Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 820
  • 885
  •   1
Отговори
# 630
Бихте ли дали контакт, къде да я открия? Благодаря предварително!
Аз спечелих отговор на въпрос при Tarrot Ra ( във фейсбук). Мисля, че на момичето му се отдава, позна някои неща и беше много мило и любезно.

Профилът й във фейсбук е, както съм го написала- Tarrot Ra

# 631
Аз спечелих отговор на въпрос при Tarrot Ra ( във фейсбук). Мисля, че на момичето му се отдава, позна някои неща и беше много мило и любезно.

Здравейте. Бихте ли дали малко повече информация? Как става гледането - с видео, гласово съобщение или по друг начин, такса, брой въпроси, които можем да зададем? Благодаря!

# 632
Таролина още ли отговаря на въпроси?

# 633

Здравейте. Бихте ли дали малко повече информация? Как става гледането - с видео, гласово съобщение или по друг начин, такса, брой въпроси, които можем да зададем? Благодаря!

При мен бяха гласови сэобщения, но аз бях спечелила отг. на въпрос. Мисля че личното чегете е на видеовръзка или разговор по тел

# 634
Благодаря Ви!
Намерих, но не ми дава да изпратя съобщение.

# 635
Благодаря Ви!

И на мен не ми даде. Поисках ѝ приятелство и отново ѝ писах. Чакам да ми отговори.

# 636
Благодаря Ви!

И на мен не ми даде. Поисках ѝ приятелство и отново ѝ писах. Чакам да ми отговори.
Сега ще и се напълни профила от този форум Simple Smile

# 637
Здравейте , ще съм много благодарен ако някой има някаква информация за Адриана Миронова от Рудозем , доста хора попитах, но все удрям на камък и никой няма нито телефон или адрес за нея. Благодаря предварително 🙏

# 638
Здравейте , ще съм много благодарен ако някой има някаква информация за Адриана Миронова от Рудозем , доста хора попитах, но все удрям на камък и никой няма нито телефон или адрес за нея. Благодаря предварително 🙏
А информация как гледа, на какво, познаваемост има ли за бъдещето и чисти ли негативи?
Ако имате такава, кажете.
Принципно по села и малки градове има доста читави такива жени, но си ги знаят на местна почва и не се рекламират по телвизия и други платформи. Ако някой знае такива хора, ще съм много благодарна.

# 639
Аз ще препоръчам една гледачка на кафе в с.Сандрово, Русенско.Казва се Радостина, таксата й е 30лв, тел.0884855621.

# 640
Аз ще препоръчам една гледачка на кафе в с.Сандрово, Русенско.Казва се Радостина, таксата й е 30лв, тел.0884855621.
По телефона гледа ли? Тъй като Русе ми е далече. Има ли познаваемост. Нещо предсказано да се е случило?
Благодаря!

# 641
Rumenatia, не гледа по телефон. Кафето се изпива и тя гледа на чашата. Познава. Говори и за срокове, но аз отдавна съм се убедила, че при ясновидците времето е неточна величина. От всички врачки/ясновидци на мен само Радостина, Любомир Алексиев и Севда от Тръстеник са ми познавали. А, съм обиколила много.

# 642
Телефон на Севда може ли?

# 643
А информация как гледа, на какво, познаваемост има ли за бъдещето и чисти ли негативи?
Ако имате такава, кажете.
Принципно по села и малки градове има доста читави такива жени, но си ги знаят на местна почва и не се рекламират по телвизия и други платформи. Ако някой знае такива хора, ще съм много благодарна.

Знам, че много хора ходят при нея и била доста добра , чувал съм само хубави отзиви . Нямам много информация , ще се радвам ако някой има информация да сподели.

# 644
Моля някой да сподели надежден човек за познаваемост в бъдеще по телефон.
Прегледах добри отзиви за Ташинка,но са доста отдавна и към момента номера и е неактуален за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт