Керамична преса за коса - 10

• 34 753
  • 425
  •   3
Отговори
# 375
Аз имам ето тази на Mermade pro waver 22mm

Моята приятелка се прави с доста по-обикновена преса и се получават супер изразени при нея, а при мен по-скоро като рошаво.
Обаче имам чувството че си зависи и от самата коса. Аз съм с по-гъста.
Чудя се ако пръскам с един лак /който е предназначен за използване при топлинна обработка/ дали ще ми се получат по-добре.

# 376
# 377
  • София
Аз имам точно тази и съм доволна.
Според вас това с ретро преса ли е? В клипчето като се завъртя настрани е едно наредено много красиво.. вижте го ако искате в профила й ..

Видях клипчето.Да,много са хубави вълните,но дали са правени с ретро преса?🤔

# 378
И аз това се чудя и като си завърти главата наляво, тоест от дясната й страна стои много готино. Аз писах на фризьорката, но не ми е отговорила.

# 379
Определено мисля че е направена с ретро преса, но от по ъгловатите модели. Има такива дето нямат плавен преход и изглеждат по квадратни къдриците.
Докато при тези Marmade е плавно и много красиво. Мен ако фризьор ме направи така както е тази от клипа ще бъда много ядосана. Въобще не ми харесва косата й как е направена. Сплескана, зализана от продуктите, къдриците не ги намирам въобще за красиви, равни или добре направени. Въобще не прилича на работа на фризьор! Много зле! 👎

# 380
# 381
  • София
Дами,моля споделете доволни ли сте от Steampod 4,ако имате тънка коса.
Косата ми е мека,фина,тънка с тънък косъм и без обем.
Вече два пъти се изправям и двата пъти резултата е трагичен-коса като перушина,наелектризирана,без грам обем,ужасна....Със старата ми преса косата изглеждаше много по-добре и с по-голям обем при използвани едни и същи продукти.
Явно някъде бъркам,но къде?
Вече си мисля дали парата не и придава този ужасен вид и просто да не е подходяща за тънки коси.
Все още не съм я използвала със серума на Loreal steampod.

# 382
  • Melmak
Моята коса е друг тип, но имам доста време стийм под 3.0. Продуктът е от голямо значение. Винаги с продуктите към самата преса е най-добре. Преди беше един крем, който спряха, сега е серумът. Аз ползвам него и съм доволна.

# 383
  • София
Благодаря pandora1 !
На мокра коса ли нанасяте серума преди сешоар или на суха преди пресата?

# 384
  • Melmak
След баня, на подсушена коса нанасям серума. После суша със сешоар и после преса. Дано сработи и при вас!

# 385
  • Хасково
Може ли мнение за тази https://galen.bg/aeno-seshoar-masha-hs1
Благодаря!

# 386
Коя преса за коса на Филипс бихте ми препоръчали?

# 387
Доволна съм от Upgrade. Имам я от вече година и нямам поражения по косата. Дълга е до кръста. Косата ми става много гладка и плочите са широки, което за мен беше важно. Моята е закупена от представителството, не от бг сайт.

# 388
Доволна съм от Upgrade. Имам я от вече година и нямам поражения по косата. Дълга е до кръста. Косата ми става много гладка и плочите са широки, което за мен беше важно. Моята е закупена от представителството, не от бг сайт.

Здравейте. Точно за тази имах питане и аз и се надявам да срещна и разяснение по казуса си. Имах преса на upgrade от серията cyber и като поостаря реших директно този модел да си взема. До колкото се позаинтересувах, това им е последният модел, подходящ и за кератинови терапии. Поръчах си я от Германия, но още от първия опит, не ми изправя добре и не мога да разбера защо. Мъча се няколко пъти с нея, но още при първия ден изправяне не е много добре, а на следващия ден все едно не съм се изправяла въобще. Косата ми попринцип си е права, не е много гъста. Cyber серията, която въобще не е от щадящите, доста по-добре и качествено ми изправяше и стоеше с дни, че и седмица. Говорих с няколко български вносители относно новият модел, някои от тях ми казаха, че е възможно заради функцията й, която била насочена най-вече към терапиите, които се правели на мокра коса, а аз си я ползвам само като преса на суха. Фризьори ми казват, това не е възможно, по-скоро бил дефектен модел, въпреки, че екранчето си мига при загряване и си спира при готовност. Променям и температури по тяхно мнение и под 200 още по-зле ефект. А личният ми фризьор цял живот си ме прави с тази марка и с тяхната пак търпи косата с дни. Първо поддържаше сребърната (най-старият модел с инфраред) и сега към момента, предпоследният модел с черния изглед. Някой имал ли е подобен казус, на какво може да се дължи, предполагам не е от марката?

# 389
Мами,не знам дали е позволено , но реших да опитам да споделя - продавам си моята Upgrade ,Bio infrared slim. Купих я преди два месеца от Angel cosmetics ,буквално е нова ,ползвах я веднъж,преди мъжа ми да ми подари Dyson и тя си стои да събира прах. Оставащата гаранция е около 2 години.
Ако някой желае , може да ми пише на лично. Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт