Керамична преса за коса - 10

• 35 029
  • 427
  •   1
Отговори
# 270
Аз имах широката, защото и аз прочетох, че за дълга и гъста коса е по-добре, не, не е. По-неудобна е за оформяне в корена.

# 271
За оформяне, смисъл? Кое е сложното? Широката има голям обхват, това й е предимството ..

# 272
В корена е по-трудно, някак трудно се захваща косата близо до корена, аз моята я продадох именно заради това. Имала съм тесни преди и с тях винаги ми е било по-удобно.

Освен това, ако ще се използва и за къдрене с широката няма как.

# 273
Редактирам:
Fiffy отговори за къдренето докато пишех. Общо взето взех решение- благодаря на всички, които ми отговориха. Upgrade с тънки плочи

А широките плочи подходящи ли са за къдрене? Иначе е с много дълга коса, не много гъста. Досега ползваше стар Ремингтон, който е с тесни плочи, но не можеше да се завива косата.

# 274
За къдренето - може. Бях гледала една влогърка, имаше тази преса, просто самите къдрици стават, като вълни, широки и пак си иска майсторлък де.

# 275
В корена е по-трудно, някак трудно се захваща косата близо до корена, аз моята я продадох именно заради това. Имала съм тесни преди и с тях винаги ми е било по-удобно.

Освен това, ако ще се използва и за къдрене с широката няма как.
Аз съм с широкият вариант и в предвид къдравата коса която имам ми е супер удобна. Нямала съм по-добра преса!

# 276
Момичета, много добра цена на Airstrait в Емаг.

https://www.emag.bg/presa-za-kosa-dyson-ht01-airstraittm-nikel-m … D0%BA%D0%B5%D0%BB

# 277
Ох, аз се изкушавам да поръчам refurbished от Германия, излиза около 650 лева... Обаче имам лош опит с уж refurbished прахосмукачка. Има ли ментета? Понеже гледах и в Ибей, може да се намери за 550 лева...

# 278
Ментета има много. Тази се продава от Емаг като доставчик и това е знак че е оригинална.
Никога не бих дала и 1 стотинка за какъвто и да било рефърбишед уред!!!!
Ще седя без, но няма да си дам парите за нещо подобно. Вие щом гледате от чужбина ми е ясно че от тук не искате да си купите. Не съм тук за да убеждавам никого. Всеки сам преценява какво да прави със собствените си пари.
Видяла съм оферта, споделила съм.
Успех!

# 279
И какъв е този тон сега? Laughing

# 280
Барбалена, не се занимавай..
В чуждите сайтове около празници не пускат ли на хубави цени и нови дайсъни? Аз съм виждала например Елипсис в ибей, нова, преди време, на много добра цена, сравнена с тук ..

# 281
Кристал, дебна през ден, през два Simple Smile Аз имам доста успешни поръчки на колички, столчета за кола, кошарки и какво ли не още от английски и немски сайтове на чудни цени. Докато четях препоръките за Елипсис за 200-250 лв ми се виждаше прескъпо на фона на моите 50-60 лв за Ремингтъни, а сега изведнъж се хвърлям на преса, която е 1000 лв и 800 в най-добрия случай Smiley Доста скъпо ми се струва, но и страшно много я искам Heart Eyes А щом вляза в такъв режим, нищо не може да ме спре и рано или късно щ я имам на цена, която ме устройва Smile

А да питам, в тази тема ли някой беше споменал фризьорски салон в Люлин, където можеше да се пробва пресата? Моята коса в момента е малко над раменете, дали е подходяща за тази дължина? Чудя се по-късите кичури най-долу как ще ги хващам.

На косъм съм да похарча едни пари, които събирам от продажба на разни непотребни вече неща и ги пазя за разни глезотии за децата Joy Ама какво пък, може и без детска къщичка да се забавляват Smiley

# 282
Гледай и в Нотино, на мен там ми излезе около 770лв.
На боб ли да разбирам, че си подстригана?

# 283
Много добра цена, бих поръчала и аз от тук на такава. По-скоро на черта, като отпред е леко по-дълга.

# 284
  • София
А да питам, в тази тема ли някой беше споменал фризьорски салон в Люлин, където можеше да се пробва пресата? Моята коса в момента е малко над раменете, дали е подходяща за тази дължина? Чудя се по-късите кичури най-долу как ще ги хващам.

Моята дължина е около 2 пръста под брадата. Успявам доста прилично да си изправя долните кичури.

Общи условия

Активация на акаунт