Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 688
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
И аз така, откакто готвя с пуешка, сама си прецененявам колко точно мазнина да сложа на мусака, лазаня. Вкъщи мъжете бързо свикнаха и им харесва доста. Коя пуешка купуваш?
На Делиа. То друга няма.

# 721
Здравейте момичета.Изчетох ви до тук набързо.Това ,в което със сигурност/защото не съм видяла и прочела всичко/ви подкрепям е за продуктите на Фиоре,които никак не одобрявам.Понаучих това-онова от публикациите ви.Благодаря.Но аз искам да поставя една тема,която ни  смущава и ви моля да я одобрите тук-Става дума за това,че в Т Маркет София-Мусагеница ,от повече от 2 месеца ,на касата събират по 0.05лв за прозрачните пликчета,които ползваме за покупка на зеленчуци.Цената им на закупуване на ролка е нищожна.На терминалите за самостоятелно чекиране няма опция и цена за това пликче.Мъжа ми е супер възмутен и смята,че служителите в магазина са си сложили тази цена за тези пликчета и номерът минава.
Въпросът ми е ,дали и в други магазини на Т маркет,както и в други  вериги се взимат пари за тези пликчета-бели,прозрачни,навити на ролка?

# 722
  • гр.Пловдив
За пръв път чувам от вас,а на касовата бележка отразяват ли ги ?
Не ми се е случвало ,но е извън всякаква нормалност това

# 723
  • София
Във всички магазини на Тмаркет го има това с пликчетата, заложени са в програмата и се таксуват автоматично при покупка на плодове и зеленчуци. Нещо беше, че пликчетата  се таксуват, когато се купуват неща, които не могат да се вземат в ръце - например череши, грозде, а при портокали няма такса. Някой ми я разказа тази тънкост, аз тази верига я заобикалям, нямат равни по измекярщина.

# 724
В чужбина също са ме таксували, около 2 цента, за такъв плик за плодове/зеленчуци.
Аз си купих платнени, има ги в Кауфланд и Лидъл. Вкъщи се затрупахме с такива найлонени торбички, въпреки че ги употребявам за боклук, гледам да огранича ползването им. Би трябвало да има табела, както е с пластмасовите кутии на витрините, че въпросните торбички се заплащат.

# 725
Това е голяма тъпотия! Да си сложат 2-те или 5-те стотинки към цената на плодовете/зеленчуците.

# 726
  • Sofia
Има залепен лист/на щанда и на касата/ на който пише,че се плащат.
Не винаги ми ги таксуват.
Започнах да взимам някои неща по 1-2бр/лук,лимони,ябълки.../😀

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 08:07 от Doli

# 727
Има си табелка до пликчетата, че струват 0.05 ст. Онзи ден купих моркови и на бележката нямаше маркирано пликче. Не знам как решават кога да маркират. Иначе, темата за пликчетата и тази верига се обсъждаше доста в друга тема да хранителните магазини и се дават алтернативи на найлоновите пликчета.

# 728
Пълни мизерници са тези от Т маркет. Всичко им е застояло и нискокачествено, магазините са мръсни, персоналът нелюбезен, а цените на етикетите не отговарят на касата. На едно ниво са ми с Промаркет.

# 729
  • София
Каквато и алтернатива да си носи човек, пак се маркира пличке, когато е заложено на череши да излиза. Аз бях писала как в Кауфланд при покупката на парче кашкавал, наречен моцарела, опакован с фолио ми маркираха кутия - не можели нищо да направят, така било програмирано - моцарела+кутия.

# 730
  • гр.Пловдив
Пълни мизерници са тези от Т маркет. Всичко им е застояло и нискокачествено, магазините са мръсни, персоналът нелюбезен, а цените на етикетите не отговарят на касата. На едно ниво са ми с Промаркет.

+100 Миналия месец за последно влязох в този  в близост до Новотела и щях да повърна ,а на всичкото отгоре имат и топла витрина ,мръсна мизерия вътре,опаковки и боклуци по земята,по рафтовете кочина и незаредено ,помислих,че ще го затварят

# 731
Каквато и алтернатива да си носи човек, пак се маркира пличке, когато е заложено на череши да излиза. Аз бях писала как в Кауфланд при покупката на парче кашкавал, наречен моцарела, опакован с фолио ми маркираха кутия - не можели нищо да направят, така било програмирано - моцарела+кутия.

Това вече е оправено. Не се таксува кутия за тази моцарела.

# 732
  • Sofia
Т -маркет отдавна таксуват и кутийките в които слагат маслини,салати и др неща от витрините.
Пликчетата се плащат и при купуване на месо,сирене,салами 😤

# 733
Тук мога да похваля Лидл. При автоматичното таксуване на терминалите те питат дали морковите са в пликче или не. Първо се чудех кой ли ще си признае, че да го таксуват, но после се оказа, че ако избереш опцията "с пликче" не ти го таксуват, а намаляват показанието на кантара с един грам или половин грам или каквото беше Simple Smile

# 734
Видях, че ще отварят Промаркет в София на Графа. Интересно ще ми бъде дали ще е обичайната мръсотия. Билата на Раковски, например, е много зле откъм хигиена.

Общи условия

Активация на акаунт