Керамична преса за коса - 10

• 34 795
  • 425
  •   2
Отговори
# 390
Доволна съм от Upgrade. Имам я от вече година и нямам поражения по косата. Дълга е до кръста. Косата ми става много гладка и плочите са широки, което за мен беше важно. Моята е закупена от представителството, не от бг сайт.

Здравейте. Точно за тази имах питане и аз и се надявам да срещна и разяснение по казуса си. Имах преса на upgrade от серията cyber и като поостаря реших директно този модел да си взема. До колкото се позаинтересувах, това им е последният модел, подходящ и за кератинови терапии. Поръчах си я от Германия, но още от първия опит, не ми изправя добре и не мога да разбера защо. Мъча се няколко пъти с нея, но още при първия ден изправяне не е много добре, а на следващия ден все едно не съм се изправяла въобще. Косата ми попринцип си е права, не е много гъста. Cyber серията, която въобще не е от щадящите, доста по-добре и качествено ми изправяше и стоеше с дни, че и седмица. Говорих с няколко български вносители относно новият модел, някои от тях ми казаха, че е възможно заради функцията й, която била насочена най-вече към терапиите, които се правели на мокра коса, а аз си я ползвам само като преса на суха. Фризьори ми казват, това не е възможно, по-скоро бил дефектен модел, въпреки, че екранчето си мига при загряване и си спира при готовност. Променям и температури по тяхно мнение и под 200 още по-зле ефект. А личният ми фризьор цял живот си ме прави с тази марка и с тяхната пак търпи косата с дни. Първо поддържаше сребърната (най-старият модел с инфраред) и сега към момента, предпоследният модел с черния изглед. Някой имал ли е подобен казус, на какво може да се дължи, предполагам не е от марката?
Аз съм с този модел и косата ми е къдрава от корена. Изправям се само след къпане. С едно минаване и ми изправя косата,а с две е супер гладка.  Изправям се на 190 градуса. Може наистина нещо да е дефектно във Вашата,но и приятелка я има и при нея няма проблем.🤷♀

# 391
И аз от няколко месеца съм с Upgrade. Изправя ми много добре на 170 градуса. Косата ми по -принцип беше права, но от няколко години се начупва.

# 392
Чак ми стана интересно корко добре изправя тази нова версия, защото съм имала от старите и не бях впечатлена.
Качете снимки да видим ..

# 393
Чак ми стана интересно корко добре изправя тази нова версия, защото съм имала от старите и не бях впечатлена.
Качете снимки да видим ..
Назад в темата съм качвала😉

# 394
Здравейте!Може ли мнение за този модел преса за коса.Доволни ли сте?

# 395

Здравей. Говорих с позната относно тази преса (не съм я пробвала лично все още), но била бюджетната версия на upgrade, само че брандирана с друга марка. Нещо като на ОТТО, бюджетна версия с тяхно лого. Лично тя ми каза, че е доволна, но си е субективно и до коса. При мен ако не ми трае до следващо къпане не бих сложила в графа добри преси.

# 396
Това си е пресата на Ъпгрейд, пише го отстрани на нея.

# 397
Това си е пресата на Ъпгрейд, пише го отстрани на нея.

Здравей, не са еднакви, аз се свързах с тях през инстаграм и те се разграничиха от upgrade, твърдейки, че са различни марки и Advance е собствен модел на марката с една идея по-лека конструкция от upgrade. Свързах се и със салонът им в София дистрибутор, казаха че работят и правят и с двете марки в салона, но не можаха да определят по-добрата. Може да ги разпитате също, страницата им в инста е cvetissecret. Комуникацията ми с тях е от края на юли месец, може би не е толкова актуална вече Grinning

# 398
Знакът на Ъпгрейд се вижда /сърчицето/, както и името.

# 399
Има разлика между двете преси на марката. Моята е с кератин и няма 170 градуса

# 400
По сайтовете продават дефектиращи. Те нямат такава ниска настройка. Моята е от представителството - там качеството е друго. На 190 градуса ефекта е още по-готин. Много готина ми става косата с нея. И е дълга до дупето. Връхчетата ми нямат никакви поражения.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 08:34 от Doehuntr

# 401
Здравейте! Някой има ли мнение за следните 2 преси: Remington s5506gp и Remington s8901 hydraluxe? Знаете ли дали първа е с ненагряващ се връх, какъвто е при втората? Дали втората би се справила с дълга и средно гъста коса?

# 402
  • при моите любими
Влизам при вас с молба за съвет. Искам да купя за подарък на тийнейджърка преса. Бюджетът е около 100лв. Косата и е плътна, дълга и права с много леки начупвания тук там. Има чупки в основата които иска да изглажда. Няма да се ползва ежедневно, затова като първа преса и за проба не ми се дава над тази сума. Благодаря ви предварително.

# 403
Здравейте,момичета!
Гледам тази преса с много добри отзиви в Емаг:
Професионална Преса За Коса, Mepi Tech® SW-530

Някоя дали я има да даде мнение?

# 404
  • Марс
cydonia , S9600 remington препоръчахме за друга тийнка по-назад в темата. Разгледайте дали ви устройва.

Общи условия

Активация на акаунт