Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 750
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Doli, връщай.

# 571
  • Sofia
По принцип ако са в срок са им хубави наденичките, но при изтекъл срок ги върнете.

# 572
Предупреждавам за прясно мляко ЕлБи, 3.6%, купено от магазин ХИТ в Младост - развалено е, а в срок на годност. Не знам от съхранение или нещо е объркана партидата, но добре, че снощи опитах, преди да дам на детето. Кисело, развалено, оставих чашата в мивката и след няма и час съвсем се пресече на парцали и суроватка.

# 573
За млякото ЕлБи.
Не е съхранявано добре, по принцип изкарва малко след срока му на годност. Но не много след това. В къщи само такова купуваме, мъжът ми казва че имало вкус от детството му.

Аз идвам с нещо, което категорично няма да купя повече. Ето тази пихтия:

Вземала съм от стандартното и беше добре, но това дори незнам как да го опиша. Неприятен вкус, консистенция на майонеза, но от редките. Хвърлих почти цяла опаковка.

# 574
И аз да се отчета с един препарат на Фрош. Харесвам им нещата, но точно този препарат не бих повторила отново.

# 575
Последните три продукта са си много добри, странно че не ви харесват. Млякото на ЕлБи е еталон, сигурно е грешка в транспорта и съхранението. За топеното сирене също. Трудно се съхранява храна в жегата. Извинявам се за спама!

# 576
Тъй като съм силно алергична към силни препарати, фрошът е единствения продукт който влиза вкъщи.

# 577
ЕлБи според мен пък не е нищо особено. Една идея по-добре от Верея, Олимпус и някакви такива. Със сигурност поне по масленост не се доближава до истинското мляко, не знам разреждат ли го, какво го правят.

# 578
ЕлБи според мен пък не е нищо особено. Една идея по-добре от Верея, Олимпус и някакви такива. Със сигурност поне по масленост не се доближава до истинското мляко, не знам разреждат ли го, какво го правят.
Не е пред мен етикетът на млякото, но е вероятно да има сухо мляко, при това обезмаслено, реално в момента в България няма такова количество прясно мляко, от което да се правят млечните продукти и се внасят огромни количества сухо. Впоследствие, за да имат и масленост, се добавят мазнини - какви, що, няма кой да ти каже, защото не всичко са длъжни да обявяват на етикета, включително наличието на сухо мляко.   
Ако искате да сте сигурни какво кисело мляко ядете, правете си домашно. Аз за жалост не го правя редовно, напоследък нямам време да се занимавам или не се сещам покрай други ангажименти.

# 579
  • Sofia
Преди 10-12год д-р Емилова препоръчваше продуктите на ЕлБи като най-качествени на бг пазара.

# 580
вярно е за качеството, вътрешна информация.

# 581
По-скоро не му добавят сухо мляко или мазнини. Simple Smile

# 582
Харесвам млякото на Елби и когато нямам домашно, квася от него или Маджаров. Кипвам го и го подквасвам, не съм имала проблеми. Става си разкошно кисело мляко, не знам какво има в него, но е гъсто и вкусно. Разваля се бързо точно защото няма добавки.

# 583
Ми не знам, по принцип като взема фермерско мляко или от село, е по-различно от ЕлБи-то. Иначе за качеството вярвам, но просто не е толкова маслено.

# 584
Ми не знам, по принцип като взема фермерско мляко или от село, е по-различно от ЕлБи-то. Иначе за качеството вярвам, но просто не е толкова маслено.
Естествено, че не е маслено, изстискали са до капка маслото от него.
Няма как да го сравним с домашното. Вчера варих домашно мляко и може сами да откриете разликите с това по рафответе. Аз обирам каймака за масло и го квася отделно, но в останалото пак има каймак. Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт