Керамична преса за коса - 10

• 28 935
  • 369
  •   1
Отговори
# 345
Потвърждавам за червената Ремингтън S9600. Имам я от 2018г заедно със сешоара и машата за коса от същата серия. Работят безотказно все едно са нови, нямам поражения. Имам моменти, ползвам я всяка седмица - за къдрене, за изправяне. Харесвам я определено, винаги я ползвам с термозащита. Като се изправя, ми издържа около 4-5 дни. При активни тренировки, разбира се малко се смалява времето, защото я мия и по-често, но при нормални условия е бетон. С настройки на градусите е, което е удобно, защото може да се регулират в зависимост от косата. На най-високата степен аз минавам само веднъж кичура и е идеално права. Не я “сприхва” косата, тоест да стои като изгорена, а някак запазва блясъка. Знам, че си зависи и от самата коса, но при няколко коси съм наблюдавала, изглеждат добре след изправянето, а не “матови” или като стафида. 😁

Навремето приятелки с къдрави коси идваха да ги изправям, защото само с моята преса им издържаше. 🤣

П.П. Тези дни я видях на 40% намалена в някой от техно магазините, около стотина лева е.

# 346
  • на последния етаж
Страхотни сте! Ето тук я намерих, смятам да я поръчам: https://www.technomall.bg/product/85181/presa-za-kosa-remington- … _campaign=seliton

# 347
И аз съм доволна от червената на Ремингтън. Преди имах на Стиймпод, но продадох, защото рядко я ползвах, и търсейки преса на по-изгодна цена, тъй като наистина ползвам много рядко, ми попаднаха суперлативи за тази. Не съжалявам изобщо.

# 348
Здравейте, чисто нова съм тук.
Четох назад, но продължава да ми е мъгла темата с пресите за коса.
Основно се говори за изправяне в темата, а аз си търся преса, с която да си правя чупки (гледам на разни клипчета техники) на средно дълго каре, нормална към тънка коса.
Моля за препоръки коя е подходяща!
Не съм хващала преса в живота си и не знам за какво да гледам...... от четене се дообърках.
Бюджет не съм определила, но май не ми се дават 1000лв, че като се знам, може и да прашасва накрая.
Видях, че доста се препоръчва REMINGTON S 9600.
Ще ми върши ли работа за описаната цел?

# 349
Стига да имате уменията почти с всяка преса става, ако е с нагряващи се плочи още по-добре. Такава е Бейбилис елипсис, метална, тясна и идеална за изправяне и къдрене.

# 350
  • Вестерос
Факт, все повече ми харесва с всяко ползване

# 351
  • на последния етаж
Още веднъж да ви благодаря за препоръките! Получих пресата в петък, а още вчера девойката я пробва - много е доволна. Бих се радвала да ми подскажете и каква термозащита да купя. Blush

# 352
Мацки,някоя поръчвала ли е преса от Студио Incanto? Харесах си преса ,в техния сайт е доста по-евтина от останалите (с около 50 лв ) и се чудя дали да си я взема от там.
За upgrade иде реч .

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 10:05 от BonnieKate

# 353
  • София
Момичета, доволни ли сте от Steampod 4 ?
Косата ми е със средна дължина и с доста тънък косъм.Изправям я два пъти седмично с преса Ремингтън,но след няколко часа вече не е идеално права.

# 354
Аз имах стиймпод 3, продадох я, защото рядко я ползвах. Взех си Ремингтън, за да имам, когато ползвам веднъж годишно. Ами, и двете горят, факт Simple Smile

# 355
И аз идвам с питанка. Купих си елипсис. И честно казано не е пресата за мен. Не знам дали си внушавам, но имам чувството, че старата ми преса на Ремингтън изправя по-добре, освен това наблюдавам, че и издръжливостта след изправянето е по-кратка.
Та сега се чудя за upgrade. Някоя от вас дали е ползвал и нея и елипсис? Ще се радвам да направите съпоставка. Благодаря

# 356
Аз имах upgrade и не ми хареса, продадох я. Не видях нищо уау.

После си взех една на подобна на елипсис, стои в шкафа, накъса ми косата.

Останах си само с дайсъна и честно казано поне не ми е изгоряла косата, а и като му хванах цаката си върши добре работата.

# 357
Да, аз съм имала двата варианта на ъпгрейд /тясна, широка/ и в момента имам елипсис. Разликата е от земята до небето и едва ли ъпгрейда ще ти хареса, щом елипсиса не е успял. И все пак не е посочен тип коса, използвана козметика ..
И аз идвам с питанка. Купих си елипсис. И честно казано не е пресата за мен. Не знам дали си внушавам, но имам чувството, че старата ми преса на Ремингтън изправя по-добре, освен това наблюдавам, че и издръжливостта след изправянето е по-кратка.
Та сега се чудя за upgrade. Някоя от вас дали е ползвал и нея и елипсис? Ще се радвам да направите съпоставка. Благодаря

# 358
На вас ви харесва повече елипсис спрямо ъпгрейд?

Аз си взех ъпгрейд заради супер добрите коментари за нея, а не видях нищп уау, може би е била щадяла за косата, но от към изправяне не видях, да прави нещо кой знае какво.

# 359
Аз съм на мнение, че всяка преса малко или много гори косата, като естествено си има значение тип коса и общото състояние. Моята сравнително гъста, но с  доста фин косъм коса, с почти всичко може да се изгори или накъса, ако не внимавам... да ви попитам за любима термозащита за преса? Аз с Chi Iron guard не се разбрах и сигурно ще я продам.

Общи условия

Активация на акаунт