Керамична преса за коса - 10

• 34 976
  • 427
  •   1
Отговори
# 300
krystall, благодаря! И аз видях, че там я има.

# 301
Барбалена, Ellie D, благодаря за включването! Ще я мисля още малко. При такива по-големи покупки винаги се чудя дали ще ми хареса продукта откъм работата, която трябва да ми върши Grinning

# 302
Помисли, погледай ревюта и дано да ти се избистри. Много са парите и е трудно решение.

Аз си поръчах китайски калъф за 15 лв. Да видим какво ще пристигне. Ще пиша като дойде Simple Smile

# 303
  • Вестерос
krystall, пресата е моя, но я ползвахме две глави Grinning. Едната глава обаче реши да живее при гаджето и вече няма да ползва моята, та исках да й купя нова преса. Може и същия модел да е, може и друга да е, но да е около 200 лв. Можеш ли да ми предложиха др модел от същата марка. Аз бях я купувала моята от Xpert beauty, вече модела не е наложен, но има други.
Привет, от тази преса ли си доволна https://www.notino.bg/babyliss-pro/elipsis-3000-ep-za-izpravjane … g3sBoCmUIQAvD_BwE

Аз още се помотвам, хем бях набелязала някакви от темата тук. Иска ми се да е с по-тясни плочи и тази сякаш ме грабна.

# 304
Tiffany А, точно тази имам и я ползвам няколко години вече. Вчера дъщеря ми си я поръча пак, защото в периода в който нямаше преса ползваше една стара моя на Ремингтън с кератин, но видя разликата и се оплака, че много й горяла косата. Сигурна съм, че ще си доволна от нея както за качеството, така и за цената, ако се спреш на нея.

# 305
  • Вестерос
Супер, мерси, поръчах я Simple Smile Моята е на Иметек и е от 2004 или 2005 година и не е мръднала, но е с широки плочи и  не става за вълни, а ме мързи да вадя другите си маши и прочие и все се изправям само. Та, мисля ще ми свърши тази добра работа за разнообразие.

# 306
Еърстрейта подходящ ли е за по-къси коси, моята е малко под рамете и не е от най-гъстите. По клиповете гледам все някакви дами с гъсти и дълги коси.

# 307
  • София
Еърстрейта подходящ ли е за по-къси коси, моята е малко под рамете и не е от най-гъстите. По клиповете гледам все някакви дами с гъсти и дълги коси.

Моята коса е до брадичката. Тънък косъм, но пък гъста, чуплива, по-скоро рошава ако не я обработя.
Аз съм много доволан от airstrait, полвам го вече 6 месеца, а преди това още толкова време се чудех дали да инвестирам в него.

# 308
След вече около 6 месеца ползване аз също съм доволна много от Елипсис.
Преди години се изправях всеки ден, съответно и имаше нужда, защото беше супер изтощена и се накъса. Доста време ми беше сравнително къса и не можеше да порасне.
После имах период около година и половина в който карах на къдрене с чорапи. Последните години поддържам хубава дължина, но и започнах много повече грижи.
В момента редовно използвам Елипсис като се изправям само като я измия и държи до следващото измиване. Използвам термото на  Напура.
Последния път като ходих шри фризьорката нарочно си замълчах, че пак използвам преса да видя какво ще каже за състоянието на косата и дали й се струва променено, но нищо не каза. Ако й бях казала сигурно щеше да има реакция 😅

# 309
DzhuliB, какъв ти е косъма?

# 310
Аз сама така и не можах да си го определя 😹
Питала съм фризьорката ми, каза ми че е по-скоро среден, нито прекалено тънък нито дебел.

# 311
Момичета, помогнете и на мен... много съм боса в грижата за косата, уредите... нямам нерви да ровя и да чета. Нямам и голям бюджет. Има ли преса за 70-80 лв. най-много, коята да става? Косата ми е тъничка, чуплива, до раменете в момента. Имам една, която съм купувала от Щатите преди много години, на някаква марка Pretty little things, но не ми се задържа изобщо изправянето... не знам къде е проблемът, сигурно трябва да ползвам някакви допълнителни продукти.

# 312
Здравейте, вижте пресите на Ремингтън. Имат много добри отзиви от бюджетните марки. Аз си купих червената, защото преди години е била хит. Не съм я ползвала още обаче и не мога да дам личен отзив. Имат обаче много модели, които се вместват във вашия бюджет, моята беше 80 лв ако не се лъжа.

# 313
Мерси, и аз за тази марка си мислех, макар че май и Babyliss имат толкова евтини.

# 314
Дами, искам да сменя Remington S9001 Hydraluxe Pro с преса, която не гори толкова косата (без такива с пара). Имала съм преди това още 2 преси на Remington. Кератиновата (първата която излезе) и Shine pro. Последната изобщо не ми гореше косата, но се повреди след гаранция. И сега ме е яд, че не си взех същата. Тази уж по-нова, уж по-добра, ама друг път. Яко ми гори косата, а ползвам термозащита на Олиосета и не я слагам повече от 190 градуса. До колкото четох масово сте доволни от Babylis. Ако някоя може да направи съпоставка коя от 2-те марки гори по-малко и не скубе косата, ще съм благодарна. Приемам и други предложения.

Общи условия

Активация на акаунт