Термин Август 2025

• 24 935
  • 652
  •   2
Отговори
Здравейте бъдещи мами! Виждам, че още няма темичка за август 2025 и реших да създам.
На мен това ми е 3та бременност но вълнението е огромно, понеже двете ми деца са вече големи и не съм писала тук от цяла вечност 😀
Надявам се да се съберем тук много мами и да обменяме опит.
Желая лека и безпроблемна бременност на всички 🍀❤️

И да споделя бях на преглед при АГ при 10 дни закъснение (5г.с. и 6 дни) изчисли ми термин 1 август. Видя се сакче с жълтъчно мехурче, но било рано да се види ембрион, а аз бях с убеждението че трябва вече да се види. Вие какво мислите?

# 1
Здравейте!
Аз бях вчера (06.12.2024г.) на преглед.
В интернет калкулатора ми изписва термин 04.08.2025г., все още докторката не е изчислила термина, но ме убеди, че всичко е наред.
Бебе №1 е все още 1мм.
На 20-ти съм на преглед за пулс.
Лека бременност на всички мами!

# 2
Здравейте, включвам се и аз Simple Smile
В момента съм 5+5г.с. , с АГ-то се разбрахме да ида на преглед направо края на следващата седмица.
Втора бременност ми е. Първата беше ин витро (след 3г неуспешни опити), в момента сина ми е на 1.5м, решихме да опитаме по естествен начин, и БАМ - от първия път😁 още не мога да го осмисля дори, след толкова негативни тестове, които виждах през годините хахах 😄
Желая на всички леко бременеене, очакват ни страхотни празници ❤

# 3
Здравейте и от мен! Терминът ми е на 07.08. Аз доста преди закъснението разбрах щастливата новина (5 дни преди очакваната дата). Но за мен беше най-добрият вариант, защото трябваше да започна терапия с НМХ при + тест.
Нека всички да имаме лека бременност и пухкав финал!!! ❤🍀❤

# 4
Здравейте и от мен! Терминът ми е на 07.08. Аз доста преди закъснението разбрах щастливата новина (5 дни преди очакваната дата). Но за мен беше най-добрият вариант, защото трябваше да започна терапия с НМХ при + тест.
Нека всички да имаме лека бременност и пухкав финал!!! ❤🍀❤

Хаха аз от нетърпение почнах да си правя тестове всеки ден и 6 дни преди цикъл забелязах една много бледа черта. Още от първия месец опити се получиха нещата. Дай Боже всичко да е наред до края Heart

# 5
Мами, тъй като сме заедно имам един въпрос.
Няколко дни преди очакваната дата започна да ме наболява ниско долу. Докторката каза, че е нормално, но аз се филмирам.
Четох, че и други мами са имали такива болки.
Вие имате ли подобни? :/
Спокоен ден!

# 6
Мами, тъй като сме заедно имам един въпрос.
Няколко дни преди очакваната дата започна да ме наболява ниско долу. Докторката каза, че е нормално, но аз се филмирам.
Четох, че и други мами са имали такива болки.
Вие имате ли подобни? :/
Спокоен ден!

Периодично и аз имам такива почти всеки ден. Точно в страната, където е захванат малкият човек. И въпреки това ембриончето върви с 3-4 дни напред.  Ако са умерени, няма повод за притеснение в голяма част от случаите, а както знаем повечето неща идват точно от нагласата и мисленето. ✌🏻

# 7
Здравейте и от мен 🤗 На 36години съм, това е трета бременност за мен след първа ин витро процедура, надявам се и първа успешна бременност. Вероятен термин 10.08. Откакто знам, че съм бременна, нямам никакви симтоми. Дните преди кръвния тест имах силни спазми и кафеникаво зацапване и бях убедена, че започва цикъл. В момента единствено гърдите ми са силно болезнени. Колебая се кога да отида на първи преглед, дали в края на тази или следващата седмица- направо да чуем и пулс.

