Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 961
  • 885
  •   1
Отговори
# 585
Как пък някой не ми подари колода за няколко стотин лева?! 😂 Няма ентусиасти сред моите приятели.

# 586
Здравейте , някой може ли да ми даде телефон за връзка с Адриана от Рудозем ?

# 587
Здравейте,някой ходил при Мира Ангелова от Айтос,прочетох от 43 тема /юни ,23год/ мнение,че познавала,днес също ми я препоръчаха,...та някой ходил,нещо да е познала,отзиви за нея...

# 588
Как пък някой не ми подари колода за няколко стотин лева?! 😂 Няма ентусиасти сред моите приятели.
Точно и аз това си помислих, че особено за по-скъпите няма как да ми бъдат подарени за към момента 😂”Всичките й познати им били подарени”. Аз не съм чувала за такива поверия и като цяло не мисля, че хората няма да си купят, когато ги искат и ще чакат подаяния от някъде, едва ли не.

# 589
Аз като гледам колко видеа има в youtube с карти таро, направо свят да му се завие на човек.....

# 590
Карти има от 5 до 500 лева. В краен случай една класическа колода и се поставят надписи и се кара с нея. Важното е ентусиазма.

# 591
Здравейте да се включа и а аз със въпросчета. Първо да попитам може ли телефонен номер на Георги и втория ми въпрос е някой знае ли в Добрич хора който могат да гледат дали на карти,дали на кафе. Дали могат да развалят магии.

Здравейте, видях че се интересувате за човек за разваляне на магии от Добрич. Понеже и аз съм от района исках да попитам дали вече сте ходили при някого? Ще ви бъда благодарна ако споделите опита си. Отдавна търся ходжа или някой, който да може да развали магия. Благодаря ви предварително ❤️

# 592
Здравейте,някой ходил при Мира Ангелова от Айтос,прочетох от 43 тема /юни ,23год/ мнение,че познавала,днес също ми я препоръчаха,...та някой ходил,нещо да е познала,отзиви за нея...
Когато бях на морето преди години бях разпитала за нея.Гледала на кафе,няма такса, като цяло отзивите за това,че познава бяха добри.Аз така и не успях да отида до Айтос за лична среща,за това нямам лични впечатления само мнения на хора от областта.

# 593
Бяха писали в предните теми за Жоро от Варна,който гледа на обикновени карти по телефона и не взима пари,а го прави по желание и с цел да помогне.
Човек с изключително силна приятна енергия,отдели час и половина,обяснява подробно какво вижда,какво мисли,защото се свързах с него заради особен проблем,имаше толкова попадения какво точно съм казал в конкретен момент,какво мисля,защо мисля така.Описа почти подробно ситуацията.За бъдеще не знам,надявам се с всички сили да е прав.
Човека си казва в прав текст - мои грешки,къде не съм прав,кое как и казва и да ми се сърдиш така го виждам така го казвам. Ето номер - 0876484885

# 594
Още колко ще правите реклама на този Георги?

# 595
Не съм много наясно какво се случва,но понеже съм писал и преди седмици и сме ходили при 2 от Бургаско тогава не писах нищо,но останах доволен от Георги и реших да споделя с цел да помогна на някого,който няма възможност за лични посещения.Дали сте доволни или не всеки сам си решава,аз казвам какво се случи при мен.С цел да помогнеш на някого винаги си оплюван,ама винаги,тогава не знам защо е тази тема..

# 596
Аз бих искала да попитам дали някой познава човек, който да посочва кой "прави магии"/урочасва/праща лоша енергия? Трябва ми не просто някой, който да я разваля, а някой, който да може да посочи или опише. Не искам да навлизам в детайли защо съм стигнала до този въпрос, но не е, защото са ме излъгали за пари или врачки и баячки ми искат суми за да развалят магии.

# 597
Още колко ще правите реклама на този Георги?

Човека е споделил мнение, не мисля, че споделянето на мнение и данни като телефонен номер са реклама. Ако е така, то 99% от написаното тук в тази тема е вид реклама. Хайде малко по-сериозно. Всеки е дошъл за капка надежда и дай да оплюем някого, защото човек е доволен от друг човек.

Аз да споделя мнение за Керанка от Добрич. Позна ми доста неща, но с имената не. Само едно име улучи и това което каза за въпросния човек е едно към едно с това как аз го познавам и чувствам. Каза ми и защо ми се случват някои неща (които не желая да споделям) и съм доволен.

И наистина, спрете се да казвате, че изказване на мнение с отзив е реклама, защото е детинско. Накрая ще спрат хората да пишат тук и белким вземете да се зарадвате всички. Тамън няма да има отзиви, а и няма да има и проблеми.

Според мене, доста голяма час от тук коментиращите гледате на карти и като някой се опяви да познава, почвате да го оплювате. Типично българска (балканска) черта. На мен да ми е добре, а Вуте нека му е зле.

# 598
Хайде и тук се появава главният герой Георги😁 Защо си мислите ,че тук сме будали?

# 599
Хайде и тук се появава главният герой Георги😁 Защо си мислите ,че тук сме будали?

Някой да ви е казал будали? Ако имате предвид мен, няма само един Георги Георгиев? Ами то има доста с името Георги, сигурно всеки е под наблюдение...

Ако искате да направите добро проучване, поразмърдайте си гънките. Например, вижте от кога съм регистриран, вижте по какво съм запален и после ми слагайте нарицателни, че съм главния герой еди си къде. И е скандално по принцип да клеветим. Това се предава от род на род.

И още нещо:
Не мислихте ли, че ако аз бях този за когото ме мислите, ще давам отзиви за други хора, ще ги изпляскам тук, а няма аз да си направя реклама сам? Де да бях същия Георги, щях да се зарадвам - наистина. Но.... горкия човек, сигурно не може да спре да киха и да го сърбят задните части.

Общи условия

Активация на акаунт