Търся електронна книга - 47

• 107 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, търся електронна книга "Фабрика за истина" на Коуди Макфейдън. Благодаря!  zlatkakantarska.gmail.com

# 706
  • София
Добър вечер! Търся книга 7 и 8 на Джулия Куин, както и Сумрак на Пенелъпи Дъглас. Освен това, кои сайтове използвате за намиране на книги на български език освен рулит? Благодаря.
Посочени са на първа страница на всяка тема.
1.cheti.me и chitanka.info
2. royalib - пак е руска като рулит, едва ли има нещо по-различно, но все пак
3. annas archive - това е всъщност нещо като търсачка за книги по различни сайтове. Има и филтър по език
4. mailbox - трябва инсталиране на софтуер, това всъщност е връзка между потребители
5. Торент сайтовете, като arenabg, zamunda
6. Различни ФБ групи за електронни книги

# 707
Сумрак на П. Дъглас се появи  по групите във фб, но не съм отваряла да видя качество и език. На английски е заглавието.

# 708
Аз отдавна се убедих , че никой не чете или следи темата . Някои гледат да получат търсената книги без да направи усилия да я потърси . Сайтове за книги се пишат постоянно даже вчера засяках една дама обясняваше как се тегли от Ана'с архив , но май не е моето и ще се задоволя с Рулит . Маил бокс много трябва да се чака, докато получиш дадена книга . Групите и рулит ми вършат чудесна работа . Редовно преглеждам групи и сайтове и тегля това, което мисля , че ще ми е интересно макар и да чета след години .  Ноо следете ги тия неща !!

# 709
Здравейте,
Търся електронна книга “И заживели вечно нещастни” - 2 книга - Стефани Гарбер , на български . Намерих я само на английски .

# 710
Сумрак е от поне 3-4 дни в Рулит

# 711

Да, но е автоматичен превод и не става за четене, поне според мен

# 712
Здравейте,  търся следните поредици и ще се радвам, ако някой може да ми помогне.
"Кралици и чудовища " на Дж. Т. Гайсингър, както и книгите за сестрите Шекспир на Кари Елкс.

Поздрави Hands Pray

# 713
  • в сърцето на един мъж...
книгите за сестрите Шекспир на Кари Елкс.

Поздрави Hands Pray

Тези са съвсем нови, последната излезе преди панаира на книгата. Нямат още електронни варианти, няма как да ги има.

# 714

Да, но е автоматичен превод и не става за четене, поне според мен

Направо е отврат.
Аз не разбирам нуждата да качиш нещо ,(само за да си пръв?) , без да го провериш в какво състояние е , колко сраници са, как е междуредието, подредбата, дали някой не го е качил само за личен прочит.
Отдолу има дежурните лайкове и благодарности и аз например се заблудих по тях да го изтегля.

# 715
  • Бургас
Винаги може да се провери дали книгата има официален ел.вариант ,пуснат от издателството. Ако няма, то в повечето случаи е някакъв машинен превод, пуснат ей така.

# 716
Ми то повечето книги май са такива не е рядкост . Отделно , че записват името на автора по друг начин , който трудно можеш да го намериш .

# 717
Винаги може да се провери дали книгата има официален ел.вариант ,пуснат от издателството. Ако няма, то в повечето случаи е някакъв машинен превод, пуснат ей така.

Да, права сте,
но смятам, че когато е машинен превод не е редно да е отбелязано името на преводача, а да си пише "машинен или автоматичен превод" и всеки да си преценява дали ще се мъчи да го чете

# 718
Ками и ти си права по принцип е хубаво да се отбелязва за да не се заблуждава човек , но си остава само хубавото .

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 13:22 от ֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍

# 719
Не разбрах – за кое трябва да сме благодарни? За машинните преводи ли? Laughing
Не за благодарност, за убиване са тези, които ги правят, защото съсипват хубавите книги.

Общи условия

Активация на акаунт