Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 844
  • 885
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,бихте ли споделили каква е таксата на знак на съдбата и координати🌸

# 616
Здравейте,бихте ли споделили каква е таксата на знак на съдбата и координати🌸

Аз във фейсбук комуникирам с нея и също има и Ю тюб канал и двете са си Знак на съдбата, така се пише. Цените са 10-20 лв., според зависи от въпроса и конкретиката му.

# 617
Много Ви благодаря 🙏🏻🌸

# 618
Здравейте, ходжа Ахмет от Ракитово дали приема, защото звъня на телефона, дава свободно и не вдига!?Ако някой е ходил сега, нека пише.
Никоя почти не вдига телефона от тези посочени в групата като познаващ или затваря или казва, че не гледа. Така, че моля ако от някой сте доволни, има познаваемост, има сбъднати предсказания давайте име и телефон.
Благодаря!

# 619
Здравейте интересуват ме мнения за Евелина Лютова ?

# 620
Интересни неща има на сайта й. Някой ако реши да се допита до нея да пише

# 621
Интересни неща има на сайта й. Някой ако реши да се допита до нея да пише
Абе хора, днес звънях на Емилия от Пловдив. Каза, че е грешка и ми затвори телефона. Нека админа да актуализира телефоните. Или тези ясновидки, гледачки или не вдигат телефона или ругаят или затварят. Със сигурност по селата или в градовете има читави и познаващи жени, важно е да ги намерим, както и нямат тарифа и са на принципа ако им оставиш и колкото и оставиш. Нека някой който познава такава жена да пише, да даде координати и телефон.
За да седя във форума, да пиша и търся, значи има нужда, както и много други тук.
Моля за помощ!

# 622
Телефоните в първия пост няма как да бъдат редактирани. Когато се отвори нова тема, някой може да каже дали някой телефон вече не е актуален. Друг е въпросът дали телефонът вече се ползва от друг или търсеният човек не желае да бъде занимаван и казва, че е грешка.

# 623
Телефоните в първия пост няма как да бъдат редактирани. Когато се отвори нова тема, някой може да каже дали някой телефон вече не е актуален. Друг е въпросът дали телефонът вече се ползва от друг или търсеният човек не желае да бъде занимаван и казва, че е грешка.

Емилия от Пловдив/не я знам и не познавам/ жена каза телефона се ползва от друг и затвори.

# 624
Здравейте,
тъй като не намирам скорошни мнения, бих искала да попитам за две жени, за които срещам мнения из стари теми.
Стефка Коларова - Генерал Тодоров
Леля Искра - Бистрица /Дупница/
Дали практикуват към момента?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 625
  • София
Здравейте,
тъй като не намирам скорошни мнения, бих искала да попитам за две жени, за които срещам мнения из стари теми.
Телефон на Стефка се намира в справката.Звъниш и питаш.Леля ти Искра е губене на време в компанията на цялата и рода.Освен слабите и възможности се налага да слушаш големите и хвалби за величието и.

# 626
Здравейте,
Леля Искра отговаря, но не винаги. Плаща се колкото прецените по Еконт, за другите не знам

# 627
Здравейте,

При Живка в Горно Езерово дали скоро някой е ходил? Или при Мира Ангелова от Айтос? Как можем да се свържем с тях? Благодаря!

# 628
Аз спечелих отговор на въпрос при Tarrot Ra ( във фейсбук). Мисля, че на момичето му се отдава, позна някои неща и беше много мило и любезно.

# 629
Бихте ли дали контакт, къде да я открия? Благодаря предварително!
Аз спечелих отговор на въпрос при Tarrot Ra ( във фейсбук). Мисля, че на момичето му се отдава, позна някои неща и беше много мило и любезно.

Общи условия

Активация на акаунт