Керамична преса за коса - 10

• 28 922
  • 369
  •   1
Отговори
# 360
Да, Фифи .. Елипсис ми е топ.

# 361
Аз ето тази използвам и ми харесва:
https://zlatnaribka.com/collections/napura-termozashtita/product … BirPM6Kpab9BQowBw

Иначе според мен от значение как ще се поддаде на изправяне косата има и с какво е измита косата, аз например използвам само изглаждащи продукти, ако не използвам такива косата доста по-трудно се поддава на изправяне и е много бухнала.

Също и след изправяне добавям олио за коса, хем става по-лъскава, хем приглажда още малко хвърчащите косми.

# 362
Fiffy,  точно този на Напура много хора го хвалят. С каква консистенция е? Няма тестер в ЗР за съжаление...аз имам иначе няколко термозащити, все в кремообразна форма, които ползвам, но знам, че за преса такива не са достатъчни. Олио по принцип ползвам винаги и много хаха Simple Smile Сега се сещам, сухото олио на Fresh line от миналогодишната лятна кутия Hairholic го дават хубаво за защита, но това е един от малкото продукти, които утежняват косата ми и съответно не смея да сложа повече от 2 помпи, което на моята дълга коса е крайно недостатъчно за защита от преса.

# 363
Ами, като олио е, не е крем, аз си я слагам на мокра коса, по-скоро влажна, не омазнява и отежнява косата, много е икономично.

Аз съм чела мнение, че и спомага за оформяне на косата.

# 364
И на мен много ми харесва олиото на Напура. Преди преса винаги него ползвам.
Иначе харесвам и Nectar thermique на Керастаз, но за преса не знам достатъчно ли е 🤔

И аз съм с елипсис. На мен изправяне ми издържа до следващото къпане. Да ви кажа, взех си пяната за обем на Wow и доста ми хареса. аз съм с дълга и тежка коса, та ефекта е минимален, но все пак го има.

# 365
  • София
И аз съм с Елипсис и от пресите,които до сега съм имала тя ми е фаворит. Косата ми стои изправена от миене до миене. И аз използвам термо олиото на Напура,икономично е и не ми омазнява косата. Усетих се обаче,ме е отворено доста отдавна и се чудя дали да го подменя или да си го използвам. Не виждам разлика в аромата и консистенцията му.

# 366
Щом няма разлика в продукта, нищо му няма. А по какво количество слагате?

# 367
  • пловдив
Аз ето тази използвам и ми харесва:
https://zlatnaribka.com/collections/napura-termozashtita/product … BirPM6Kpab9BQowBw

Иначе според мен от значение как ще се поддаде на изправяне косата има и с какво е измита косата, аз например използвам само изглаждащи продукти, ако не използвам такива косата доста по-трудно се поддава на изправяне и е много бухнала.

Също и след изправяне добавям олио за коса, хем става по-лъскава, хем приглажда още малко хвърчащите косми.
Аз също използвам този продукт и съм много доволна.

# 368
И аз идвам с питанка. Купих си елипсис. И честно казано не е пресата за мен. Не знам дали си внушавам, но имам чувството, че старата ми преса на Ремингтън изправя по-добре, освен това наблюдавам, че и издръжливостта след изправянето е по-кратка.
Та сега се чудя за upgrade. Някоя от вас дали е ползвал и нея и елипсис? Ще се радвам да направите съпоставка. Благодаря
Аз съм изключително доволна от upgrade. С къдрава коса съм,но къдрава от корен и се изправям след всяко къпане. Къпя си косата  на четири дни,та тоест държи ми косата без да мръдне. Моята е с широки плочи с кератин.

# 369
Здравейте! Някой може ли да ми даде мнение за пресата на REMINGTON SLEEK&CURL S 6500?

Общи условия

Активация на акаунт