Керамична преса за коса - 10

• 34 820
  • 425
  •   1
Отговори
# 330
За мен не е нещо уау .. като бонус дойде и протекъл, нещо помпата или резбата му не е както трябва.

# 331
  • София
За този спрей не един път съм споделяла,че го обожавам. Второ шише вече използвам. Косата има страхотен блясък и мекота. Нямам фриз и 5,6 дни до следващото миене стои изправена. Косата ми е доста чуплива и гъста.

# 332
  • Вестерос
Същата работа е и моята коса след бременността, много се начупи и сгъсти. Вече шести ден не е мръднала и е все така гладка и изправена.

# 333
Пръскате го веднага на мокра коса кичур по кичур и след това сушите и изправяте ли? Или го използвате и на суха?

# 334
  • Вестерос
Мокра, подсушена с кърпа, пръскам по дължина, не си играх кичур по кичур. На суха не съм

# 335
Момичета, а какво ще кажете за пресата на Otto?

# 336
  • Г. О.
Здравейте. Имате ли опит с преса за изправяне ghd? Доволни ли сте? Ще съм благодарна да споделите.

# 337
# 338
Здравейте. Simple Smile Може ли да ми препоръчате хубава преса за коса до 170 лв.

# 339
Здравейте, момичета!
Преди две години и половина, след като почити изчетох форума си купих Елипсис. На четвъртия месец се развали, но беше в гаранция и я оправиха . Сега отново не работи и не знам какво да правя - да си взимам ли същата или да търся друга… А дали има сервизи за поправка? Виждам, че в момента най-хвалена е Dyson Airstrait, но не мога да се пречупя да дам 1000лв. Посъветвайте ме какво да правя. 😞

# 340
Здравейте, момичета!
Преди две години и половина, след като почити изчетох форума си купих Елипсис. На четвъртия месец се развали, но беше в гаранция и я оправиха . Сега отново не работи и не знам какво да правя - да си взимам ли същата или да търся друга… А дали има сервизи за поправка? Виждам, че в момента най-хвалена е Dyson Airstrait, но не мога да се пречупя да дам 1000лв. Посъветвайте ме какво да правя. 😞

И аз си закупих такава преса от EMAG и цяла седмица не е дошъл куриере от sameday, а не предлагат опция за връщане от бокс.....

# 341
  • Бургас
Здравейте, може ли мнение за тази преза за коса на Corioliss?
https://www.arlen.bg/product/16676/profesionalna-presa-s-para-i- … -argan-shine.html

# 342
Здравейте. Имате ли опит с преса за изправяне ghd? Доволни ли сте? Ще съм благодарна да споделите.

Аз също бих искала мнение за нея .
Купих си Elipsis ,но както бях споделила в предишни мнения ,останах адски разочарована . Продадох я миналата седмица и съм в чуденка сега каква друга да си взема .

# 343
  • на последния етаж
Здравейте,
Дъщеря ми иска да си купи преса за коса, а аз нямам никаква представа как да избера подходяща - не съм ползвала такъв продукт. Казва, че нейни приятелки използват Ремингтън, но дори и те имат десетки модели. Моля ви за някакви насоки към какво да се насоча. Бюджет 200-300 лв. Благодаря!

# 344
  • Марс
S9600 е хубав модел на ремингтън.

Общи условия

Активация на акаунт