# 8
Здравейте, Мами!
Чаках, чаках някой да пусне тема и ето я!
Пожелавам на всички безпроблемна бременност, че все още е много рано.
Аз още не съм се зарадвала като хората , след един спонтанен. Стоим на нокти.
За момента минах първи преглед на 4.12,
вижда се плоден сак около 12мм.,
 5г.с +2 дни бях тогава. С коремен ехограф.
Добре закрепен каза. Следващ преглед на 17.12. за пулс. Дай боже всичко да е наред.
Имам си един юнак на 10г. , вярвайте ми много ми е странно , че отново ми се случва.
Определено съм забравила тогава как  съм се чувствала. На този етап  мързел, леко замайване на моменти, болки в гърдите, но са по плътни от тези при цикъл. Усещам как започва и хормона да ме удря 👀😅
Първата си бременност изкарах с Юлски Мами 2014г. Да видим дали ще се засечем с някой мама отново.

miminka_12, много е рано за ембрион.
Не се притеснявай, след 7г.с всичко че си дойде на място. Не го мисли.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 18:59 от Zajia

# 9
Здравейте, аз да попитам как сте със симптомите, защото моите почти ги няма и много се притеснявам😩

# 10
Щях да пиша същия коментар 😄 Нямам каквито и да е симптоми, дори гърдите не ме болят тази сутрин - аз съм 5+4

# 11
Здравей през първите ми 2 бременности имах ужасно гадене, сега с третата няма нищо и на мен ми е някак странно ама четох някъде, че тялото след вече 2 бременности знае за какво иде реч да имаш бебе в корема и знае как да си контролира хормоните. Та затова силно се надявам да ми се размине Grinning 6гс + 6 съм. Не е задължително да имаш кой знае какви изразени симптоми, радвай се!
На теб това първа бременност ли ти е ?

Здравейте, аз да попитам как сте със симптомите, защото моите почти ги няма и много се притеснявам😩

# 12
Втора бременност ми е и за това имам база за сравнение😆

# 13
Здравейте, бъдещи мами! Аз съм абсолютно нова тук, за първи път пиша, а иначе доста съм чела 🫣 И много се вълнувам, освен че съм бременна, също и че пиша за първи път. Grin
Това ми е 3та бременност, имам юнак на 3,5г. и един спонтанен в 6+2г.с... И аз като Zajia не мога още да се зарадвам качествено, надявам се всичко да е наред до края. Направих си изследвания на хормоните, а в неделя 15.12. съм на първи преглед. Нямам търпение. По калкулатори съм в 4+5г.с. и с термин 15 август Heart Eyes
Разбрах, че съм бременна преди 4 дни, след закъснение от 4 дни на цикъла, имах главоболие 2 дена, гърдите в началото ми бяха много болезнени и твърди, сега поомекнаха и не са така болезнени, съвсем леко усещам, но гледам да не се филмирам...иначе като цяло се чувствам добре, днес усещах повече гадене до обяд, 2 пъти ми се зави силно свят и тези симптоми ме успокояват. Grinning Сравнявайки с първата ми бременност, симптомите са абсолютно същите, само гърдите тогава не можех да ги пипна, ще видим какво ще се случва сега занапред. Blush
Ако някоя разбира, ако може да ми каже ОК ли са изследванията, на мен ми изглежда всичко в норма, но си имам много силните притеснения...

Лека и спокойна бременност на всички! Heart

# 14

Дано нямаш сериозни. Аз три дни бях със супер главоболие. Не можех да стана от леглото. Пих един парацетамол, който ме облекчи съвсем леко след 3 часа някъде. От вчера 22ч вечерта, днес до 10.30ч спах и се събудих доста добре. Станах и се изстрелях да пия кафе, да не ме заболи главата отново.
Дойде ми брилянтната идея , че кофеина помага при главоболие.  От началото на седмицата хвърлих цигари и спрях да пия кафе. Личната ми измери кръвното 100/60 , ппц преди това ми беше 110/70 . И е възможно от това да съм била с такова главоболие. Каквото сложа в устата си повече не го вкусвам. Може би тестени неща за момента не ми се отвращават. Изписаха ми да пия Ипека 9СН за гадене и има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт