Керамична преса за коса - 10

• 28 953
  • 369
  •   1
Отговори
# 315
Кои две марки? Ремингтън и Бейбилис?
Бейбилис имат и нисък клас, тоест не професионален, така че е по-добре да се порита за конкретни модели за съпоставка ...

# 316
Кои две марки? Ремингтън и Бейбилис?
Бейбилис имат и нисък клас, тоест не професионален, така че е по-добре да се порита за конкретни модели за съпоставка ...
За тази питам, тъй като е най-обсъждана babyliss pro 3000 elipsis
P.S. поръчах я от нотино, пък дано да се разбере с моята коса. С ремингтона ще трябва да се разделя.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 20:35 от Part_Of_Me

# 317
Дойде elipsis-а. Пробвах я. Добре е. Обаче всички се оплаквате от шум, който бил нормален, а аз не чувам такъв. Дали изобщо и работи йонизатора в такъв случай?

# 318
Аз съм с Бейбилис от събота. Невероятна е! Косата ми е толкова лъскава и права, а по принцип е много чуплива.

# 319
  • Вестерос
Aз чувам шум. Два пъти я ползвах. Хубава е, НО ми наелектризирава косата.

# 320
Тифани, а каква термозащита ползвате? Да не би да е от нея?

# 321
  • Вестерос
Не ползвам

# 322
Идвам да похваля това китайско калъфче за Airstrait-a. Взех го за 24 лв. Пристигна малко деформирано, но и така ми върши работа и реших, че няма да е коректно да предявявам претенции. Та си го ползвам така.

https://share.temu.com/ZPwY0LLukjA

# 323
Само аз ли не харесвам Елипсис и съм в чуденка каква друга да си взема ?
Не ми изправя добре косата ,пробвах и на ниски градуси и на най-високите ,ами не и не .
Наелектризирана ,чуплива …не ми харесва изобщо. Стария ми Ремингтън дето е на 8 години ,по-добре се справя ..
С Елипсис 5 пъти минавам един и същи кичур ,та да се изправи. Косата ми е малко под раменете ,сравнително гъста ,но с тънък косъм.
Според мен е прехвалена пресата .
Моля Ви,ориентирайте ме към някоя друга подобна . Търся да е пак професионална. Обърках се вече .

# 324
И аз не бях първоначално очарована от елипсиса, обаче вчера се изправих на високи градуси и вече съм доволна. Вече се появи и лекото пръщене, че се чудех дали и работи йонизатора. Изправя перфектно и не скубе. На сутринта косата си ми беше права, а рядко се случва.

# 325
Бони, качете снимка на косата си изправена с нея. От къде си закупихте пресата? Аз чак не вярвам Ремингтън да е по-добра, но знае ли се ..

# 326
Бони, качете снимка на косата си изправена с нея. От къде си закупихте пресата? Аз чак не вярвам Ремингтън да е по-добра, но знае ли се ..

Аз не казвам ,че Ремингтън е по-добра ,просто с по-малко усилия ми изправя косата ..веднъж минавам ,два пъти макс ,а е стара преса и скубе понякога . Точно ,че не е по-добра ,затова инвестирах в Елипсис ,но не съм очарована .
Ще снимам косата си на следващото изправяне и ще я кача .

# 327
  • Вестерос
Kупих един спрей, сега го рекламират навсякъде за стъклена коса, be fizz нещо си и с термо защита, мога да го покажа, ако искате, та след него се изправих. Много по-бързо се изправи. Косата вече четвърти ден е гладка като коприна. И не ми наелектризира пресата, както без него.

# 328
Kупих един спрей, сега го рекламират навсякъде за стъклена коса, be fizz нещо си и с термо защита, мога да го покажа, ако искате, та след него се изправих. Много по-бързо се изправи. Косата вече четвърти ден е гладка като коприна. И не ми наелектризира пресата, както без него.
този ли?

# 329
  • Вестерос
Да, същият.

Общи условия

Активация на акаунт