Парфюмни размисли и страсти - 289 тема

• 62 818
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Вчера в тик ток ми попадна Gritti gossip night звучи ми интригуващо и другата седмица ще тичам да го пробвам. Дано да го има в Дъглас за проба. Искам нещо прасковено. И Nectarine blossom and honey искам да пробвам. Всъщност аз толкова неща искам, че не знам от кое да започна🙈

# 406
Viki&Niki, от Испания и сайтовете, които не предлагат директна доставка до БГ се ползват посредници, като GGBG и подобни. Трябва предваеително да се регистрираш в тяхната платформа и от там ще си следиш статуса на доставката от Испания до България.

# 407
  • на терасата
Днес най-после успях да тествам Miss Dior Parfum 2024. Пръснах на блотер и на кожа. Блотерът ароматизира цялата стая в момента. На ръката ми също е много траен, което е забележително за много сухата ми кожа. В началото интензивните ягоди определено ме дразнеха. Другите съставки даваха само хубава подложка. Когато ягодите позатихнаха, започна да се разкрива голямата му класа. Сега, след 3 часа, остана прекрасния драйдаун. Много, много добър парфюм. За мен, това е произведение на изкуството, а не масовка. Винаги съм силно впечатлена, когато пробвам нещо, сътворено от Франсис Кюркджиян. Личи си, че влага душа и голям професионализъм в това, което прави.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 19:55 от рак-щрак

# 408
Вчера най-накрая се сдобих с отливка на Amouage Guidance и държа да споделя. Това е най-многоликият парфюм, който съм тествала напоследък. Отвори се отвратително, първите секунди почти ми предизвикаха гадене...Минута по-късно започнах да усещам кремест букет от цветя, а след около 20 минути вече бях в нирвана...
Днес тествах отново. Началото беше една идея по-добре. А после.... се влюбих. Не е добре, предвид цената....

# 409
Може ли да ми препоръчате парфюм до 50 лева с аромат на череша и вишна.

Този парфюм мирише много на череша, но е специфичен, бях го купувала за 35- 36 лв. -
30 мл от Парфимо.

# 410
  • Washington,USA
Може ли да ми препоръчате парфюм до 50 лева с аромат на череша и вишна.

Този парфюм мирише много на череша, но е специфичен, бях го купувала за 35- 36 лв. -
30 мл от Парфимо.

Благодаря Ви много! Simple Smile

# 411
На мен този ми мирише повече на рози, отколкото на череши и има нещо сапунено за моя нос. Много хубав парфюм е, но не е точно череши.

# 412
  • София
Аз усещам роза в този
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Black-Perfecto-by-L … lorale-50158.html
А  в  предложения тръпчиви вишни

# 413
Отдавна го няма на подобна цена този парфюм. В него се усещат много вишни в комбинация с кожа,  и не съм убедена, че е за сляпо купуване Blush

# 414
  • Пловдив
Тази Фурла има ли трайност?
https://makeup.bg/product/625537/

# 415
Можете ли да ми кажете къде може да се пробват нишови парфюми, по-специално Mancera и  Parfums de marly

# 416
  • София
Тоя парфюм не само че не е 50лв, а е спрян. На някои кожи много прилича на класическата рокля, но и тя е в друг ценови клас. Иначе, миришат на вишни, не на череши

Мансери вече има в Дъглас. Има и в шоуруума на Иван Вазов 22.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 22:14 от The Catcher in the Rye

# 417
  • The Evergreen State
Да, цялата линия Guerlain La Petite robe noire имат нещо близо до череша и са много хубави за моя нос. Е, най-добре е да се пробва, но не винаги човек има възможност. Тук цената ще по-висока от определената но пък си заслужава, изпадат и намаления по сайтовете. Bundyrose може да попиташ за някои от препоръчаните парфюми в другата тема за сайтовете, там съм сигурна че ще ти помогнат откъде да поръчаш на по-изгодна цена.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 23:05 от Athena

# 418
  • There I was on a July morning
Можете ли да ми кажете къде може да се пробват нишови парфюми, по-специално Mancera и  Parfums de marly
Parfums de marly не съм виждала в София за тест. Поръчвала съм discovery set от официалния сайт, доставката е безплатна и доставят директно на български адрес.

# 419
De Marly има в шоурума на Елинор до Сердика център

Общи условия

Активация на акаунт