Керамична преса за коса - 10

• 30 209
  • 379
  •   1
Отговори
# 375
Аз имам ето тази на Mermade pro waver 22mm

Моята приятелка се прави с доста по-обикновена преса и се получават супер изразени при нея, а при мен по-скоро като рошаво.
Обаче имам чувството че си зависи и от самата коса. Аз съм с по-гъста.
Чудя се ако пръскам с един лак /който е предназначен за използване при топлинна обработка/ дали ще ми се получат по-добре.

# 376
# 377
  • София
Аз имам точно тази и съм доволна.
Според вас това с ретро преса ли е? В клипчето като се завъртя настрани е едно наредено много красиво.. вижте го ако искате в профила й ..

Видях клипчето.Да,много са хубави вълните,но дали са правени с ретро преса?🤔

# 378
И аз това се чудя и като си завърти главата наляво, тоест от дясната й страна стои много готино. Аз писах на фризьорката, но не ми е отговорила.

# 379
Определено мисля че е направена с ретро преса, но от по ъгловатите модели. Има такива дето нямат плавен преход и изглеждат по квадратни къдриците.
Докато при тези Marmade е плавно и много красиво. Мен ако фризьор ме направи така както е тази от клипа ще бъда много ядосана. Въобще не ми харесва косата й как е направена. Сплескана, зализана от продуктите, къдриците не ги намирам въобще за красиви, равни или добре направени. Въобще не прилича на работа на фризьор! Много зле! 👎

Общи условия

Активация на акаунт