Ясновидци - тема 49

• 20 882
  • 275
  •   1
Отговори
Заповядайте в новата тема.
Приканвам ви да спазваме добрия тон.

Линк към старата тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1781606.msg50359426#new

# 1
Тя май си е закрила акаунта, понеже като й писах преди една седмица ми даде, че не получава съобщенията. Тук някой допитвал ли се е до астролог, може ли мнения?

# 2
Да, и на мен така ми даде. Реших, че просто ме е блокирала.

Тя май си е закрила акаунта, понеже като й писах преди една седмица ми даде, че не получава съобщенията. Тук някой допитвал ли се е до астролог, може ли мнения?

# 3
За астролог - Реджаил Реджеб. Консултирам се с него от 2022 г. Изготвял ми е ректификация и хороскопи, но основно го търся за хорарни въпроси. 80% познаваемост има при мен.

# 4
Реджи е прекрасен, и аз съм се консултирала няколко пъти с него.

# 5
Много Ви благодаря, аз мога да препоръчам Илияна Магерова! Много точна в ректификациите!

# 6
Любо Алексиев само ясновидец ли е или разваля и магии?

# 7
Здравейте,дали можете да споделите някой който наистина познава за бъдеще?

# 8
Здравейте,дали можете да споделите някой който наистина познава за бъдеще?
Бъдещето е резултат на настоящето. Ние винаги имаме свободна воля да избираме пътя си. Може да се направи прогноза с различни инструменти: таро, кафе, боб и т.н., но винаги трябва човек сам да избере действията си. Информацията, която се сваля от горните пластове винаги може да бъде изкривена и замъглена понякога. Зависи дори от моментната енергетика и на така наречения ясновидец и на клиента. Да не забравяме факта за "пасването", ако някой не ти допада, как ще му позволиш да ти влиза в полето и да ти сваля информация. Това е енергиен процес! Като обиколите 100 гледачки си представете, че сто човека са ви надупчили аурата.

# 9
Имаме свободна воля, но може ли след посещение на врачка нейното предсказание така да ни обърка, че да ни внуши нещо грешно? Не е ли възможно ясновидка да ти напълни главата с грешни идеи и дори паразитни мисли и желания?

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:01 от Анонимен

# 10
Имаме свободна воля, но може ли след посещение на врачка нейното предсказание така да ни обърка, че да ни внуши нещо грешно? Не е ле възможно ясновидка да ти напълни главата с грешни идеи и дори паразитни мисли и желания?
Може

# 11
Здравейте, чета ви отдавна, като съм ползвала услугите на няколко от тук коментираните ясновидци. Регистирам се не за да направя реклама, а точно обратното - антиреклама, защото никой, абсолютно никой до сега не ми е познал дори за настоящето и една десета от ситуацията, а за бъдещето въобще. Накратко моя опит от последните години:
Жената с картите - абсолютно нищо, даже точно обратното е на път да се случи, общи приказки, но дори и по това кой с каква коса и какви очи няма съвпадение, чак се изумявам като чета тук как е познавала. 
Вальо от Зона Б-19 -  абсолютно нищо, говори с доска конкретика, конкретни неща описа, но нищо такова не се случи
Любомир Алексиев - много неща ми наговори, също нищо, за две неща може би отцели, но като ти наговори 100 глупости, нормално е 2 две да се окажат верни.
Чичо Вальо (този от фейсбук) - абсолютно нищо, даже натоварва и психически
Бисер Джамбазов на бул. Христо Ботев в София - нищо, даже не може и да налучка, само казва да, да всичко ще се оправи ще бъде наред, прави някакви молитви и това. За ясновидство - няма такива способности, за другите му услуги нямам опит.
Росалина или Розалина от Манастирски ливади - гледа на кафе, таро, астрология - нищо, но за сметка на това дава съвети с които можете мигновенно да си съсипете живота, връзката, семейеството. Освен немалкото пари които взима се опитва да ви продава и гривните за защита, късмето, любов, пари и каквото друго си пожелаете за също толкова пари.
Също имам и други познайници, но са вече забравени, но и при тях не имало нищо, което да ме впечатли.

Явно има хора като мен на които не може да се гледа, или просто никой не може да предсаже бъдещето. За момента астролгоията има попадения, ако си гледате транзитите, но там по скоро се вижда, ако ще има нещо, което ще се случи, но какво е точно и как ще се прояви не се знае.

# 12
Здравейте, чета ви отдавна, като съм ползвала услугите на няколко от тук коментираните ясновидци. Регистирам се не за да направя реклама, а точно обратното - антиреклама, защото никой, абсолютно никой до сега не ми е познал дори за настоящето и една десета от ситуацията, а за бъдещето въобще. Накратко моя опит от последните години:
Жената с картите - абсолютно нищо, даже точно обратното е на път да се случи, общи приказки, но дори и по това кой с каква коса и какви очи няма съвпадение, чак се изумявам като чета тук как е познавала. 
Вальо от Зона Б-19 -  абсолютно нищо, говори с доска конкретика, конкретни неща описа, но нищо такова не се случи
Любомир Алексиев - много неща ми наговори, също нищо, за две неща може би отцели, но като ти наговори 100 глупости, нормално е 2 две да се окажат верни.
Бисер Джамбазов на бул. Христо Ботев в София - нищо, даже не може и да налучка, само казва да, да всичко ще се оправи ще бъде наред, прави някакви молитви и това. За ясновидство - няма такива способности, за другите му услуги нямам опит.
Росалина или Розалина от Манастирски ливади - гледа на кафе, таро, астрология - нищо, но за сметка на това дава съвети с които можете мигновенно да си съсипете живота, връзката, семейеството. Освен немалкото пари които взима се опитва да ви продава и гривните за защита, късмето, любов, пари и каквото друго си пожелаете за също толкова пари.
Също имам и други познайници, но са вече забравени, но и при тях не имало нищо, което да ме впечатли.

Явно има хора като мен на които не може да се гледа, или просто никой не може да предсаже бъдещето. За момента астролгоията има попадения, ако си гледате транзитите, но там по скоро се вижда, ако ще има нещо, което ще се случи, но какво е точно и как ще се прояви не се знае.
О, разбирам ви. Като се.наядат, и почват за гледат.през пръсти.
Гадно ми е, понеже.аз рекламирах жената с обикновените карти....

# 13
Сещам се за друга звезда - Ивелина Лютова, не съм ходил и не бих стъпил при нея иначе, но познати са я посещавали - от Кюстендил е май, подвизава се в София, гледам даже си е направила и сайт. Освен, че няма способности твърди и че лекува неща нелечими от съвременната медицина, което е вече опасно. Хора, призовавам ви да се пазите от такива.

# 14

О, разбирам ви. Като се.наядат, и почват за гледат.през пръсти.
Гадно ми е, понеже.аз рекламирах жената с обикновените карти....
А от какво ти е гадно всички моментно сме били впечатлени от някой и сме споделили. Фатме от Несебър първия път толкова неща ми позна даже със срокове… сега като бях лятото не само че нищо не стана ми и точно обратното се случи в този период… за картите няма да коментирам че пак ще ми пише на лично да ми каже че не е вярно и енергията се сменяла

Общи условия

Активация на акаунт