Общо дете в семейство с доведени деца

• 17 489
  • 511
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ааа, а като оня си беше довел няква за една нощ и децата я бяха видели, някои хора ми казаха, че било "нищо"!
Сега поне се е осъзнал, та ходи на гости някъде си.

# 286
  • София
Ааа, а като оня си беше довел няква за една нощ и децата я бяха видели, някои хора ми казаха, че било "нищо"!
Сега поне се е осъзнал, та ходи на гости някъде си.
Наистина не нищо в твоя случай. Децата живеят само при него и жилището си е негово. Има право и той на личен живот.

# 287
  • София
Не е негово. Все още половината е мое. Юридически факт.

# 288
  • София
И тя не живее там, било е инцидент. Нищо общо няма с темата. Иначе разбирам, че още не ти е минало, защото всяка тема ти се струва просто ново доказателство по твоя си случай, но се надявам скоро да се отърсиш за твое собствено добро.

# 289
  • София
Ама, чакай сега. Нали голямата се беше прибрала и го беше хванала, малкия не бил там?

# 290
Е, за "гости" за една нощ хайде голяма работа, ама да ти живее някой там... И за мъж, и за жена би трябвало да важи същото. Ето например Роки - половината жилище нейно, а някаква да се настани да живее там как би се почувствала?
Като иска бившият съпруг да си има нов/а, нека си осигурят тяхно жилище, а не да живеят в собственост на бившите.

# 291
А защо не си го поделите парично и спрете да сте съсобственици, така само дрязги.

# 292
  • София
Защото така дрязгите са по-малко. Аз нищо не искам от там, засега.

# 293
И аз съм на мнение, че ако жилището е на единия партньор (примерно купено преди брака), разделят се и другият по някаква причина остане в това жилище, този другият не трябва да продължи да ползва жилището, ако се омъжи/ожени. Не е редно, морално, етично и каквото искате го наречете. Да си осигури сам/а жилище или новият партньор да осигури.

# 294
  • София
Грозно е. Една такава жена съм виждала, децата и заминаха в чужбина, тя в личния апартамент на бившия с новото си гадже. Бившия под наем.

# 295
Аз ако съм един бивш в такава ситуация, ще я помоля учтиво да излезе тя под наем. Особено пък щом няма малки деца в картинката.

# 296
  • София
Аз ако съм един бивш в такава ситуация, ще я помоля учтиво да излезе тя под наем. Особено пък щом няма малки деца в картинката.
Помолил я беше многократно, но понеже той я напуснал и е виновен според нея, та си стоеше. Той не е искал да я гони с полиция, майка на децата му е и така. Накрая се разбраха да и даде някаква сума, а и да прехвърли жилището на името децата, та се изнесоха младите влюбени.

# 297
Проста жена. И нахална. Много кофти комбинация.

# 298
  • София
А, проста….
Много си е умна даже.

# 299
По-скоро хитра.

Общи условия

Активация на акаунт