често ги усещате?
Аз усещам трета болезнена за днес, до сега не съм усещала толкова и започвам да се чудя трябва ли да предприема нещо?

# 671
Ох, аз днес съм супер невнимателна.
Няколко пъти си удрям корема с ръба на вратата на шкафа. Даже ми остана малко одраскано по корема и сега се запритесних…
На вас случва ли ви се да си ударите корема я в шкаф, я в масата или някой стол?

# 672
Усещала съм и по 2-3 на ден, но никога не са били с болка. В коя седмица си? Аз бих отишла да ме видят...

# 673
Ох, аз днес съм супер невнимателна.
Няколко пъти си удрям корема с ръба на вратата на шкафа. Даже ми остана малко одраскано по корема и сега се запритесних…
На вас случва ли ви се да си ударите корема я в шкаф, я в масата или някой стол?

И на мен ми се случва + и кучето понякога скача, нищо няма, не го мисли, бебето е защитено Simple Smile

# 674
В 32г.с. съм, до сега никога не са били болезнени, но днес започнаха да ме болят.
Само първата беше доста силна, другите 2 не чак толкова, но все пак са си болезнени ...
Ще изчакам още малко и ще отида да ме видят ако продължаваме така

Общи условия

Активация на акаунт