Идва в ДОБРИЧ празникът на Любовта, на която плод са нашите деца (21)

• 13 501
  • 272
  •   1
Отговори
# 45
Така...божеееее колко много сте изписали......най после имам малко време да седна.....и да Обясня Wink....аз взех споменах нещо и вие всички огоре ми Mr. Green
ТА.....за фризьорството- Да фризьорка съм(за това колко съм добра не знам ама до сега никой не ме е скачал на бой
 box
SISOLITA за сега нямам собствен салон!(някой ден надявам се че и това ще стане) Praynig а пък и гледай ква тема за разговор имате  smile3503 didi_demi  благодаря за рекламата  bouquet когато решиш заповядай   love001
mama_Blue а бе на тоя етап с бебока малко ми е трудно да съм в салон,но това не ми пречи да подстригвам в къщи стига това да не притеснява някого! newsm47
...Дано съм задоволила въпросите на всички и не съм досадила!!! newsm51
Айде за сега и да си цункате бебоците от мен!

# 46
  • Добрич
Мама Блу,не се ядосвам,даже ми е гот да става разговор,май другите се нервят,незнайно защо FlutterАз лично определено се забавлявам в "интернет пространството" Crazy
mimi_kir ,ами,че то трябва и разнообразие в темите,ти за какво искаш да говорим,все за кърмене ли newsm78Пък като неискаш невлизай,всеки си решава.
HEBMEHTE ,що отгоре ти,питаме те,вметнала си нещо -ние питаме.А ти къде си подстригвала,в кой салон?Ако искаш отговаряй PeaceИ само неразбрах какво да гледам...???Нещо ти е радостно,че си отворила тема за разговор ли??

# 47
mimi_kir ,ами,че то трябва и разнообразие в темите,ти за какво искаш да говорим,все за кърмене ли newsm78Пък като неискаш невлизай,всеки си решава.

Хехе, знаех си че ще реагираш така!
Естесвено че всеки сам си решава...
Ако не искам- няма да влизам, но и не можеш ме изгони Crazy
Ще досаждам и тук от време на време, да не ви е съвсем спокойно Mr. Green
А и не се обиждам лесно

мама_Блу, хайде! Чакаме новини!
Бременните мами край мен вече родиха(5 тук в квартала и кумичката във Варна)
Коя лесно, коя трудно...като не се обаждат на фирма "Превоз до болницата- лесно и безболезнено раждане".... Laughing

# 48
  • гр.Добрич
Разчепкахме темата за фризьорите, козметиците, болестите и кърменето.

Мими давай нова тема, че тия вече остаряха.
Не мога да разбера защо във всички форуми става така - тоя туй не харесвал, ония онуй. Нормално е всеки да се интересува от разлини неща и да ги споделя. Уж живеем в малък град пък много хора не знаят кое къде е, ами че то тук си е нашия клюкарник. Laughing

# 49
  • Добрич
Eй,Мими- Wink,разбира се!
Спинки,много правилно Peace
 Hug Hug
Тейс,незнам докога ще се ремонтира Лила,каза ми седмица,дала съм тел.обади се,питай...
Спинки,аз също ходяя при ГаляSimple SmileИ при Ивелина ходя,но повечето при маникюристката там,много нежно пипаSimple Smile

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 20:07 от SISOLITA

# 50
Много е готина новата темичка, ама нали съм нова, не разбрах дали се карате или просто така си говорите Mr. Green
От Бисерка и аз не съм доволна. От една година не мога да си оправя косата, такова изтъняване ми направи с бръснича, че ме остави без коса #2gunfire
С Гого използваме хубавото време и си излизаме всеки ден като се наспим до 10-11 часа LaughingМъкна го навсякъде с мен, а като се роди бебето не знам как ще се разкъсвам. Мамите с две и повече деца да споделят опит.
За неяденето Гого пи Креатон 1000, наистина има ефект, но само докато го пие и аз съм го оставила да яде когато и колкото иска. Утре сме на хомеопат за сливиците и ще видим за неяденето какво ще каже, може и да помогне.

# 51
Забавна неделна вечер Mr. Green

Това време съвсем откачи mama_blue, ако отидеш да раждаш тези дни какво ще разказваш на детето си след години? В един февруарски ден си облякох потника обух си джапанките и отидох да раждам. Crazy
Joy...направо...положителното е, че идва пролет..предния път раждах срещу зимата и доста ме бяха накацали след това седейки с бебето в къщи със седмици Crazy

Аз ходя при Галя на ул."Ст. Михайловски". Доволна съм, ама то и моята коса една  Sad няма кой знае какъв избор. Пак си записваш час и
и аз ходя при нея....

Много е готина новата темичка, ама нали съм нова, не разбрах дали се карате или просто така си говорите Mr. Green
хихи..а де...аз приемам, че така си говорим...на кого му е приятно да се кара Naughty

мама_Блу, хайде! Чакаме новини!
Бременните мами край мен вече родиха(5 тук в квартала и кумичката във Варна)
Коя лесно, коя трудно...като не се обаждат на фирма "Превоз до болницата- лесно и безболезнено раждане".... Laughing
трябва ли заявка да дам Grinning...

