Идва в ДОБРИЧ празникът на Любовта, на която плод са нашите деца (21)

• 14 101
  • 272
  •   1
Отговори
# 75
Хайде здрасти и от нас Laughing
Браво на вашите мъже, които празнуват Св.Валентин...моя си пада по Трифон Mr. Green...Да го видя таз година Laughing...няма да може де си отпусне душичката... Whistling..а може пък да има два повода за празнуване Thinking
А по заведенията ще е фул, както всяка година...
170 лв. струвало да се качиш на НДК и да извикаш оттам на любимия, че го обичаш Crazy...
Хайде лека вечер от мен Wink

# 76
mama_Blue , и моичкия си пада по Трифоница(макарче вече изобщо не може да пие), обаче аз му приготвих едно шоколадово сърце финети.
А твоята изненада спор няма....няма как да те стигнем! Wink

# 77
Добро утро мами!!! Hug
Черпя с кафенца
Днес като гледам времето май ще е чудесно за разходки!
Дано цял ден е така слънчево! Praynig
Айде до после Mr. Green

# 78
ДОБРИ УТРО НА ВСИЧКИ!
ПРИ ВАС БИЛО МНОГО ВЕСЕЛО ,МАМЧЕЧЕТА! Mr. Green
ЧЕТА И СЕ ЗАБАВЛЯВАМ,НО ТЪЙ КАТО НЕ ХОДЯ НА ФРИЗЬОР НЕ ВЗИМАМ ОТНОШЕНИЕ!
аЗ ЛИЧНО СЪМ ДОВОЛНА ОТ ЖЕНИ  - НА БЛОК СВОБОДА СЕ НАМИРА,МИЛА ЛЮБЕЗНА НЕ ОСОБЕНО СКЪПА !
ЗА ТЕРМОМЕТРИТЕ НАИСТИНА СОМО ,КОГАТО Е АНАЛНО ТОГАВА СЕ ВАДЯТ 0,5 ДЕЛЕНИЯ!
аЙДЕ ПРИЯТЕН ВИ ДЕН НА ВСИЧКИ ,И ДА СЕ РАЗХОЖДАТЕ И ВМЕСТО МЕН!

# 79
  • Добрич
Добро утро на всички Hug
Днес времето е много слънчево,но май има силничък ветрец или така ми се е сторило от терасата...Дано да става за разходка.Имаме късмет тази зима определено Peace
За Изито-ходихме няколко пъти,широко и високо е и затова не е задимено.Детския кът е гоемичък,но зависи колко ти е голямо детето-Рая все най-малката,а влизат и много по-големи деца,някой по-високи даже и от мен,та става чак опасно,защото изобщо не се съобразяват...
Хайде до после Wink

# 80
то бива бива бързане ,ама то мойто се не трае Embarassed

# 81
Да ви споделя-прочетох преди време тук добри отзиви за Изи и отидох,но там е ужасноооооооо,главата ми стана като балон от тази акустика Shocked
Иначе малката се забавляваше много......
Я кажете какви са ви плановете за утрашният празник.....,че на мен не ми се ходи навън ,а пък домашно много скучно май и не мога да взема решение................ newsm78

# 82
И моя мъж не е по св.валентин другия празник си го уважаво повече.Снощи не сме спали и тримата Гого пак имаше Т и бълнуваше и се събуждаше и тръшкаше на леглото.Взехме го при нас но така пък ние не спахме.Сега съм като пребита и май и аз се опитвам да вдигам температура че да видим-взех си лкарства от аптеката пък ще видим.За подарък на мъжо май няма как да изляза с дребния!Лек ден на всички!

# 83
То и ние снощи пак имахме Т и таткото се изнесе в другата стая. Аз купих подарък, но мъжо едва ли ще е купил ,то все работа, работа,че до 20.00ч Sad

# 84
Здравейте на всички ! Днес ни беше втория ден на яслата ! Много добре се представи милата! Вчера не искаше да си тръгваме ! Обаче днес като ме видя и почти се разплака като я взимах така ми стана гадно ! На пръв поглед всичко изглежда добре, но е рано още да коментирам! Аз днеска пак търчах до Варна да предавам една курсова работа и да си подам най-после молбата за дипломната работа, лудница !!!
Ние с мъжа ми тази вечер се усетихме, че никаде не сме си запазили места да излезем утре на вечеря, уредихме бабата да гледа бебка пък то май никъде нама да отидем ! Знаете ли къде би могло да има нещо свободно !!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ !!!
 txtloves

# 85
  • Добрич
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК !!!
Бъдете здрави и щастливи! Обичайте се!!!!

# 86
  • Добрич
Добро утро!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

txtloves  loveuuu 1dating luvbed Two Hearts
Лек ден на всички

# 87
Честит празник и от мен!

# 88
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 txtloves   Много щастие и нека   loveuuu ЛЮБОВ никога да не угасва.

# 89
  • Добрич
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
Много щастие и любов!Красиви моменти тази вечер на всички пожелавам!!
 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  loveuuu lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт