Не си представям да кажа на партньора си, ще дойда да живея в твоето жилище, при условие, че смениш плочките и т.н. Но си представям да му кажа - това е бил домът ти с Пенка, тук сте създали вашето семейство и сте живели дълги години, не ми е комфортно, нека да помислим за решение.
Много е важно хората да се събират себеподобни. Аз знам, че партньорът ми мисли същото, така че никой от нас не би го приел като натиск. За мен няма нищо общо с идиотщините да се трият снимки и блокират номера.
За нов партньор - да, да, и аз бях така, накрая в моменти на кавги с бившия ми мъж, той ми казваше да си намеря друг ако искам и аз бях - друг? Ти луд ли си бе, аз един път отърва ли се, повече мъж няма да погледна

След това обаче срещнах мъж, когото обичам много, щастлива съм с него и изобщо не мога да си представя, че бих могла да го възприема като бреме или някой, за когото нямам време или ми пречи. Така че да не се заричаме предлагам.
Фивър, аз бях над 40г. Когато човек обича, обича. Аз пък не бих могла да си представя да се лиша от любов, само защото съм изпълнена с някакви предварителни очаквания и предразсъдъци.