Керамична преса за коса - 10

• 35 042
  • 427
  •   2
Отговори
# 240
По скоро става въпрос за стандартната преса за изправяне на Upgrade. Тази за ламиниране, не е ли тип студена преса за терапии с масла и други?

# 241
Да, такава преса гледам, студена за терапии. Само че нямам опит с такава. Интересува ме какво се използва. Чувала съм за елстисайзър, но освен него може би и други кремове/масла могат да се използват.

# 242
# 243
По скоро става въпрос за стандартната преса за изправяне на Upgrade. Тази за ламиниране, не е ли тип студена преса за терапии с масла и други?
Да моята е стандартна преса с кератин. Ето тази.

Най-ниската температура е 190 градуса.

# 244
Дами някой ползвал ли е тази? преса на Gamma Piu?

Ползвам Babyliss Pro Elipsis,която мисля да продавам.Ползвала съм я малко.
Много искам инфраред преса.
Чудя се и за Дайсън.С чуплива коса съм ,с тънък косъм Simple Smile

# 245
Пепина, нямам отзиви, но ако си в България, и тук я има на подобна, че и на по-добра цена. Например в Емаг:
https://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-230-gradusa-jonizira … 710/pd/DZMK5BBBM/

А ако си в Германия и горното не те касае, дано някой се включи с мнение Hug

# 246
Тази година колко неща си купих от Емаг. Чупят с цени. Последната ми преса взех за 99 лева от Техномаркет на промоция от 140, а на следващата седмица в Емаг беше 78 лева. Ама пусто търпение нямам, а и от къде да знам е ще я намалят толкова. Следете Емаг, с доставчик Емаг. Страшно изгодни оферти имат.
И аз се чудя за Дайсън и инфраред преса. Имам Елипсис, Coriollis и Steampod 4, ама нещо косата ми е суха и ме горят. Трябва ми нещо за подхранване.

# 247
Тази година колко неща си купих от Емаг. Чупят с цени. Последната ми преса взех за 99 лева от Техномаркет на промоция от 140, а на следващата седмица в Емаг беше 78 лева. Ама пусто търпение нямам, а и от къде да знам е ще я намалят толкова. Следете Емаг, с доставчик Емаг. Страшно изгодни оферти имат.
И аз се чудя за Дайсън и инфраред преса. Имам Елипсис, Coriollis и Steampod 4, ама нещо косата ми е суха и ме горят. Трябва ми нещо за подхранване.

Насочих се към инфраред. Дано поне са по щадящи

# 248
Много им вдигнаха цените. Преди бяха по 250, сега 360-370 с някакви инфлуенсърски кодове. Егати инфлацията!

# 249
От Емаг и аз съм доволна. Имам и абонамент Джиниъс и дори и поръчка на по-малка стойност, идва безплатно. Освен това, често доставят за ден-два, ако си поръчал до обяд. И още един плюс, доставят до Сеймдей кутии дори и в официално почивни дни. Бях си забравила пресата при нашите и се чудех дали да не поръчам нова и денят за доставка беше 03.03... Със Спиди и Еконт това няма как да се случи Grinning

# 250
Лале, препоръчвам еърстрейт. Толкова ме улесни .. хем я суша, хем е права до следващо миене и постоянно съм с прическа /иначе все вързана или пусната, но не оформена, нямам време и преса да пускам или пък не ми се занимава/ . С малко дете е много удобно с нея и става бързо.

# 251
А Еърстрейта един модел ли или има разновидности? 715-720 лв добра цена ли е?

# 252
Дава ли блясък Airstrait? Аз най-много на това се надявам. И разбира се да е права до следващо миене.

# 253
Барбалена, много добра цена е това. Един модел е, с различни цветове. Розовата има кутия, а другите мисля нямат/ не че я ползвам моята/.
Лале, дава блясък, да. Аз използвам Напурата.

# 254
Този модел преса някой да е използвал да даде мнение:
https://www.amazon.de/-/en/Straightener-Straightening-Anti-Frizz … 2C196&sr=8-5&th=1

Общи условия

Активация на акаунт