Керамична преса за коса - 10

• 34 987
  • 427
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте пресата ми за коса  REMINGTON S9600, която имам вече 4-5 години, взе да жужи, когато се изправям ... и се замислям за нова.. От коя в момента сте най -доволни (като критериите са : да е щадяща към косата и с дълготраен резултат от изправянето и да е лека ) ? Или въобще какво бихте ми дали като препоръки ?

# 286
Здравейте! Нова съм тук и ще задам въпрос,който най- вероятно вече е обсъждан, за което се извинявам. Може ли мнение за тази преса ? Наистина ли е толкова добра и има ли значение дали ще избера широката плоча или тясната?

# 287
Та-дааааам. Дайсън Еърстрейт Heart Eyes Поръчах я рефърбишд от немското представителство на Дайсън в Ebay. Излезе ми 494 лв с доставката до България. Осмелих се да я поръчам заради добрата цена и защото е с 1 година гаранция, но дано не ми се налага да я ползвам Smiley

Отне ми повече от очакваното време, 30 минути от мокра до суха и права коса, но се надявам да задобрея с времето. Резултатът надскочи очакванията ми, мислех, че ще е по-хвърчаща и неизгладена, а е като след преса.

# 288
Барбалена, честита да е! Как е като усещане в ръката? Натежава ли? Аз също обмислям покупка, но ме възпира все още високата цена, а не знам дали ще успявам да се справям - дали ще ми тежи, дали ще е подходяща за гъста, чуплива коса с дебел косъм.

# 289
Здравейте! Много спешно трябва да си закупя преса. Сегашната ми е на Ремингтон с кератин, но ми е от около 4г и напоследък забелязвам, че доста ми накъсва косицата. Косата ми е рядка, с тънък косъм и нито е чуплива, нито права, общо взето никаква😄 Пресата я използвам постоянно. Моята коса дали защото не съм боядисана и е мека и не се задържа права. На следващата сутрин отново трябва да повторя с пресата. Не знам дали е до коса или има значение и пресата. Преди година се изправих трайно, доволна бях. Не знам дали си въобразявам, но от тогава косата ми започна повече да цъфти и някак всякаш стана и по рядка. Та страх ме е да повторя. Изчела съм всичко в последните две теми🤣 Стигнах до извода, че за моята коса ми трябва преса с керамични плочи, била най-щадяща. Спряла съм се на два модела - Babyliss pro elipsis 3000 и ламиниращата Upgrade. Като въпросите са ми няколко. С коя от двете косата ми би издържала повече от ден, че ми писна? Коя е по щадяща? И другото, което ме вълнува... гледам, че има няколко различни модела на Upgrade. С кератин, без кератин, хич не са ми ясни. И моля някоя по запозната да ми каже на Upgrade какви са им плочите, керамични ли, други ли? На повечето места пише титаниеви плочи  с керамично турмалиново покритие?

# 290
Здравейте, преди 2-3 години благодарение на темата и по точно на krystall си закупих преса за коса Babyliss Pro Elipsis. Все още си я ползвам и съм много доволна. В сайта от където я закупих вече не е налична.
Отново се надявам да ми помогнете. Търся преса за коса която да е в същият ценови диапазон (около 200 лв.) за дълга, гъста с дебел косъм коса.

# 291
Барбалена, честита да е! Как е като усещане в ръката? Натежава ли? Аз също обмислям покупка, но ме възпира все още високата цена, а не знам дали ще успявам да се справям - дали ще ми тежи, дали ще е подходяща за гъста, чуплива коса с дебел косъм.

Ев, не е лека пресата, но не е и нещо много страшно, свиква се. Дали е подходяща за гъста коса с дебел косъм не мога да кажа, защото аз съм с тънък косъм. Но пък има степени и би трябвало да става. Виж някакви ревюта.

Изправям се и се суша за 20 минути. Което за късата ми коса ми се струва много, но все пак съм доволна Simple Smile

Тези, които я имат, имате ли калъфче? Аз нямам и все се чудя къде да я държа и обмислям да купя някакво китайско, но не мога да се ориентирам какво да е за европейския щепсел.

# 292
Аз нямам, но вече новите имат…

В китайските сайтове има калъфи, ама аз не съм впечатлена и за това нямам.

# 293

Ев, не е лека пресата, но не е и нещо много страшно, свиква се. Дали е подходяща за гъста коса с дебел косъм не мога да кажа, защото аз съм с тънък косъм. Но пък има степени и би трябвало да става. Виж някакви ревюта.

Изправям се и се суша за 20 минути. Което за късата ми коса ми се струва много, но все пак съм доволна Simple Smile

Тези, които я имат, имате ли калъфче? Аз нямам и все се чудя къде да я държа и обмислям да купя някакво китайско, но не мога да се ориентирам какво да е за европейския щепсел.
Барбалена, аз също исках калъф и поръчах от сайта на Dyson, обаче дойде такава пародия....все едно да я завиеш с хавлия 🙄 А беше около 90лв., директно го върнах обратно.

# 294
Аз китайски искам да поръчам Grinning Само да има нещо, в което да е държа и да я пазя от изпускане, надраскване и децата. Ремингтъна само му намотавах кабела и го прибирах в една кутия с още 100 други неща под тоалетката. Тук съм нежна и внимателна Smiley

# 295
  • София
Аз така и не си поръчах никакъв калъф.
Държа си го в една памучна торбичка, която едно време си купувах уж за обувки.

Иначе по въпроса с теглото, на мен самия уред не ми е тежък на ръката. Моята коса до брадата я оправям за около 15-18 минути, някой път и по-бързо, според зависи колко ми се занимава.

Мен обаче ме побърква този огромен щепсел. Не знам защо са я измислили тази глупост. Хем е обемен, хем тежи повече от самия уред.

# 296
  • Бургас/Пз
Аз гледах калъфите в Амазон
 и мисля да поръчам нещо подобно. Хич не ми е удобно да я прибирам в кутията

# 297
Реа, искаш да пробваш нова преса ли или елипсиса си изтърка плочите? Ако е заради първото те разбирам, защото съм го правила доста пъти .. 😅
Аз имам калъф от еъррапа и го слагам върху него в един шкаф, не го прибирам вътре. Щепсела е ужасен, да.
Иначе към самия еърстрейт има кутия, която по-старите цветове нямат, моя е розово-прасковен

# 298
krystall, пресата е моя, но я ползвахме две глави Grinning. Едната глава обаче реши да живее при гаджето и вече няма да ползва моята, та исках да й купя нова преса. Може и същия модел да е, може и друга да е, но да е около 200 лв. Можеш ли да ми предложиха др модел от същата марка. Аз бях я купувала моята от Xpert beauty, вече модела не е наложен, но има други.

# 299
Честно казано след елипсис нищо не съм пробвала от пресите. Някакси намерих точната преса, хем да не ми я пържи / като GHD/, хем и изправянето е топ. Аз обаче взех еърстрейт и скоро преса не съм включвала. Иначе я има в нотино на 229 намалена, сега я видях и бих ти препоръчала пак нея да вземеш, поне я знаеш.
А .. имало я и в този сайт, но не знам надежден ли е ..https://www.digiexpert.bg/bitova-tehnika/bitova-tehnika/lichna-g … iron-product-4544

Общи условия

Активация на акаунт