Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Краве сирене”Зоров”…мазна и кашеста буца, нямащo нищо общо с хубаво сирене 😖
Във вода стана още по-зле.

# 676
Аз пък скоро пробвах козето им сирене, беше много хубаво. Със солта само бяха прекалили, но го сложих във вода да се обезсоли. Не ми се разпадна, остана си твърдо. Бих купила отново, но ми идва скъпо.

# 677
Кронъти, от Лидл, ако има значение. На външен вид са добре, но на вкус са като тиклава полусурова баница без пълнеж, само кори, наръсена със захар. Нито има нещо общо с донът, освен формата, нито нещо общо с кроасан.

# 678
Не бих купила повече никога този пясък за котки от DM.
Отвратителна кал се получава.

Същият е на Clever на Билла. И той ми е в черния списък.

# 679
Ето този околоочен-самия крем е много хубав.Но вижте -на 1/3 та е и вече не може да се изпомпи и трябва да го развивам за да го ползвам.

# 680
  • Sofia
За втори път се подлъгах с този крем…пенест и въздушен става,никаква плътност и нуга вкус няма

# 681
  • Sofia
Йоткер и Йотис много намалиха качеството на кремовете. Вече избягвам и двете марки.

# 682
  • Deutschland
Йоткер ми е отдавна в черния списък. Нито маята му става, нито кремовете. В Германия има едни негови кремове за торти под името Gala. Уж на 500 мл мляко един пакет трябва от крема, ама не е точно така. Варя, бъркам като луда и накрая пак не се сгъстява. Абе никой негов крем не става просто за торти.

# 683
Купих шоколадови бонбони After Eight, ама сигурно от 7-8 години не бях яла такива. Сториха ми се по-малки и не толкова вкусни колкото си ги спомням. Аз ли си въобразявам или са ги развалили?

# 684
По темата със сметаните,ето тази сръбска сметана от Метро е трепач.
Колко струва?
Вече е над 9 лв,но си заслужава всяка стотинка

# 685
  • Sofia
7,90лв.е в магазини “Наслада”

# 686
Диня "с малко семки" от Фантастико.

За втори път купувам и не е с малко семки... Yum

# 687
Купих шоколадови бонбони After Eight, ама сигурно от 7-8 години не бях яла такива. Сториха ми се по-малки и не толкова вкусни колкото си ги спомням. Аз ли си въобразявам или са ги развалили?
На мен също не са ми вкусни, както бяха в детството ми. Но тогава нямаше избор. Отдавам го на разглезен вкус.

# 688
  • Sofia
Не бих купила кокосово масло без аромат.

# 689
  • Пловдив
Само ароматът му е свеж, иначе никаква работа не върши като антиперспирант.

Общи условия

Активация на акаунт