# 52
миме, не всички са плешиви... Mr. Green . все пак имаме нужда от фризьор.

мама Блу, има ли вероятност бебето да се появи на 22 ?  Simple Smile

# 53
HEBMEHTE ,що отгоре ти,питаме те,вметнала си нещо -ние питаме.А ти къде си подстригвала,в кой салон?Ако искаш отговаряй PeaceИ само неразбрах какво да гледам...???Нещо ти е радостно,че си отворила тема за разговор ли??
....Е тук не разбрах newsm78..забранено ли ми е да се радвам за нещо? Ако имаш нещо лично към мен, моля не на всеослушание.Признак на ЕВТИНА култура е ! Само немога да разбера защо се захващаш за такива дреболии (нищо лично). Ако имаш някакви вътрешни проблеми, моля не нападай хората, които нямат вина за тях!!! Мисля, че форума е за разтоварване.
Извинявам се на всички останали за този нелеп спор! Mr. Green

# 54
  • Емаесесаесесапипиа
Хм, емоции, страсти, така трябва, няма само да си любезничим я! Понякога е полезно да се поскараме, за да са истински нещата, а после Peace Поздрави на спорещите мами и се изнизвам по терлици да не ме замерят с нещо.
Иначе се радвам, че зачепнахте с темата за фризьорството. Често си мисля, че съм най-неподдържаната жена, за която се сещам, така че не е само от суета (това го вметнах за mimi kr). Ходя на фризьор веднъж на четири-пет месеца и то като ме прихванат бесните. Всеки път на различно място и всеки път недоволна по една или друга причина. Та препоръките и мненията тук са ми от полза. Ако може някой да каже къде точно е това Марго в Стария Добрич, защото за нея бях чувала и от друго място добри неща, а не можах да го намеря (там има няколко фризорски салона и не разбрах за кой точно иде реч).

При нас напоследък е голяма лудница. Бабата вдигна ръце от каката и тя няколко дни беше нон-стоп у нас, включително и вечерите. Ей, луднах направо. Тъкмо да преспиш едната, другата се размрънква и я събужда и така .... ужас някакъв. Главата ми не го побира. Днес оставих каката у баба й, легах следобед да поспя с бебето, изключих си телефона и като се събудих: гледам цялата къща празна, тиха, тъмна. То станало един през нощта, такъв безпаметен сън не си спомням. Каката явно е останала при бабата и да са ме търсили, телефона беше изключен. Таткото сложил баткото да спи и той заспал, изобщо някак сякаш цяла вечност ме е нямало и без мен са се оправяли. Аз къпах бебе в два през нощта сама, после го приспах и сега сигурно ще остана в интернет до следващото й събуждане в малките часове. Утре наново с лудницата...

Този грип не свърши ли вече? Около нас толкова болни, ние слава Богу, държим фронта. Не ми се мисли, ако някой се разболее какво ще ги правя. Не смея да пусна баткото на детска. Имате ли представа дали е на привършване епидемията или е в разгара си? Мислите ли, че може да се прихване нещо само от разходки по улицата или в магазина? Аз малката редовно си я разхождам за по час-час и нещо, то е грехота в това хубаво време да сме си вкъщи.

# 55
  • Добрич
....Е тук не разбрах newsm78..забранено ли ми е да се радвам за нещо? Ако имаш нещо лично към мен, моля не на всеослушание.Признак на ЕВТИНА култура е ! Само немога да разбера защо се захващаш за такива дреболии (нищо лично). Ако имаш някакви вътрешни проблеми, моля не нападай хората, които нямат вина за тях!!! Мисля, че форума е за разтоварване.
Извинявам се на всички останали за този нелеп спор! Mr. Green

Виж какво-ти си мери приказките,които са на всеослушание,защото неразбрах защо си се засегнала изобщо!Не ме познаваш,че да ми посочваш признаци за това колко ми е евтина културата-има ниска и висока култура,за евтина не бях чувала newsm78,а ако е така,моята е от скъпата Wink / пишеш с обръщения абе,бе идр.което е неграмотно/.Определено ти имаш вътрешни проблеми JoyМежду нас спор няма!От сега нататък много внимавай какво пишеш по мой адрес!

# 56
миме, не всички са плешиви... Mr. Green . все пак имаме нужда от фризьор.

Joy

fapua, сега не разбрах newsm78 най- неподдържаната жена ли излязох?

Е, за да внеса яснота в позициите си, ще кажа само че сред вас наистина се чувствам грозна и плешива(и ако сте забелязали не от вчера и днес), затова просто не ми се пише за фризьори и козметици. Това може по- скоро да го приемете като комплимент, а не като обида. Всеки според нагласата си обаче.
Това е! Не ми скачайте и не ми се сърдете. Не съм казала вие да не пишете- върнете се и прочетете внимателно.

Иначе в момента изживяваме една голяма промяна, но не искам да зачеквам темата ни в клин ни в ръкав. С анушка си споделяхме за каките, но сега просто няма с кой да го споделя. Надявам се да сте ме разбрали.

Лек слънчев ден!

# 57
трябва ли заявка да дам Grinning...

Засега няма заети дати. На твое разположение сме! Wink

# 58
  • Добрич
Добро утро мамчета,бебчета, какички и батковици

Черпя с по едно кафенце.
Хайде лека и спорна седмица на всички.

# 59
  • Добрич
Абе момичета, какво се заджавкахте. Това лудо време съвсем ви побърка Wink

Та така, моля ви, темичката ни е хубавичка, сладка, не се нападайте излишно! Peace

mimi_kir, значи кумичката ти роди. Честото!
И аз чакам всеки момент да стана пак кръстница Wink

Желая на всички лек и спорен ден!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт