Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 658
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
промаркер се различават доста на различните места в софия. този на Раковски не е зле в сравнение с мизерията на лъвов мост.
за пликчетата не е толкова безумно. и без това хората са склонни да вземат 100 торбички пластмаса. ако ги плащат ще се замислят.

# 736
Започнах да взимам някои неща по 1-2бр/лук,лимони,ябълки.../😀
Браво! Като почне да им се разваля стоката, ще им светне.

# 737
  • Sofia
В маг.в Лагера доста често лятото смърдеше още от входа 😷
Ама смрад,яка…мислих,че е от щанда с месо,но се оказа,че е от картофите,вонят брутално 🤮
При сливи,праскови,кайсии,лук,зеле и т.н. гъмжеше от малки мушички 🤨
Преди години пускаха някакви лампи п/в несекоми,но сега явно и от тях пестят 🤔

# 738
Преди години Промаркет имаха прилични плодове и зеленчуци на малко по-ниски цени от другите магазини и си струваше да се купува от там поне това. После обаче решиха да си пробутват гнилите стоки на високи цени и доста хора се отказаха дори да ходят до там.

# 739
  • София /Абсурдистан
Зад нашия блок има Тмаркет и не вземат пари за пликчетата, само за големите торби. Даже питах може ли да си взема още 2-3 пликчета, че ми трябваха и ми казаха да си отмотая колкото искам, безплатни са.

# 740
Аз мога да си взема и една ролка пликчета безплатно, те седят до плодовете и зеленчуците, никой от персонала не следи колко пликчета си късам и си слагам в джоба, примерно. Така че, няма особена логика да се плащат пликчетата, за да се следи за екологията.

# 741
Преди години Промаркет имаха прилични плодове и зеленчуци на малко по-ниски цени от другите магазини и си струваше да се купува от там поне това. После обаче решиха да си пробутват гнилите стоки на високи цени и доста хора се отказаха дори да ходят до там.

Да, бях много доволна от Промаркет по отношение на плодовете и зеленчуците. По-хубави цитруси на техните цени нямаше, ябълките нормални, дините вкусни. Някой спомена, че покрай пандемията се е променило, понеже са внасяли от Гърция. Т-маркет голяма мизерия, даже картата за отстъпки беше платена, при положение, че останалите вериги се чудят как да си пробутат техните без пари.

Тези тънките торбички ги таксуват самоинициативи явно, защото по закон магазините са длъжни да таксуват само по-плътните.

# 742
Т-маркет голяма мизерия, даже картата за отстъпки беше платена, при положение, че останалите вериги се чудят как да си пробутат техните без пари.

Сега, като каза, се сетих, че наистина беше платена - левче май беше преди години.....

Толкова са зле, че веднъж персоналът се караха пред клиентите. Ама си крещяха. Буквално.....Една ревеше, абееее.... даже си мислех, дали накрая в сметката няма да ми таксуват билет за цирк. Grin

А в Т маркета до РУМа в Младост 2 поне два-три пъти се опитват да ме излъжат в сметката. Единия път съм сигурна, че беше умишлено. Възрастна служителка с много нахално отношение.

# 743
  • софия
Да, бях много доволна от Промаркет по отношение на плодовете и зеленчуците. По-хубави цитруси на техните цени нямаше, ябълките нормални, дините вкусни. Някой спомена, че покрай пандемията се е променило, понеже са внасяли от Гърция.
И моите впечатления са същите. Най-хубави мандарини, домати кампари, портокали, авокадо купувах от там. Покрай Ковид нещо се промени. Пак купувам от време на време, но повече се въздържам.

# 744
  • София
Видях, че ще отварят Промаркет в София на Графа. Интересно ще ми бъде дали ще е обичайната мръсотия. Билата на Раковски, например, е много зле откъм хигиена.
Къде ще бъде това?

# 745

Общи условия

Активация на акаунт