Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 671
  • 745
  •   2
Отговори
# 690
Ами да, то реално без алуминиеви соли няма как да се спре потенето. За съжаление.

# 691
  • София
Купувала съм целенасочено дезодоранти без соли и наистина ефектът е по-слаб. А и от марката не очаквам чудеса.

# 692
Крем за лице Билка лавандула - знам, че за всеки е индивидуално, ама след няма и две седмици ползване кожата ми стана по-груба, появиха се повече черни точки, запушени пори и пъпки, в същото време не хидратира, а направо омазнява. Не им харесвам козметиката, ама го грабнах набързо, че нямах голям избор и чак пък толкова зле не очаквах да бъде.

# 693
Аз от българската козметика харесвам най-вече Регал- никога не ми се е омазнявала кожата от тях,а по принцип си е смесена.

Отвратителна мицеларна вода, щипе ми на очите и сълзят.
Взех я по съвет на продавачката, много била хубава и качествена, английска, вместо любимата черна на Нивея( която те нямаха).

# 694
  • Sofia
Ползвай я за почистване на бели маратонки.

# 695
И на мен кремовете на Билка ми идват мазни и миризливи. Но сигурно е индивидуално.

# 696
Те продавачките винаги са така, като нямат нещото, което търсиш, се опитват да ти пробутат нещо, което го имат, все едно било даже по-хубаво. Аз не се връзвам, защото в повечето случаи не е.

# 697
Никога не купувам английска козметика!

# 698
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Никога не купувам английска козметика!
Защо?

# 699
Не мисля, че е качествена.

# 700
Ами цената в лева е равна на 1.10 паунда. Какво качество да бъде?

# 701
Има и качествена козметика, но цената е друга. Един от любимите ми кремове беше UK, но нещо по ковида изчезна. Непопулярна марка Unica

# 702
Мицеларните води не съдържат нищо скъпо - не е като да има стрити диаманти в тях. Реалната им себестойност е ниска, та 4 лева за мицеларна вода не е невъзможна цена и не означава, че ще е по-голям боклук от вода за 10 лева.

# 703
  • гр.Пловдив

Кисело,свръх кисело,гадно кисело..прецаках 3л таратор ,не го опитах преди това и при положение,че всички си слагаме оцет в таратора това просто нямаше нужда,но вкуса не е добър,не е онази киселина от оцета,ами една специфична на старо мляко...НЕ от мен повече !

# 704
  • София
Най-вероятно не е било съхранявано правилно при доставката или в магазина, защото обичайно е доста сладко и с хубав каймак.

Общи условия

Активация на акаунт