Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за парфюмите на Laverne?
Каква е разликата между Musk Noir на Narciso Rodriguez и другия му мускусен парфюм в розова бутилка?
Какви са впечатленията от парфюма Devotion на D&G?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за парфюмите на Laverne?
-
Каква е разликата между Musk Noir на Narciso Rodriguez и другия му мускусен парфюм в розова бутилка?
-
Какви са впечатленията от парфюма Devotion на D&G?
Парфюмът Devotion на D&G е описан като аромат, който се харесва особено много на младите хора. Членовете на форума споделят, че го препоръчват горещо за абитуриентки, като го описват като аромат, който се харесва на младежи и млади дами. Също така има споделени впечатления, че парфюмът е много сладък и привличащ за младежта.
-
Какви са впечатленията от парфюма Aksoum?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mrs Gloss Lemon Sherbet?
) 20+ отливки напоследък. Вчера се усещах много свежо и хидратирано (??) с Wulong Cha. Мисля, че е първият ми съзнателен досег с чаена нотка. Много, много ми хареса, безкрайно комфортен и свеж в по-нетрадиционен смисъл е. Доста линеен, няма големи обрати, но се убеждавам, че аз в един парфюм ценя постоянството. За сравнение, чаят в прословутия Зелен чай на Елизабет Арбен избяга предателски след 30-тата минута заедно с всякакво усещане за свежест и прохлада и остави след себе си само едни горчиво-кисели, поизсъхнали цитруси. Много тъжна съпоставка, особено с оглед на разликата в цената 
Взех си Tom Ford Soleil Brulant. Специфичен и разнопосочен е, много контрастен, но е точно това, което търсех, мисля вятъра ще го разнася много красиво.
Немалка част от отливките съм поръчала именно на база твои ревюта!